Hirdetés

Aktív témák

• Lacika79

tag

Igy egy hét járatás, hallgatózás után úgy érzem, lassan kezd beállni a rendszer.
    (DT880 (250 ohm), HRT MS II és egy Canamp)
    Én nem gondoltam soha, hogy valami tud így szólni, mint ez a cucc. :D
    Eddig csak a DJ és a "gamer" fejesek fordultak meg nálam, de ahogy öregszik az ember, úgy látszik nőnek az igényei ilyen téren is. :)
    Az eddig hallottakhoz képest a tere valami hatalmas számomra. Persze, biztosan van szebb-jobb, mivel ebben a kategóriában nincs viszonyítási alapom, így számomra ez az etalon jelenleg. Igazából nem is tudom hogy leírni az egészet. (akkor minek próbálom :B ) Olyan az egész, mintha ott lennék a stúdióban-teremben, ahol az adott zenét csinálták. Valahogy minden a helyén van, néha még kapkodom is a fejem, hogy na most ez a hang hogy a fenébe jöhet fentről hátulról, stb. És eközben azon kaptam magam, hogy olyan zenei stílusokat hallgatok mosolyogva és néha lúdbőrözve, amiket eddig soha. :)
    Egyedül a mélyet hiányolom, számomra egy picikét kevés, de ezt betudtam a "múltamnak". Vagy inkább a fejes a hibás? :F
    Most elkezdtem bújni az amazont és az ebay-t használt hasonló (esetleg magasabb) kategóriájú, de eltérő hangzásvilágú fejesek után kutatva. Megnéznék pl egy HD650-et, K601-701-702, ATH AD900 és hasonló darabokat, hogy valójában mi is lehet az én igazi kedvencem. :)

Jah, és persze ezúton is szeretném megköszönni a tanácsokat, és legfőképpen Contaxg-nek a mindenre kiterjedő segítséget! :C

Aktív témák