Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

válasz TomBoy1986 #37039 üzenetére

A 720-ast felejtsd el, nem jó vétel ennyiért.

Miről beszélsz? Én pont ezt a site-ot nézegettem egyébként, szinte az összes játéknál alul vannak a 3/4 magos Athlon-ok és középen az 550/720-as Phenom-ok, kivétel tán épp a Te linked, a Far Cry2. De nézd meg az összesítését: Spiele, az németül a játék: [link] és láthatod, hogy kb. 10%-al tud kevesebbet az Athlon 3és 4 magos, mint az 550/720 Phenom, de többször ígérem már nem írom le:) Igyekezni fogok.

"Nyálnak" nem nevezném a Gigabyte lapokat, szerintem elég klafák, több éve bizonyítanak és jó árban is vannak. Én az MSI elé helyezem mindenképp. Egyébként az MSI árával volt gondom, amennyiért Te belinkelted, annyiért 140 wattos Gigabyte-ot lehet venni, 18-ért én már azt szoktam ajánlani, MSI nálam egy árlefaragó alternatíva. De természetesen árakon nem veszünk össze, változnak és itt ott, hol ennyi hol annyi.

Ha szaggat is a Shift, én nem adnék pénzt sem a 4870-ért sem a 4890-ért, DX10.1-esek és áramzabálók. De természetesen tiszteletben tartom mások hozzáállását is.

Bocs, de azt gondolom én igyexem alaposan ajánlani, avagy sok mindent figyelembe venni. Nem használok webes gépösszerakó konfigurátort, nem kopizom azt be és főleg nem mondom a user-nek, hogy ezt meg azt még vond le belőle, mert valószínűleg csak így engedte odabiggyeszteni a webkonfigurátor az 1890 Ft-os gépösszerakást.
    No mind1, én meghallgatok sok érvet, hozzáértő embereket, én is lehet mondok néha nem okés dolgokat, de igyexem figyelni, mert érdekel a téma, szóval no para:)

Aktív témák