-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
válasz iamthesonar #8853 üzenetére
A régi idők CS-je más volt mint most azért, kijelenthető hogy MA nemzetközileg sehol sincs a magyar CS, néha 1-2 felvillanás-próbálkozás van 1-1 csapat részéről külföld felé, de ott is besülnek általában. Most pl híres magyar CS játékosok? Talán shiddy, de ő külföldön él és játszik is, illetve pawát említenék még lehet a külföldiek (habár ő M.O-n közellenség )....félreértés ne essék, én közel sem vagyok ilyen szinten, és nem oltani akarom őket! Csak be kell látni, hogy M.O e-sport (CS) tekintetében kuka, és ez nem csak a játékosok tudása, sokkal inkáb hozzáállása miatt+még egyéb tényezők, támogatottság etc.
A most utáni résszel egyetértek teljesen.
X7-re vonatkozóan pedig, ezek szerint tényleg vagy az enyém volt valami csodadarab (mivel ezeket a jelenségeket én nem tapasztaltam, igaz én nem játszok nagy felületen), vagy amire nekem volt használva, arra tökéletes...átlag embernek gamelni.
De egyébként nyilván aki "komolyabban" akar játszani az nem is 4k körüli egeret vásárol (újonnan). Kérdés, hogy kinek mit fed le a gamer kategória, átlagos Vér Istvánkának aki nem low senzizik+néha multizgat kicsit arra tökéletes, egyéb esetben kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét .[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- iPhone topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst új BONTATLAN 2év garancia
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó! 67.000.-
- Garanciális érintőképernyős Dell Latitude 5520 laptop Intel Core i5 11 gen 16 GB RAM 256 GB SSD
- PS5 Slim lemezes 140.000 Forintig keresek.
- Sniper Ghost Warrior Contracts EU PS4 digitális kód eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest