Új hozzászólás Aktív témák

• Kreon21

csendes tag

Sziasztok!
    Egy silent közeli gépet szeretnék néhány hónap múlva, mert zavarnak a jelenlegi gépem hangjai. Aerocool 3D a jelenlegi ház.
    Az új ház kritériumai: 20-30.000 Ft. ár, ATX méret, hangszigetelés, letisztult forma, járja át a levegő, hogy ne főjenek meg az alkatrészek. Ja, és ha kijött és jó is, akkor AM4-es proci és alaplap, meg DDR4 menne bele egy RX 470-el együtt.
    A processzor hűtőmet megtartanám a jelenlegi gépből. Ez egy CM Hyper 212EVO (159mm)
    Én a Cooler Master Silencio 550-nél kezdtem a keresgélést, de azt mondták, hogy annak nem jó a szellőzése. A Nanoxia Deep Silence házakat ajánlotta az illető. Ebből a 3-as tetszik legjobban. De a keresés közben rábukkantam erre is: Phanteks Eclipse p400s. Ez mennyire jó? Mert a designja szerintem elképesztően jó lett. El is férnék benne, talán a procihűtő ütné a ház oldalát, de nem vagyok biztos benne. Imádom a letisztult belsőt, a kábelelvezetést, mindent. :-)
    Ezeken kívül valami más ötlet? Tetszik még a Corsair Carbide 400C, a Fractal Design R4, a be quiet Pure Base 600, az NZXT H230 és az Aerocool DS200, mondjuk az utóbbi már kívül van a kereten, de ha jó, gyűjtögetek még egy kicsit.
    Ha van egyéb tuti ötletetek, ne tartsátok magatokban... :-)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák