Aktív témák
-
greenfairy
tag
Néha igen.
Nem azt mondom, hogy igaza van a dologgal kapcsolatban, de sokkal egyszerűbb lenne úgy kezelni, hogy nem foglalkoztok a hozzászólással, gratuláltok neki, esetleg megemlítitek, hogy van jobb is, aztán elfelejtetitek.
Mindig és mindenhol lesznek olyanok, akik lusták olvasni, vagy megtenni valamit, amit ajánlanak neki. (pl. nekem is mondtátok, hogy menjek hallgatózni ide-oda.... s lusta voltam megtenni. Csak két helyre mentem el.)
Általában célszerűbb egy vitát esetleg fel sem venni, mint beszállni.Fejes tali mikor lesz? Van valami ötlet. Egyre több csemege érkezik, amiket szívesen megfülelnék. HD800, K1000, Beyer 880, 990, T1?, bár ami igazán érdekelne az a Shure SHR940. Cserébe én sem lennék rest, s vinnék valamit. (Már csak meg kell érkezzen.)
Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged