Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Asztrofotózás
- SONY LCD és LED TV-k
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Shufny
őstag
válasz
greenfairy #22799 üzenetére
Jahogyja... nem apróztad el. (mondhatni elszabadult a pokol
) Erősítővel együtt veszed? Csak mert ahhoz nincs azért akkora választék tudtommal, hogy megérje külön keresni. Bár gondolom érdeklődtél ezzel kapcsolatban eleget. A hazai forgalmazón keresztül intézted? DAC -nak mit tervezel?
A rövid határidő nem tudom mennyire volt probléma. Úgy tűnt inkább senki nem tudott időt szorítani egyáltalán. Nem pont akkor. Na meg többeknek közbejött valami közvetlenül előtte. Olyankor mindegy, hogy mennyire előre volt leszervezve. Én is sokkal kevésbé tudom mennyire érek rá 2 hónap múlva, mint jövőhéten.
-
greenfairy
tag
válasz
Shufny #22798 üzenetére
Szerintem ha mindenki hozza az újdonságokat, kitalálunk egy jó időpontot, akkor biztos összejön egy normális találkozó. Szerintem az volt a baj, hogy túl kapkodva, rövid határidővel akartátok a találkozókat, őszig mindenképpen várni kéne.
A szerzeményem még nem jött meg, és október tájékán lesz megfelelő meghajtása, addig le sem merem írni, hogy alaplapi hangkártyáról hallgatom (hacsak nem kölcsönöz valaki egy DAC-t). SR-009
(Már nagyon várom, hogy a kezembe vegyem.)
-
Shufny
őstag
válasz
greenfairy #22797 üzenetére
Nem mentem volna bele bőven, ha nem húz fel direktbe. Alapból azt is nehéz nem felvenni, hogy kérdőre von minket. KMT válaszol, majd "nem vitatkozik." Csupán kijelent. Hát kösz, aztán én vagyok a durva, ha én is kijelentek valamit...
Ha nem foglalkozunk velük, akkor meg jönnek az olyan hozzászólások, hogy milyen szemetek vagyunk, hogy a nem foglalkozunk azokkal, akiknek nincs elég pénze...
Eléggé elment a kedv valamiért a találkozótól. A legutóbbi két kísérlet érdeklődés hiányában elmaradt, szóval nem tudni, hogy lesz-e a közeljövőben.
Szabad tudni, hogy mit szereztél?
-
greenfairy
tag
Néha igen.
Nem azt mondom, hogy igaza van a dologgal kapcsolatban, de sokkal egyszerűbb lenne úgy kezelni, hogy nem foglalkoztok a hozzászólással, gratuláltok neki, esetleg megemlítitek, hogy van jobb is, aztán elfelejtetitek.
Mindig és mindenhol lesznek olyanok, akik lusták olvasni, vagy megtenni valamit, amit ajánlanak neki. (pl. nekem is mondtátok, hogy menjek hallgatózni ide-oda.... s lusta voltam megtenni. Csak két helyre mentem el.)
Általában célszerűbb egy vitát esetleg fel sem venni, mint beszállni.Fejes tali mikor lesz? Van valami ötlet. Egyre több csemege érkezik, amiket szívesen megfülelnék. HD800, K1000, Beyer 880, 990, T1?, bár ami igazán érdekelne az a Shure SHR940. Cserébe én sem lennék rest, s vinnék valamit. (Már csak meg kell érkezzen.)
-
Bodz
nagyúr
válasz
greenfairy #22794 üzenetére
"közületek való" Mi ez a topik, valami szekta?
-
Shufny
őstag
válasz
greenfairy #22794 üzenetére
Én is megmondtam mi a bajom. Idejön valaki kérdezni, hogy x füles milyen. Azt válaszolom, hogy annyiért van jobb lásd ez meg ez meg ez. Majd jön rá a válasz, hogy honnan tudom, mert neki valaki mondta, hogy márpedig a hiper gémer izé a legdúrvább, és mit pampogok, ha nem hallottam. És nézzem meg, hogy a tulajoknak tetszik. Ha netán meghallgatok egyet, és úgy nem ajánlom, vagy esetleg MEGVESZEM és el akarom adni, akkor meg kereskedő vagyok, aki itt vadászik az áldozataira, és ezért van pénzem fejesekre.
Azt hiszem érthető, ha ezt zokon veszem. Márpedig ezzel a hozzászólással az ilyen esetek előfordulásának valószínűségét növeli.
Képtelenség mindent meghallgatni, de ha egy ismert márka gamer fejhallgatójára még az overclockersclub se tud jót mondani, arra elég nyugottan kijelentem, hogy nem ajánlott senkinek.
Mellesleg azért nem válaszoltam neki az elején, mert 1000x leírtam már, hogy teljesen jó játékra egy mezei fejhallgató, max hangkártyával hasznája a DH -t, a gamer csodák se csinálnak mást. Ha nem olvassa el az első hsz -t és nem hajlandó keresni a topicban, akkor milyen alapon várja el a segítséget?
Persze azt vesz, amit akar, és használja megelégedéssel. De visszajönni igazolni magának a döntését, bírálva a véleményünket használható indoklás nélkül, az csak nekünk okoz később bosszúságot, és nem értem miért ne kéne támadó jellegűnek tekintenem. Főleg a következő kommentje után.
-
greenfairy
tag
válasz
Shufny #22791 üzenetére
Nem akarok az igazságosztó szerepében tetszelegni, de egy kicsit túlreagáljátok az ooloo-val kapcsolatos dolgokat:
1. idejött nem elolvasva az 1. hsz-t
2. kérdezett egy baromságot, amit mindenki megtenne akinek nincs tapasztalata a témában
3. mondta, hogy neki egy mindenes kellene - bár nem tanácsot kért - nem is kapott
4. megvette a vackot amit kinézett (ha jó állapotú, akkor tényleg alkalmi vétel kb. 8k kontra 13k)
5. boldog vele
6. nagyon durván letámadjátok, és még aki közületek való (dudika 10) azt is megpróbáljátok arra terelni, hogy nektek lehet csak igazatokÉszrevételek:
- valóban van jobb a pénzért (bár én sem hallottam még a Superluxokat)
- nem durván válaszolt, egy vele szemben relatíve durván megfogalmazott válaszra
- az, hogy egy egyszeri beíró leírja, hogy szerinte nem is olyan rossz egy gamer szutyok, még nem azt jelenti, hogy mindenki csak azt a hsz-t fogja elolvasni, és tömegével veszik majd. Legyetek már reálisabbak!!!ooloo gratula az új fejesedhez!
Sok jó játékot hozzá!
Ha zenét is akarsz hallgatni, akkor tegyél még egy próbát a fiúkkal. Jókat szoktak mondani, főleg ha lenyugszanak.
-
Shufny
őstag
válasz
fi:zi'k #22790 üzenetére
Ez egyébként egy sima stereo headset. Még a Dolby headphone sincs benne az árban (amit ugye bármelyik Xonar tud még mindig), mert az csak a sima HS1 -hez jár.
ooloo: Mondjuk egy "elnézést a vádaskodásért" megfelelne. Nem lennének még meg a SAJÁT füllhalgatóim egy hónap elteltével is, ha nem lennék teljesen őszinte. Szóval ezt nagyon kikérem magamnak. fi:zi'k -től sem kapok semmi juttatást. Ráadásul csak pár hónapja ismerem a fórumról még, szóval nem is együtt isszuk el, amit a Superlux -okon keres. Mást is szoktam ajánalni még. Eléggé felhúz, amikor néha fél órákat töltök azzal, hogy belinkeljek mindent a kérdezőnek, hogy ne kelljen 2 napig keresse az infókat/boltokat, aztán ezt kapom vissza.
-
dudika10
veterán
válasz
Shufny #22786 üzenetére
De hát nem mondta egy szóval sem, hogy vegyen bárki is ilyet, hanem csak annyit írt, hogy neki tetszik. Ehhez meg joga van. Ha bejön valaki ide én nem fogom neki ezt ajánlani ettől függetlenül. Amíg ooloo se tesz ilyet összehasonlítási alap nélkül addig kár nekiesni. Semmi rosszat nem tett még.
Dave™: igazából a tápjaira akartam helyezni a hangsúlyt mivel azok közt van nagyon jó választás is. Akár a fejhallgatók közt is lehetne jó választás. Akár...
-
Shufny
őstag
Nem vagyok kereskedő, de azért próbálj meg nyugodtan sározni engem kérlek. Hogy dudika is értse: az vele a baj, hogy azt mondja, hogy "nem tré, hogy szarul szól, mert játékra jó". Na most amikor egy Superlux HD660 ennyiért jobb játékra is és zenére is, vagy egy CAL!, akkor mégis mi értelme lenne bárkinek is ilyet venni? De mondanám az SHP5401 -et is, mert úgy tűnik superlux kereskedő lettem hírtelen.
#22788: Aha, tehát véletlenül se azt mondta ezzel a hozzászólással, hogy tévesen szidjuk a gamer fejhallgatókat?
-
dudika10
veterán
Te kötöttél bele olyanba amit le se írt.
Nem mondta, hogy nagyon jó a tere, azt mondta, hogy neki újdonság volt, hogy tudja, honnan jön a hang és azt, hogy ez neki nagyon tetszik.Dave™: oem gyártónál kiválasztják a listából. Ahogy van hangfalszetjük is, de a tápjaik se sajátok. Nem tudom, hogy gyártanak-e valamit is vagy csak matricáznak.
Viszont mentségükre szóljon, hogy általában azért nem hulladékokra ragasztják a matricát.(#22784) KMT: de ott van, hogy Neki volt új. Ha azt mondanám, hogy nekem jobban tetszik az 1000 forintos fejhallgató mint a K1000 akkor se ugorhatnál nekem, mert ott van, a nekem. Ha azt mondanám, hogy jobb akkor már nekem ugorhatnál joggal.
-
Dave™
nagyúr
Majd egyszer hallgass meg egy nyitott AKG-t vagy Audio-Technicát, és meg fogod érteni, miért vicc az összes gamer fejhallgató. Ez a Corsair ugye az, amelyik memóriát, házat meg tápot is gyárt? Akkor biztosan nagyon értenek a fejhallgatókhoz is, tuti sokat fejlesztenek...
-
ooloo
őstag
válasz
Shufny #22779 üzenetére
Egy újabb "kereskedő" ...
Nem akartam zavarni a köreidet és nem akartam a boltodat sem rontani... Én megtisztelek mindenkit itt és máshol , hogy felnőttnek tekintem , aki saját belátása szerint dönt a dolgairól . Miért kéne vitatkoznom ? Döntöttem , megvettem , használom és véleményt alkotok , amit figyelmen kívül lehet hagyni ha úgy tetszik . Nem az Óvodában vagyunk....
-
KMT
addikt
Az a baj, hogy az oldalon ezt írják:
"It’s all about the audio. That’s why the HS1A uses massive 50mm drivers for a level of sonic detail that’s just not possible with the 40mm drivers (
) found in most gaming headsets. The result is detailed audio reproduction with clean, accurate bass and sparkling clarity in the mids and highs, even when everything’s coming at you at once. Superior audio isn’t just more enjoyable — it lets you listen longer, without fatigue."
"Audióra" van kitalálva, és sz@r zenére?
Az, hogy jó a tere, meg relatív, valszeg átlagos az, csak neked hat az újdonság erejével. -
ooloo
őstag
Végre... beüzemeltem a fejest Corsair ... Játékok területén szerintem tökéletes ( Dead Space 2 ) . Nekem újdonságként hatott , hogy betájolható a hang forrása a térben ... tényleg besz..ás . Sokat dob a játékok élvezeti/élménybeli értékén.... A filmek esetében is kellemes csalódás volt azok után , hogy sokan lehúzzák , lehúzták a játékra fejlesztett fejeseket . Egy gyenge pontja van ... zenét hallgatni tényleg csalódás ezen a fejesen .. szerintem egy párezres noname is jobban teljesít , de mellette szól , hogy nem is erre a feladatra fejlesztették ki .
-
szakibá...
senior tag
Jól szórakoztam ezen. A legjobb mondat: A súlya mindössze 135g, ami részben köszönhető a könnyű CCAW kantekercsnek.
-
Shufny
őstag
Ha valaki bigmasterg új szerzeményétől esetleg kedvet kapott, az most vehet egy Beyerdynamic T1 -et kb azonos áron.
Illetve még egy érdekesség: Sony MDR-CD900ST (Location: East Frisia) -
fi:zi'k
nagyúr
Csak, hogy tudjatok róla.
-
balcsy
aktív tag
Ez jó tanács
bár belátom hogy kicsit érdekesre sikerült de hidd el, nem volt egyszerű dolgom.Tulajdon képen sikerült megoldanom.Egyszerűen Realtek HD audio Managernél a hangszínszabályzót "Erőteljesről" levettem alapra.Azért nem értem hogy mért lett így jó mivel eddig is erőteljesen ment.
-
-
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #22709 üzenetére
Gratula
Motion_Blur: Annyit megér. -
dudika10
veterán
válasz
balcsy #22752 üzenetére
Ha kontakthiba, akkor néha szól, néha nem, vagy egyik oldal halkabban szól, esetleg recseg amikor mozgatod.
Ha a fejhallgató torzít, akkor azt is fel lehet ismerni, ezt nem tudom leírni így.
Ha ilyen hangja van akkor ilyen hangja van.
Valaki tapasztaltabbal meg kéne hallgattatni, hogy szerinte mi a baja.Hangkártyád pedig biztos van, legfeljebb az alaplapra van integrálva.
fi:zi'k: engem majd valamikor lehet érdekelne egy thomannos rendelés. Kéne majd valamikor 1 m^2 szivacs...
-
balcsy
aktív tag
Sziasztok.
Valami szerintem gáz van a fülesemmel(razer barracuda). Szóval régóta cod2őzök vele de most valamijé nagyon feltűnt hogy a érdekes hangot ad a hang alatt
nem tudom értitek-e
Szóval pl ha a valaki fut ,alatta kicsit érdekesen zavaró hang van.Szóval lehet hogy valami értekezési hiba.Valaki szedett már szét barracudát?
-
contaxg
veterán
válasz
szaszayanou #22746 üzenetére
Egyértelműen!!
bigmasterg
Csúszik a gép indulása?? -
contaxg
veterán
válasz
szaszayanou #22742 üzenetére
Jól sejted!
Talán 130-140k lesz a vége?? De inkább nem tudom...nem akarok hülyeséget mondani! -
contaxg
veterán
válasz
Motion_Blur #22738 üzenetére
Az ATH-AD300 20k körül megoldható és elég jó kis füles az áráért.
A HD518-at nem ismerem.szaszayanou
A Canamp II egy teljesen új dolog lesz. Érdekessége a két dobozos kivitel: egyik táp, másik az erősítő. Külön azért lesz, nálam hogy hallgathassátok! -
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Ajánlott nekem egy jóbarátom Sennheiser HD 518-et 18K-ért. Pár napos, csak kipróbálva volt, iponos gari van rá.
Filmnézésre és játékra használnám.
A 18K nagyon baráti ár szerintem. Ha van hasonló árban jobb (amit kétlek), várom a tippeket!
-
contaxg
veterán
válasz
fi:zi'k #22734 üzenetére
Vagy esetleg!
Mivel a 64 ájró már maga több mint 17k és még a postai is vagy 10-20 ájró gondolom.Megbeszélhetjük! Úgy is van itt kábel Neked!
-
wmarci
senior tag
Ma voltam kicsit szétnézni fejhallgató téren, és ez az AKG K450 valami nagyon bejövős cuccnak néz ki, hangzása kitűnő a számomra. Azonban az árcédulára nézve hát..hogy is mondjam nem olcsó ez itthon. Max 14k-ig költenék egy újra, de ez lehetetlennek tűnik.
-
szabolcs1975
aktív tag
válasz
bigmasterg #22725 üzenetére
Rakd be a mosógépbe, az a biztos !
-
DBAtti
aktív tag
válasz
DBAtti #22727 üzenetére
Nagy hirtelen csak ennyit találtam. Ez lesz az.
"1. Színmérés szín-összehasonlítás segítségével.
Az eljárás folyamán a vizsgálandó színmintát valamilyen rendszeren (pl. Panton) összeállított, színmérő számokkal jellemzett (pl. 342 CE) színes etalon sorozattal hasonlítjuk össze. Ha megtaláljuk a színazonos etalont, akkor annak száma a vizsgált mintát is jellemzi.
Ez a fajta színmérés ideális vizsgálati körülményeket igényel: a színminta és az etalon azonos megvilágítása; azonos nagyságú felülete; továbbá a szabványos fényforrás.
Az összehasonlító módszernél nehézséget okoz a színmérés e szubjektív módja, mely függ a színmérő egyéni adottságaitól. Másrészt a színminta gyűjtemény készítése és karbantartása igen költséges."Most ébredtem rá, hogy azonosságot meg lehet állapítani, hiszen még nyálcsorgatva is egyformán látunk két egyforma színt, más kérdés, hogy elég sötéten...
-
DBAtti
aktív tag
válasz
fi:zi'k #22726 üzenetére
A helyzet az, hogy a szado-mazo kisérlet igazi... Anno részletesen el lett mesélve, sajnos csak ennyi maradt meg belőle. Nehéz lesz rákeresni google-el, hogy mi lehet az eredete, mert a szado-mazora szerintem mást ad ki XD. Ha megtalálom, azonnal belinkelem
Szerk.: bár el tudom képzelni, hogy csak régen, a gépi mérések létezése előtt volt szükség erre. -
bigmasterg
addikt
válasz
szabolcs1975 #22723 üzenetére
Jogos.
Ha haza megyek lelocsolom benzinnel és meggyújtom. Úgy már talán nem lesz észrevehető a folt(?) .
Mondjuk tegnap e nélkül sem vettem észre, de majd jobban átvizsgálom.Végső esetben kiszedem photoshoppal és rögtön megjavul a hangja.
(Még jó hogy van nálam laptop és rendes ülőhelyek, konnektorral a felújított
ferihegyenLiszt Ferenc-en, ugyanis 4 órát csúszik a gép.)
-
DBAtti
aktív tag
válasz
szabolcs1975 #22723 üzenetére
Egy ilyen folt?
Egy ilyen feketedés magába szívja az elektronokat, de minimum eltéríti őket. Egy kis zenehallgatás és lehet hogy féreglyukat generál a nappaliba. Vagy a füledbe. Én fel nem venném ha kedves az életem. De vállalom a felügyeletét, ha nekem adod, nem okoz több kárt a világnak! Majd veszek még elé egy vérnyulat.Eszembe jutott egy korábban hallgatott tárgyam. Beszéltünk arról, hogy a pszichés állapot (hangulat) nagyban befolyásolja, milyennek látunk egy színt. Ha épp rossz a kedv -> hidegebb árnyalat minden, jókedvben "világosabb", stb. Majd ismertettek egy eljárást, ahol a színek megkülönböztetésére vesznek fel random embereket (valami teszt). A pontosság jegyében a színmintákat egy gépen kell nézni sötét szobában. Mivel pontos szöghelyzetben kell a mintát nézni, a fejük kerettel rögzítve van, és ha jól emlékszem rá is kell harapni egy gömbre, ami biztosítja a fej mozdulatlanságát. Tehát kb. a sötétben vagy kipeckelt szájjal és folyik a nyálad, a fejed nem mozgathatod, de valahogy közlöd milyen színt látsz pontosan. Bizonyosan ideális eredményt ad
Valami hasonló érvényes a hangokra is nyilván, ahogy egyre többet írunk a (talán nem is létező) foltról, úgy csökkentjük a terét bigmasterg HD800-asának. Legalábbis a foltos oldalét. Mert az biztosan gyengébben fog szólni.
-
Bodz
nagyúr
Mennyire kerülendők a Monster rca kábelek?
Szükségem lenne egy 1 méteres darabra. Konkrétan a 250-re gondoltam. Nem túl drága (5e ft), könnyű beszerezni. Nem sok mást láttam a városban, ami nem "oem prc noname" kábel.
-
kk831228
addikt
válasz
bigmasterg #22718 üzenetére
Grat!!!!! Szééééép!!
-
PuMbA
titán
válasz
szabolcs1975 #22719 üzenetére
-
bigmasterg
addikt
válasz
fi:zi'k #22716 üzenetére
Szóval még mindig azok a fránya csúszkák. [link]
Mondjuk itt is látszik valami, de élőben nem vettem észre.Most várhatok 8 napot, míg meg tudom nézni, hogy az ott tényleg kicsit foltos-e, vagy csak optikai csalódás és a fények/árnyékok ravasz játéka.
szerk.:
Képeknél meg mentségemre szóljon, hogy csak (nem annyira erős) laptopról vagyok így kb. ugyan azt ráhúztam mindre. Nem nagyon pepecseltem velük... -
nagyúr
válasz
bigmasterg #22714 üzenetére
A harmadik képen a balos(?) kagylón kívülről a fehér szöveten az néhány szürke paca.
Ez jól sikerült.(idő)
A "d" hamarabb van mint az "f". -
dudika10
veterán
válasz
bigmasterg #22714 üzenetére
Erre gondol szerintem. Jobb oldalt a fehér részen.
De én voltam a gyorsabb. -
bigmasterg
addikt
válasz
schawo #22697 üzenetére
Én meg megköszönni felejtettem el úgyhogy. :
Köszi,
neked is fi:zi'k.Nem jól látod.
A középső képre gondolsz ?
Akkor nézd meg csúszkahúzogatás nélkül.
Amit bal fent látsz pedig csak csillogás.
(Tán' alcantara a párna. Világosabb, levegősebb, így másképp töri a fényt, mint a simavelúrplüss párna.)
Teljesen hibátlan, újszerű. -
dudika10
veterán
válasz
szabolcs1975 #22711 üzenetére
Foobar? Használd a resamplert.
-
nagyúr
válasz
Amúgy gratulálni még elfelejtettem, szóval gratula az új szerzeményhez.
Jól látom, hogy kicsit koszos?
A Lupusra és a CanAmp-ra mondanál majd vmi árat PÜ-ben. -
ntomka
nagyúr
válasz
Ok.
De elég ciki lenne, ha ez a jószág rosszabbul teljesítene.
-
szakibá...
senior tag
Ma meghallgattam a B&W fülesét a Saturnban. Aki teheti, ne hagyja ki. Az évek, sőt évtizedek óta jól ismert demó zenék szólnak rajta, nem nehéz véleményt alkotni róla. Kellemes meleg tónusú hang, puha mélyek, kicsit kevés a magas. Viszont ilyen zajszigeteléssel még nem találkoztam, ami még kényelmes is! Tőlem 5 méterre vastag pozdorja lemezeket fűrészeltek géppel egy stand kialakításánál, amit alig hallottam, élvezhető volt a zene. Ha fele ennyibe kerülne, még vágynék is rá.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #22705 üzenetére
Ha nyélbe ütjük az üzletünket, akkor azért és ezért lehet elugornék hozzád is. Ha minden igaz tudom melyik településen laksz. És persze csak ha nem zavarnék.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #22704 üzenetére
A Hivox új kütyüi szerintem elég jól meghajtották a HD800-at.
Másik újdonság, hogy hamarosan kapunk egy Heed Canamp II-öt hallgatózásra a gyártótól.
Továbbá körbenézhetsz a japán kínálatok közt is, mert lesz egy beszerzőm Tokióban.
-
bigmasterg
addikt
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #22696 üzenetére
Akkor veheted úgy, hogy jelentkeztem is egy soron kívüli fejhallgatózásra!
-
DBAtti
aktív tag
válasz
contaxg #22683 üzenetére
Húú, majd hallgassuk meg a 235-öt a 231PRO mellett... nagyon esz a fene, hogy mit változtathattak rajta... Btw a 231PRO még mindig 10 fölött van boltokban, a 235 meg 8 alatt. De ennek szerintem csak marketing oka van. Vagy semmilyen oka nincs
szerk.: van valakinek egyáltalán 235-öse, vagy a 231 alapján mondogatjuk velem együtt, hogy nem lehet rossz? Csak mert tényleg jó lehet, de nem teljesen ugyanaz.
Aktív témák
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest