Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
ennek lehet egyszerű oka, hogy ilyen a CNS
most újra próbáltam, most talált az ablaknál jelet kb annyi idő alatt mint a telom, szóval remélhetőleg nem lesz vele gond. A sebessége elfogadható már. Nem tudom hogy HD hibás volt-e mert másikkal nem tudtam összevetni, vagy csak a nagyobb felbontás ennyire megfogja a gépet. Mindenesetre aki CNS Globe HD-t akar venni, ajánlom hogy ha van lehetősége kapcsoltassa be és nézze meg a szoftverben lévő demo módot mennyire szaggat. Globe nekem jobb választásnak tűnik, és a 1/4 akkor felbontás valóban alig észrevehető. Felesleges a nagyobb, csak fogja a procit. Viszont a fényereje ennek valamivel gyengébbnek tűnik, mint a HD-é, és kijelző betekintési szöge csapnivaló, de majd valahogy beállítjuk a tartót, hogy lehessen látni.
egyelőre ennyi, köv teszt karácsony után az autóban.jah a firmware-s tippet köszi, valószínűleg élek vele.
egy kérdés: Van hozzá ilyen dolog hogy 1 évig lehet ingyen frissíteni mapot, ezt ugye többször is lehet 1 éven belül nem csak egyszer?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Politika
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest