- Hobby elektronika
- Egérpad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
birozoli7800 #8783 üzenetére
mi a baj ezzel a "deaszkával"?
Gigabyte P31-DS3L -
Shoo
senior tag
ehh az inno honlapján a 9600gt-re azt írják hogy minimum 450W-os táp kell neki
-
-
válasz
djtoomi #8791 üzenetére
Elején tényleg szépen vitte. Semmi akadás, gyönörű minden.
Bocs, azt nem mondtam, hogy a patchek nem voltak fennt, csak az alapjáték, tehát még pár FPS-t ki lehetett volna sajtolni belőle.Kiváncsi lennék, ha a GTS-t meghajtanám egy E8200@3,8Ghz-vel, akkor mennyi lenne a gyorsulás. Csak azért, hogy az E2180@3Ghz mennyit hagy benne a VGA-ban. Sztem nem olyan vészesen sokat, de azért mégis...
-
Mappa
addikt
hinnye micsoda pörgés lett itten
-
birozoli7800
senior tag
Ezzel azt akartam mondani, hogy teljesen felesleges nagyobb procit venned HA tuningolnál. Nem kell nagy szerencse hozzá, hogy egy e2180-ból 3 ghz-t kisajtolj.
-
Shoo
senior tag
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
djtoomi #8775 üzenetére
okok, nem hajtja ki ez hibás kijelentés volt
de csak nem veszek egy 8600GT mert ezekkel a vgakkal jobban járok még akkor is ha nem hajtja ki a proci
például egy E8400 + 8600GT vs. E4500+ 9600GT? sztem a E4500 kombó mert hát hiába jobb a proci ha xar a vga
ezzel azt akarom mondani h lehet h nem hajtja ki a proci a vgat de azért mégis csak jobb választás egy erösebb vgahoz egy "gyengébb" proci, vagy nem? -
Mappa
addikt
válasz
djtoomi #8771 üzenetére
ja ilyen PS is van vannak olyan gatyi gamek hogy csak pislogok hogy néznek ki de pl GT4 God of War rákell pillantani néha a gépre hogy nem e olvad e össze mert olyan grafikát produkál hogy csak na. Érdekesek ezek a nagy eltérések de még mindig ledöbbenek milyen szép látszik hogy régi gépem van és nemláttam új grafika motort már jó pár éve azért írok ilyen jókat a .... dehát ami jó az jó nem igaz
-
Mappa
addikt
hát nekem meg aktuális volt a TV vásárlás télen mert szó szerint elfüstőlt a régi .
igen én is így vagyok ezzel de Xbox az annyira távol áll tőlem meg hát azért is Playstation mert Gran Turismo,Tourist Trophy, God of war csak elég ezt a 3 játékot emlitenem és máris ott a válasz miért a PS ....most szemezgetek ezzel a Black nevezetű FPS játékkal állítolag nehéz írányitani de lehengerlőn szép a játék ja meg azis hogy
szétlehet lönin benne bármit
-
djtoomi
addikt
4 napja van egy xboxom, hát őőőőő, jó.
De viszont nem annyira hú de fenomenális a grafja, nekem full hd tv-re van kötve, és a gépen, medium beállításokkal is ilyen/szebb képet kapok 1680x1050-ben.Pl TDU iszonyat pocsék boxon.De burnout paradise egész jó, forza 2 meg kissé irányíthatatlan kormány nélkül.
-
djtoomi
addikt
válasz
ProEvoFan #8766 üzenetére
Mind3 gépben lévő procit kell tuningolni, mert kb egy 8600GT-t tudnak alapon kihajtani.
De a harmadik konfigot felejtsd el elsőre.
Táp is kell, az kb 7.000.
Én az első konfigot ajánlom, de húzni kell.
Nem értem, az emberek miért nem tuningolnak, mikor teljesen ingyen kapnak+30% teljesítményt, és garancia sem vész el.... -
Shoo
senior tag
az enyémnek kb 35cm és régi...ha lehetne monitorra csatlakoztatni mondjuk egy xbox 360at...de nemtom mennyire lehet azzal netezni szerintem nem nagyon mert nincs hozzá bill tudtommal...ugy hallottam a forza2 az nagyon jó játék
azt még el is tom képzelni hogy hogy jáccanám rajta de egy fps-t....amikor konzollal jáccottam akkor azok nagyon nem mentek...
-
ProEvoFan
nagyúr
sziasztok!
melyik jobb?nem tom mit vegyek, tuning nem érdekel
Gigabyte P31-DS3L
Core 2 Duo 2200/800 s775 2MB E4500 DOBOZOS
RAM DDR2 2048MB 800MHz KINGMAX
Gainward GF 8800GT 512MB DDR3 8965
ATX Midi Torony 4x5.25 Gigabyte GZ-X5 Fekete
ez így 105600ft lenne
csak játékra kell; ezen a gépen szerintem igen jól elmennének a mai játékok 1280x1024ben; max ennyi pénzem van; az alaplapnál lenne jobb is de 15000ftért szerintem a célnak megfelel, nem kell rá extra csatolófelület, ha spórolni szeretnék egy 9600GT is jó lenne?Gigabyte P31-DS3L
Intel Pentium 2200/800 s775 1MB E2200 DOBOZOS
Gainward nVidia GF 9600 512MB DDR3 9092
ez így 84350ft lenne
ez a másik konfi amit elképzeltem; a vga itt lassabb de hát a proci ezt ki is hajtja; spórolok vele 20000ftot, bár a pcmet mindig 2évenként fejlesztem tehát a fenti konfi talán jobb lenne és így már a 20000ft plusz pénz nem is sokAMD Athlon 64 X2 3000Mhz sAM2 2MB 6000+ DOBOZOS
Gigabyte M57SLI-S4 NF570 DDR2 2*PCX SATA2
Gainward nVidia GF 9600 512MB DDR3 9092
ez igy 102390ft lenne
ez a 18000ftos alaplap sztem a célnak megfelel; a proci ugye király mert tuning nem érdekelmelyik a jobb?
-
Mappa
addikt
a PS2 44e volt tokkal vonoval két eredeti játék GT4,TT + 8Mb memókártya és egy chipelés ami +6000 és így 44e de nekem kellet garancia is te hála talátam egy boltot ahol így is még 6 hónap garancia van rá ezt máshol nem láttam csak ilyen 2-3 hónap szóval eddig ugyérzem minden ok (kopp kopp kopp)
szokatlan volt a joy bill után de eszméletlen szép és jó meg élvezetes játékok vannak botrányosan jó. Nem olyan nagy a szobám 55cm TV bőven jó nekem
-
Mappa
addikt
igen ez nekem is elsődleges szempont volt a villanyszámla de egy kis számolgatás után bőven megnyugtattam magam
a mostani gépem 6 éves profilomban és +-pár száz forint híjján ilyen 3000 Ft ra jönne ki csak a gép áram fogyasztása HA 24 órában menne egy teljes hónapig na ezt kapásból megfeleztem mert ha 3-4 nap van ha 24h megy a gép 1 hónapban tehát ilyen 1200 HUF/hónap saccolom kb de még lehet sok...
-
Shoo
senior tag
igen ezt mondják..én is néztem a 8800gt-t..de már a 8600gts-t is kicsit túlzásnak tartom számomra...nem akarom hogy brutális legyen a villanyszámlánk
de ahogy a teszteket elnézegettem kevesebbet fogyaszt mint a 2600xt...az elég durva hogy a giga egy 6k-s játékot ad a 15k-s vga-hoz az xfx meg egy 3k-st a 27k-hoz
nemtom most mennyibe kerülnek a konzolok..lehet én is tudtam volna venni egy konzolt csak nekem kell a billentyűzet a játékokhoz meg kicsi a tv a szobámba
-
Mappa
addikt
XFX én a 8800 GT nézegettem be is linkeltem tegnap asszem hogy mi a vélemény az itteni szakembereknek rola még a 8800 GT/GTS topicba is de ott is hidegen hagyták
. De azt olvastam itt többen is mondták hogy a XFX a legjobb Nivida kártyákat ez cég csinálja mindenben jó
énis gépet akartam venni márc.végén de valahogymég lebeszélte rola még gyűjtögetek nem mintha nem lett volna bőven elég rá most a pénz és nem is akarok a közeljövőben 180k többet kötleni de valahogy várok vele másra kellet a pénz nyári gumi nyaralás stb stb viszont egy PS2 azért vettem a miheztartás véget
-
Shoo
senior tag
hát nem mert a fórum plusz 2 ember segített nekem és mind mást mondtak
(szerencsére a fórumra hallgattam) de már tisztázódott... a most leírt konfig lesz szerintem egyenlőre táp és merevlemez nélkül mert tápot kapok...johh nem márkás de 1 max 2 hónapra lesz csak...vagy ha leszavazzák az xfx-et akkor marad a 2600xt és akkor belefér a merevlemez is...csak mondjanak már vmit erről az xfx-ről
-
Shoo
senior tag
válasz
nlevi63 #8755 üzenetére
van egy kis időm igy gondoltam segitek kicsit hogy picit megkönnyítsem a többiek és a te dolgod...
GIGABYTE GA-P35-DS3 20.663 Ft
INTEL Dual Core E2180 2,00GHz 775 BOX 15.300 Ft
KINGMAX TinyBGA 1024Mb DDR2 1066Mhz (2db) 9.070 Ft
WD 250GB 7200rpm 16MB SATA2 12.672 Ft
XFX 8600GTS 256MB XXX PCIE 26.640 Ft
FSP ATX-400PNF 7.992 Ft
a procira szoktak még ajánlani egy coolermaster hyper tx2 hűtőt ami kb. 5k (sajna most nincs ipon.hu-n)
a hűtővel együtt olyan 97-98ra kijön de nincs benne dvd-író és ház szerintem max 115ből meg is lenne akár 110ből is ha nem akarsz túl csicsás házat( én egy xdl tipusút néztem ki; szerintem szépek)
van aki azt mondja tápból elég a 300 van aki azt hogy kell a 400...szerintem nem sokat változtatnak ezen a konfigon a többiek max a vga-t mert arra még én se kaptam választ hogy mi a véleményük róla de az xfx-ről azt mondják hogy jó márka.
lassan 2 hete vagyok itt és szinte minden nap az őrületbe kergettem őket az ujabbnál ujabb ötleteimmelremélem tudtam segíteni.
többieknek: jöhetne már az uj gép...a szöveget 2x kellett beírnom mert a nagyon megterhelő fórumozás miatt ujraindult a gép..érdekes hogy eddig nem volt baja csak azóta van hogy elkezdtem ide írni
lelke van..
-
Shoo
senior tag
válasz
birozoli7800 #8757 üzenetére
mi a különbség az EP és a P között? mert nekem mindig is a P-t ajánlották és csak 1k-val olcsóbb...
-
kem
addikt
válasz
nlevi63 #8755 üzenetére
Szia!
Inno 7950GT 512MB PCIE jobb mint a 8600GT.
Ugyan a 8600GT Directix10-es, de én eddig semmi különbséget nem vettem észre DX-"ek" közt, a másik meg, hogy a 8600GT nem is arra való, hogy DX10-ben csúcson hajtson mindent.
A 7950 viszont a csúcsok csúcsa, és odaveri a 8600GT-t.
Az Core2Duot meg csak ajánlani tudom, és mindenki más is aki próbálta, és van rá pénze.Viszont ennyi pénzből inkább valami komolyabba vennék, ami azt jelenti, hogy jobban össze van válogatva. Ha van időd meg kapacitásod, akkor érdemes 1-2 hétig fórumozgatnod, aztán majd jól lebeszélnek az ASUSokról, és végül Giannihoz irányítanak, mert nála szépen össze lehet válogatni szinte mindent.
Azt nem mondom, hogy mit csinálj, de ha mindenképp a 2 gép közül kellene választanom, akkor az Intelt venném, viszont Mercury táppal nem merném bekapcsolni.
Egy FSP350-es táp 6600Ft. Halk és megbízható... Ne a tápon spórolj szerintem, ez fontos! -
nlevi63
csendes tag
Ezeket ajánlották
Asus M2N, nforce 430, AM2
AMD Athlon AM2x2 4400+box Socket AM2x2
DDR2 1024 Mb 800MHz Kingmax
Pcie 8600GT 512Mb Asus Silent Magic
250Gb Samsung SATA 8Mb
DVD-RW LG GSA-H58NRB Black
Ház Gaba HA 8062D 400W
99800 FtAsus P5KPL P4/LGA
Intel Core2Duo E2160 1,8GHz
DDR2 1024 Mb 800MHz Kingmax
250Gb Samsung SATA 2E
LG H62 DVDRW Sata
Inno 7950GT 512MB PCIE
Ház Mecury 400W
97320 FtNem tudom eldönteni melyiket vegyem meg.
Tudtok ennyi pénzért jobbat ajánlani?
Melyikben jobb a videókártya?
Főleg játékhoz kellVálaszokat előre is köszönöm
-
Shoo
senior tag
hajaj nagyon nem akar megjavulni ez az y billentyű...lehet ki kell ezt is cserélni..pedig olyan jó kis cucc ez...
a másik rossz hír az meg az hogy frissítik az árakat és még mindig nemtom mennyi lesz a gépaddig legalább eldönthetem hogy mi legyen bár hajlok a gigás 2600xt-re wincsivel, ami lehetne még az az xfx 8600gts xxx de akkor nincs wincsi, vagy egy xfx 8800gs 384mb xxx de akkor csak 1 giga ramot vennék...tesztekben a 2600xt helyett inkább ezt: MSI GeForce 8600 GT T2D256E-OC/D3 ajánlják de ez sokkal drágább
szerintetek hogy csináljam?
-
Ami az alap tuninghoz kell, azt kb. 5 perc alatt meg lehet tanulni. Nem kell hozzá semmi extra képesség, csak egy kis olvasni tudás, meg logika. Procit nemolyan könnyű megsütni, ha ésszel állsz a dolgokhoz.
2-3 évet egy szolid tuningos gép simán elmegy röhögve. Nem kell szénné húzni a cuccot, hanem csak amíg van értelme. Nem az utolsó plusz 100 Mhz fogja a megváltást jelenteni.
-
Shoo
senior tag
válasz
birozoli7800 #8744 üzenetére
szerintem tudják...biztos beleírja vmi regiszterébe a sebességét és abból kiderül...vag hog pár tüskéje elégett
-
L4D1K
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #8738 üzenetére
Szerintem elkezdheted irni a magyarázatot Csernobilnak, hogy te felelsz egyedül a drasztikus áram-ingadozásért.
-
L4D1K
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #8736 üzenetére
Arra még mindig nem kaptam választ hogy mennyiben befolyásolja a húzás a garanciát. Nem kötekedés csak biztosra megyek
.
Másrészt. Tegyük fel hogy most veszek először gépet magamnak és e szerint kívánom megbecsülni és még 2-3 évig remélem komolyabb anyagi ráfordítás nélkül használni.
Harmadrészt. Tegyük fel hogy semmit sem értek a húzáshoz. Sokat olvastam utánna és tudom mekkora tuningpotenciál van a dologban, de jobb híján maradok az alap órajelen. Persze meg lehet győzni, de csak akkor ha vki itt áll mellettem és elmondja mit miért minek stb...
-
válasz
Ha most kéne ajánlanom, és nem számít a pénz, valamelyik nap láttam valahol egy olyan 9800GX2-t, amin hibrid levegő/vízhűtés volt. Na, egy olyat! Bár nyár végére már tuti lesz más.
Trinity? Tech demonak nem rossz, hogy ilyet is lehet, de annyi. Nem elsősorban a hardver, sokkal inkább a driverek miatt. Még az X2-t sem használja ki egy csomó játék. De az a hűtő hozzá nagyon komoly. Meg a 3D Mark eredmény is meggyőző.
Az lesz a jó, amikor megjelenik az első több magos GPU. Addig ez vakvágány szerintem. -
djtoomi
addikt
válasz
Hát kb 10800GTX vagy 10800GX2.
HD3850 trinity most sem ér többet 30k-nál, sima 8800GTS-t is értelmesebben lehet haszálni mint azt a fost. -
sgergi
veterán
válasz
Erre térjünk vissza akkor, amikor aktuális lesz, addig is gyűjtsél jó sok pénzt a vga-ra. Most még mindegy, hogy mit ajánlunk, nyár végéig sok minden változik még.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ha már úgyis itt vagyok, megkérdezem, ami érdekel...
Szeretnék nyár végén egy gépet építeni (akkor is visszanézek majd).
Elsődleges cél: HD-Gaming. Kizárólag 1920x1080p.
Gondolom akkor VGA-ra kell gyúrnom. Ezzel kapcsolatos a kérdés.
Mit ajánlatok ha:
1-Pénz nem nagyon számít
2-Csak egy kártyát akarok venni
3-Vízhűtéses lessz a gépMi a véleményetek (a fentiek tükrében) Asus HD3850 X3 Trinity-ről??
Előre is köszönöm!
-
TESCO-Zsömle
titán
Ha beleszólhatok:
E helyett: GAINWARD GeForce 9600GT 512MB PCI-E2.0 (9092) videokártya 37.200Ft
Én inkább ezt javasolnám: PCIe Galaxy 9600GT 512MB OC XTREME TUNE 36.030FtSokak szerint legjobb 9600GT, tuningban verhetetlen, ha jól emlékszem ez tartja a világcsúcsot is 9600GT-k között K|ngp|n által.
Emellé viszont tényleg nem árt egy erősebb táp.
mod: Van 100GB alatti raptor. 72GB 32GB
SATA 36,7GB 10000rpm 16MB WD 25.800Ft
SATA 74GB 10000rpm 16MB WD 35.520FtAz árak innen vannak.
-
diegho
nagyúr
válasz
birozoli7800 #8729 üzenetére
az a gép 200W-ot se fogyaszt egy 300-as fsp bőven elviszi húzva
-
L4D1K
őstag
válasz
birozoli7800 #8729 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani
sztem a teljes rendszer fogyasztása nem több 250W nál. Szerintem!! + - 50W csak nem számít remélem.
-
L4D1K
őstag
Sziasztok!
Tudom végtelen+1 szer kérdezték már előttem, de én is kíváncsi vagyok a tisztelt fórum-társak véleményére. Naszóval, ha isten(és Chuck Norris) is úgy adja holnap megveszem a köv. gépem, ehhez kérnék segítséget/véleményt.
Jelenleg itt tartok:
GIGABYTE GA-P35-DS3L, IntelP35 + ICH9 LGA775 alaplap 20.040Ft
KINGMAX PC8500 1024MB 1066Mhz MARS box (2db) 9.600Ft
GAINWARD GeForce 9600GT 512MB PCI-E2.0 (9092) videokártya 37.200Ft
Intel CORE2 Duo E8200 2660/1333 6MB LGA775 BOX processzor 42.120Ft
FSP 350W ATX-350PNF 12cm oem tápegység 6.240Ft
MAXTOR 250GB 7200rpm SerialATA-II. 8MBcache DiamondMax21 HDD 10.920Ft
NEC DVD-RW AD-7200A -fekete DVD író 6.240Ft
COOLER MASTER 330 HÁZ kb. 10.000Ft
Összköltség(extra hűtők nélkül): 142.360@zonacomputers.hu
Még ma éjfélig gondolkodok rajta. A 8200-eshez gondolom nem elég a gyári hűtés, ugyhogy várok hozzá javaslatokat
Ui.: A vincseszter lehet kimarad, de az enyem tele van + 200 km arréb.
Ui2.: A procit gondolom lehet húzni, amivel "gondolom"bukom a garit is ha netán meghal. Ha hülyeséget mondtam bocs.Üdv.
L4D1K
-
Shoo
senior tag
oké bocsánat csak senki se válaszol én meg izgatott vagyok
ugy nézem jó lenne az a 8600gts mert baromi gyors szerintem és ahhoz képest olcsó is csak akkor nem lenne uj wincsi csak egy 80 gigás ide-s
meg nemtom elég-e a 300W-os táp a rendszernek..tesztek alápján szerintem bőven elég lenne
-
Shoo
senior tag
nekem tetszik ha elmegy a rendszer 300Wos táppal
csak alig lesz szabad helyem
jaaaajjjj szóljon már vki vmit
-
Shoo
senior tag
[link]
ajándék GRAW mellé
-
Shoo
senior tag
válasz
agent_k #8715 üzenetére
hehe hát igen...én max hétfőn veszem meg a cuccost de én korral kicsit lejjebb mennék...hát 22 vagyok és hiába ma írtam zh-t kb fél órát tanultam rá reggel:S ez télleg olyan mint kiskorunkban amikor nagyon vártunk vmit, mint amikor vártuk hogy a mikulás betege az ajándékot a cipőnkbe és msnap reggel megnézhessük
-
Shoo
senior tag
szal hogy hogy áll a dolog...
GIGABYTE GA-P35-DS3
GIGABYTE GV-RX26T256H PCIE
INTEL Dual Core E2180 2,00GHz 775 BOX
KINGMAX TinyBGA 1024Mb DDR2 1066Mhz 2db
WD 250GB 7200rpm 16MB SATA2
áfa nélkül 60ha áfával veszem akkor nem lesz benne a wincsi és ugy is 60
de ha gondolod ki lehet venni a vga-t és a wincsit és egy jobb vga-t bele lehet tenni netto 23ig esetleg picit fölötte...csak akkor télleg áfa nélkül kell kapjam vagy lehet variálni a ramok környékén is..de...nem azé veszem hogy crysisben gyönyörködjek mondjuk pro streetben szeretném látni azokat a generálódó gumifüstöt -
agent_k
őstag
Ez így nekem tetszik... minusz a winyó, akkor már csak kb 120 a vége. ha sikerül eladni a laptopom 40ért legalább, már csak 80k.. jól van.
Megvárom azért ki mit mond még, de amiket olvastam eddig itt, az stimmel kb azzal amit te mondaszÉs akkor végre megszűnhet ami állandóan egész életemben a számítógép vásárlás után szembesültem, hogy akad, meg nem elég, meg kellene még ez meg az? Már izgulok, megközelítőleg úgy érzem magam, mint 13 éves koromban, pedig az nem most volt már
-
-
Shoo
senior tag
találtam egy kis oldalt ami megmondja hogy megy-e a gépen az adott játék...talán jó lesz vkinek...[link]
össze tudnátok írni hogy milyen progikat töltsek le a tesztelésre?
hamarosan szükség lesz rájuk
-
vazz! Most látom, hogy a 250-es SATAII
bocs. Akkor vinyó nem is kell, és akkor mehet a ház, rákötheted a 80GB-t a másik IDE-re.
Utálom a másnapot.
-
válasz
agent_k #8708 üzenetére
Üdv!
Mondjuk P35-DS3 22k
E2180 16k
HyperTX2 hűtő 5k
Corsair 2GB 800 CL4 Kit 12k
400 Gb WD SATA 22k
8800 GT GS BLISS 512 50k
FSP SAGA 400 9k (régit hajítsd el jó messze)
ház meg Cooler Master Elite 9kEz így 145k
Egyik IDE-re a 250-es HDD, a másikra a DVD író, a nyolcvanast nem fogod tudni rákötni sajna. Ha a ház marad a régi egy darabig, akkor 140-ban benne lesz az egér, bill. is.
Ezen a gépen minden játék highon fog futni simán.
-
agent_k
őstag
Sziasztok!
Valamikor benne voltam a számtech dolgokban, de kb 2-2,5 éve nem vettem semmit, ami ehhez a területhez kapcsolódik. Amit akkor vettem kb azzal is megjártam. Gyakorlatilag a boltban vertek át, de hát arra amit csináltak nincs garanciális ügyintézés
Szóval lényegében semmit nem tudok hogy most mi van. Olvastalak benneteket, de rám szabott ajánlatot nem találtamSzóval gépet szeretnék vásárolni van egy moncsim ami most rossz majd eldől, hogy kell-e, egyelőre csak maradjunk a vasnál. Kb 140 van rá most így első körben.
Amim van és esetleg használható:
250Gb Seagate Sata II + 80 Gb maxtor IDE
LG dvd író IDE
Codegen 400W táp (lecserélem egy szóra ha szükséges)
egy ház ami eléggé zörög (lehet hogy ezt is cserélem ha szükséges, inkább hajlok rá, hogy csere)
egér+billAmire kéne: Colin dirt, call of duty vagy mohaa sorozat, nfs sorozat, rainbow six sorozat, silverfall ilyesmi. Nem kell minden, hogy überhighon menjen, de lehetőleg akadásmentesen tudjam élvezni a dolgokat. Illetve vistat szeretnék használni, mert van hozzá legális lincenszem.
Nem túloztam el az igényeimet ehhez a pénzmennyiséghez képest?
(bocs a kisregényért) -
diegho
nagyúr
válasz
pepperonee #8705 üzenetére
pl. gainward golden sample ha halk kell, vagy galaxy extreme.
-
Shoo
senior tag
halihó
sajna még mindig nemtom mennyi lesz a gépem
de valószínű hétfőn már itt fog kerregni az asztal alatt
találtam egy "fasza" házat ...4200+áfa a kép alapján állónak nézem
-
pepperonee
csendes tag
-
diegho
nagyúr
válasz
JamesHolden #8693 üzenetére
acer x193w
asus vs195s
mondjuk ezek.
Aktív témák
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6600 8GB!
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari 27 Áfás
- Igényes Fehér Gamer PC - Ryzen 5 3600/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari 27% Áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest