Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark_Spirit
csendes tag
Sziasztok, ugyan a ház már megvan, de jobb topic híján ide írok, hátha valaki tud segíteni
Nemrég vettem egy Phanteks g400a házat.
Össze is szereltem a gépet, alapvetően minden problémamentes volt, viszont az elülső ventillátorok furcsa, zúgó, berregő hangot adnak ki, RPM-től függetlenül;
https://youtube.com/shorts/InrBA-JnBgU?feature=shareMint az látszik, leszedtem a ház elejét, mivel azt hittem, hogy azzal rezonálnak a ventillátorok, de nem ez a helyzet.
Őszintén szólva nem szeretném visszaküldeni a házat, ha nem muszáj, szóval a kérdésem az lenne, hogy van-e esetleg erre valamilyen megoldás, tudok-e valamit tenni a hang megszüntetésének érdekében vagy egyszerűen csak rosszak a ventik (mind a 3 zúg) és így jártam?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest