Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MarioAna

    senior tag

    válasz iamthesonar #8853 üzenetére

    A régi idők CS-je más volt mint most azért, kijelenthető hogy MA nemzetközileg sehol sincs a magyar CS, néha 1-2 felvillanás-próbálkozás van 1-1 csapat részéről külföld felé, de ott is besülnek általában. Most pl híres magyar CS játékosok? Talán shiddy, de ő külföldön él és játszik is, illetve pawát említenék még lehet a külföldiek (habár ő M.O-n közellenség :DDD )....félreértés ne essék, én közel sem vagyok ilyen szinten, és nem oltani akarom őket! Csak be kell látni, hogy M.O e-sport (CS) tekintetében kuka, és ez nem csak a játékosok tudása, sokkal inkáb hozzáállása miatt+még egyéb tényezők, támogatottság etc.
    A most utáni résszel egyetértek teljesen. :R

    X7-re vonatkozóan pedig, ezek szerint tényleg vagy az enyém volt valami csodadarab (mivel ezeket a jelenségeket én nem tapasztaltam, igaz én nem játszok nagy felületen), vagy amire nekem volt használva, arra tökéletes...átlag embernek gamelni.
    De egyébként nyilván aki "komolyabban" akar játszani az nem is 4k körüli egeret vásárol (újonnan). Kérdés, hogy kinek mit fed le a gamer kategória, átlagos Vér Istvánkának aki nem low senzizik+néha multizgat kicsit arra tökéletes, egyéb esetben kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét ;] .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák