Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
Sziasztok! Razer Deathadder Elite egerem kezd megmacskásodni (nyikorgó görgő, ellágyult jobb gomb) ezért megy vissza gariba, de előtte szeretnék venni egy tartalék egeret az ilyen esetekre.
A keret 11-2 ezer forint. Többet nem szánnék rá, mert tényleg csak vésztartaléknak szánom. Ezt és ezt az egeret néztem ki. Ti melyiket ajánlanátok a kettő közül? Előre is köszönöm a segítséget -
Destr4ct
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg, hogy be lehet-e még szerezni valahol a Logitech M705 régebbi változatát, amin még van thumb button?
Előbb-utóbb érik az otthoni M705-ösöm cseréje, és lehet beszereznék még pár extrát is, hogy legyen tartalék.
Van egy M720-asom is, munkahelyen ezt használom, alapvetően nem lenne túl rossz. De a thumb buttonját elrontották, mert fixen a ctrl+alt+tab billentyűkódokat küldi.What can change the nature of a man?
-
Vanir
veterán
válasz jaffa 2843 #75293 üzenetére
Alirol lehet venni meretre szabhatot, Hotline gyartja. Kiprobaltam, nekem annyira nem begyere, ha kell adok, van meg egy csomag.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz jaffa 2843 #75293 üzenetére
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Nem tudom jó helyen járok-e. Úgy érzem, hogy a logitech G402-m jobb gombja kezd halódni... Van itt valaki aki reális áron tudna új (minőségi) mikrokapcsolót forrasztani bele? Én megveszek mindent, elküldöm egybe, csak a forrasztást kéne megcsinálni, nekem nincs hozzá eszközöm.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
addikt
Valaki szeretne Corepad MX518 Legendary-hez talpat? Ha igen jelezze mivel én szeretnék és kettesével lehet venni. Ráadásul ha több embert érdekel, akkor a posta is oszlik, bár az nem sok, cirka 4 EUR.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Dyingsoul
veterán
Hát erről lecsúsztam, pedig pont ezt az egeret kerestem... Lehet így is megveszem 45$-ért.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Zaied
addikt
válasz SunMount3r #75283 üzenetére
Passz Hotline-t én még nem próbáltam, majd fogok.... jaffa meg már nem csinál szóval ahhoz szinte kár is hasonlítani.
Az én g400s emen volt jaffa meg corepad is, kb egyforma minőség, a vágása "boltibb" a jaffa félénél, nincsenek mért értékeim...
De pl nekem deathadderen a hyperglide jobban bejött mint a jaffa vagy corepad a gyorsasága miatt.
Kana-n meg egyértelműen a jaffa féle gyorsabb érzetű volt.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Szeretném megosztani hogy vegyél 10k-ért MX518 Legendary-t Aliexpressről:
1. Gyűjts be ezt a kupont: [link] (8 USD kedvezmény 50 USD feletti vásárlásra)
2. Rakd kosárba a legolcsóbb MX518 Legendary-t, pl: [link] (asszem mobilról fél USD-al olcsóbb is)
3. Vegyél még valamit 6 USD-ért, de akár használhatsz egy kisebb kupont is, ha nem tudsz mit venni hogy elérd az 50 USD-t: [link] (6 USD kedvezmény 30 USD vásárlás felett)Úgy tudom a kuponok csak mai nap működnek, szóval bocsi, aki holnap olvassa.
Én ennyiért befogtam egyet mobilról. Valami 35,5 USD lett így.[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
ssid3956
tag
Sziasztok
Max. 10.000 Forintig keresek egeret. Lehet vezetékes és vez. nélk. is. Főképp photoshopra, illustratorra, videóvágásra, és netezésre lenne használva. Fontos szempont az ergonómia, és az hogy viszonylag halk legyen. Világítás nem fontos.A válaszokat előre is köszönöm.
-
Zaied
addikt
válasz SunMount3r #75279 üzenetére
Corepad
szerintem még jó lehet....
vagy HyperglideJaffa után én ezeket használom, vannak jobban sikerült, meg rosszabbul sikerült darabok ezek között is, nekem a g400s en most corepad van, jaffához képest drága, viszont 2 van benne...
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Oké, de amúgy van ennél jobb fajta, ami illik a 400s-re is esetleg másik shop-ból? És mondjuk Jaffa teflon-ja milyen ehhez a Hotline Competition-hoz képest? Mondom, főleg a gyors, könnyű siklás a szempont.
(A leváló kis csücsköt most levágtam egy kisollóval és ragasztottam rá egy
ragtapasztdarab szikszalagot, mert már így is kicsit összekaristolta a Goliathus Speed felszínét. Remélem egy szokásos szivacsos tisztítás után eltűnnek róla ezek a karcok...? )[ Szerkesztve ]
-
Tumisz95
csendes tag
Üdv!
Az összefoglaló és tesztek alapján 3 egér (ami igazából 2) tűnik számomra megfelelőnek: az Asus ROG Sica, illetve a Logitech G102/G203. Az lenne a kérdésem, hogy ezek az egerek működnek Plug&Play módban, külön driver nélkül? Lényegében "casual gamer" vagyok, szóval nincs szükségem ezerféle beállítási lehetőségre, meg a világítás állítgatására, csak működjön és kész.
Előre is köszönöm!
-
jookomak
őstag
UK amazonon 14 font a Logitech G203. Szállítás nem tudom van-e, de valahogy csak meg lehet oldani.
-
Vanir
veterán
válasz SunMount3r #75272 üzenetére
Competition a legjobb a listából.
gyenesmartin: Ha eddig sima 3 lábas kapcsoló volt alatta, akkor jó lesz a japán Omron.
[ Szerkesztve ]
-
Bennyboy
őstag
Üdv!
A mostani deathadderem kezd kontaktos lenni, néha nem érzékeli az usb-t. Ha Újra visszadugom megjavul de tervezek helyette venni mást. Főleg fps-t játszom. Közepes kezem van. A Logitech G Pro-t néztem ki és a deathadder elite-et. Ti mit ajánlotok max 25k-ért? kösziELADÓ D3 ROS CE 15k
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Steelseries Rival 300 egerem görgőt benyomva néha 2-3-nak veszi a windows. Jó lehet bele egy Omron D2F-01F mikrokapcsoló? Vagy van már jobb is? -
Vanir
veterán
válasz SunMount3r #75270 üzenetére
Hotline Competition nagyon jó, a régi Tigerek kevésbé, de használhatóak azok is. Tiger-ből az új, fehér verzió nagyon király, de abból nincs MX518-ra.
-
SunMount3r
nagyúr
A hivatalos Shop-ja nem jó? Vagy e-bay-en olcsóbb?
Itt ezeket találtam: Egy, kettő, három.
Nomost ezeknek is van több választható fajtája és nem világos melyik lenne a legjobb nekem. A gyors, sima csúszás a fő szempont.
A Tiger-ekree azt írja, hogy: Glide is slightly smoother than Hotline Games feet
Viszont a Hotline-nak van ilyen is: Competition - New proprietary F4 Silver Treated PTFE to provide a glide smoother than ordinary PTFE, glide feels smoother, and will last for a longer timeJaffa-tól csak azért nem rendelnék teflont, mert nekem kellene kivagdosni és ragasztóm sincs hozzá. Ez meg egyszerűbben tűnik így. De ha mondjuk az ő teflon-ja gyorsabb, mint ezek, akkor még lehet.
-
Tyrel
őstag
Üdv!
Én is segítségetek szeretném kérni:
Egy viszonylag nagyobb méretű, gamingre is alkamas, szimmetrikus egérre lenne szükségem. Bal kézzel használom az egereket, és szükségem van az oldalsó gombokra is, de ezeket 98%-ban még a szimmetrikus / ambidextrous egereknek is csak a bal oldalára teszik fel, nekem meg ott tökre nem a hüvelykujjam van...Hogy egy jó példát is hozzak, jelenleg egy Sensei 310-et használok ami tökéletes... lenne... de maximum fél évet bír a kezem alatt, borzasztó szar mikrokapcsolókat használnak benne. A fő gombjainak kapcsolói folyton behalnak, van hogy duplaklikkel magától, van hogy nyomva tartanám (drag & drop) és magától elengedi pedig le van nyomva a gomb, stb... egy igazi hulladék... ami egyébként meglepetésként ért, mivel előtte egy Sensei RAW-ot használtam ami torony magasan rekordot döntött nálam strapabíróság szempontjából.
A jelenlegi Sensei 310 még garanciális, de félelmetesen lassú náluk az ügyintézés és nincs kedvem újra önköltségen kiküldeni Dániába, majd legalább 1 hónapot várni hogy kapjak egy másikat ami újabb max. fél éven belül tönkremegy...
Szóval igazából az lenne a kérdésem hogy tudtok-e egy olyan Sensei 310 klónt ajánlani ami bírja is a használatot? Eddig a MasterMouse Pro L tűnt nagyon hasonlónak, de vegyesek róla a vélemények és éppenséggel kapni sem lehet...
Roccat Kova-m volt már, köszönöm de soha többet nem kérek tőlük semmit, végeláthatatlanul szivárgott a gumi borításából a ragasztó, garanciális csere után is. Hónapokig ragadt tőle a kezem minden nap, míg egyszer mérgemben beb*sztam a kukába.
Alternatívaként ha tudtok olyan fórumtársat aki (nyilván nem ingyen) képes a jelenlegi Sensei 310-em mikrokapcsolóit kicserélni valami értelmes darabokra, az az opció is érdekelne.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
Vanir
veterán
válasz SunMount3r #75262 üzenetére
Ebay, takasta eladótól.
haiiro_o: Ez nem privátban ment volna valakinek?
-
haiiro_o
tag
Szia. Megjött az ninox venator egerem amit rendeltem.
Elég szép meg minden, de valahogy a beállítások nem igazán jók. A dpi meg a többi dolog működik elvileg, de a színét nem akarja elfogadni.. hanem mentés közben átvált az előző színre vagy általában kékre?! és úgy menti el.. Miért lehet ez? Köszi.
Az előző egér drivere még nem lett törölve ez bezavarhat neki? -
TeebyKay
őstag
Az első hozzászólásodban elmaradt a link.
Az a baj, hogy itt szinte senki nem foglalkozik vertikális egerekkel, ilyen alacsony keretből meg pláne csak az marad, hogy berendeled amelyik tetszik, kipróbálod, és ha nem áll kézre visszaküldöd és rendelsz egy másikat.
PS.: Akik használnak akármilyen vertikális egeret, azok írhatnának ide tapasztalatot, hogy ez és ez a termék kényelmes, pár éve már jól működik.
-
envagyok
veterán
Logitech G502 vs steelseries 310 vs razer deathadder elite versenyben mi a sorrend, és a pro-kontra tulajdonságok?
-
balojazz
aktív tag
Milyen egeret válasszak? A közepes méretek jönnek be (120x60x40mm), de lehet nagyobb is, kisebb viszont nem nagyon, legyen vezetékes. Az etalonok alakra a Microsoft egerei, de a Pro Intellimouse és a Zowie ec2-b túl drága. Úgy értem, nem drágák, csak a gyerekek ragacsos kezeitől féltem őket, így max 15 ezres ár játszik, de lehet az inkább 10 vagy 5 ezer. Lyukacsos testű egerek kizárva a fenti okokból. Max 5 gomb elég a görgővel együtt, casual gaming célokra, cél a tartósság/megbízhatóság, omron vagy (kínai) huano switchek jól jönnének, késleltetés legyen elviselhető, RGB nem érdekel (mindegy). Kiindulásnak jó a classic intellimouse, egy kicsit jobb jöhet, vagy hasonló (esetleg jobb) kicsit olcsóbban. Összegezve: milyen alternatívája van a classicnak, hogy tudjak választani több közül?
[ Szerkesztve ]
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
-
envagyok
veterán
válasz micafighter #75247 üzenetére
És szenzortesztekre? -
oszy
veterán
Meg ezt, csak ez a felbontott. connect-it-cmo-2510
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
Vertikális egeret keresek 5.000-7.000 Ft között. Akár GB, BG és eBay is szóba jöhet. Tudtok ajánlani?
Megnéztem az excel táblát, de abban nem találtam külön kiemelve, hogy melyik vertikális.
Ez jó lehet esetleg? Árban elfogadható számomra.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
envagyok
veterán
Egér tesztelésére mi a legjobb program?
Duplaklikket is lehet tesztelni? -
Kupszi
aktív tag
Elobbibol mindenkepp erdemes kiszerelni a beepitett sulyt.
Mondjuk én szeretem ha egy egérnek van súlya. persze a túlzás se jó.
Mindenesetre köszönöm a segítséget, a Tt eddig a legszimpatikusabb, már csak az RGB miatt is
[ Szerkesztve ]
Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
Kupszi
aktív tag
Néztem az ajánlót, de nehéz a döntés. Végülis , nekem olyan nagy igényem nincs, pontos legyen, tudjak vele lőni az FPS játékokba. Persze nehéz a választás abba az árkategóriába amibe vagyok, de azért kikérem a véleményeket hátha egy jó ár/tudásba megtalálom a nekem valót.
1. Mennyi a keret?
-10.000forint a plafon2. Használtpiac játszik?
Nem3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Nem4. Mire használnád az egeret?
85% PC játék, 15% egyéb5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Palm6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
18.3cm7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Ez igazából nem volt mérvadó,a jelenlegi,de már haldoklófélbe lévő egerem 1800dpi-s8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Az oldalán fontos számomra, az előre és a vissza , böngészés miatt.Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
Richard!
addikt
Köszönöm az eddigi ajánlásokat! Viszont a legfontosabb kimaradt. Nem kifejezetten jobb kezes egeret keresek, inkább kétkezeset. Én bal, a párom jobbkezes
Találomra ezek közül vmelyik? [link]
A többit még nem néztem meg, szar mobilnet miatt. A link is google első találat...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
Üdv!
1. Mennyi a keret?
~40€2. Használtpiac játszik?
Nem!3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Csak eBay-es rendelés játszik. (ebay.de)4. Mire használnád az egeret?
Átlagos felhasználás, egy kis játékkal kiegészítve!5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Palm.6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
18,5 cm7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
~1000-1400 dpi8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Csak vezetékes jácccik![ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Vanir
veterán
válasz bencefica13 #75231 üzenetére
A többi hasonló kialakítású Logit tapogasd végig, amikben van sidescroll, és vedd a legkényelmesebbet közülük.
-FreaK-: Ilyenről még nem is hallottam Air58-nál, csak felületi elszíneződést posztoltak sokan.
Dency01: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
Ebbe még azért belekötnék annyival, hogy a top 40-ben ott a MasterMouse S, DM3 Mini, Pulsefire Surge, meg ugye neki anno nagyon tetszett a Rapoo V300 a maga csodálatos szenzorlagjával meg hulladék minőségével együtt, stb. Ennyire ajánl jókat. De tényleg elég ennyi a témáról, már leírtam mindent amit gondoltam korábban.
-
Dency01
aktív tag
Kapható már itthon a "HERO"-s logitech pro? (vezetékes)
Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
-FreaK-
veterán
Én úgy gondolom, hogy manapság már a komolyabb játékos egerek (a tesztelt egerek kb. 98%-a), már rendes szenzorral van szerelve, itt már az implementációval sem szokott gond lenni. Tudom, hogy volt kivétel, de mégsem az a szabály.
Az olcsóbb egereknél/gyengébb szenzoroknál van némi bizonytalanság, azt elismerem.Amikor egeret nézek, én már csak azt nézem, hogy milyen szenzor van benne (3310 és a 3360 valamint az iterációi), az nekem már elég infó, ebből 99%-ra biztos vagyok benne, hogy nem lesz gond a szenzor teljesítményével.
Így aztán az a fontos, hogy milyen a formája, anyaghasználata, gombok stb. ez meg kiderül akár az ő videóiból is.
Más.
Ha már itt vagyok, írjam, hogy mi van a Finalmouse Air58 egeremmel? Tudom, hogy Vanir-nál csak olaj a tűzre..Najó, úgysem bírom ki.. szóval mikor megkaptam meglepődtem, hogy mennyire merev és egyben van a cucc, meg sem moccant sehol, atom biztos volt. Aztán pár hét után elkezdett mozogni az az oldala, ahol a hüvelyk ujjam van, nem nagyon, de egy kicsit flex-el, egy picit hallható is. Talán egy mm az egész mozgás, igazából játék közben nem is jelentkezik, csak ha direkt csinálom, de ugye a tudat..
A múlt héten gondoltam írok a FM supportnak, hogy hát mi van, hátha küldenek egy másik példányt, anélkül, hogy ettől meg kéne váljak. Erre mi volt a válasz?
"Slight flex around the mouse is absolutely normal. These units are made with extremely lightweight and malleable materials in order to create the 58 gram weight we achieved.However, if this is bothering you we recommend proceeding with a return through Maxgaming. "
'nyádat.
Azért hozzá tenném, hogy a legjobb egerem idáig, nagyon jó a forma, a gombok, a kábel, minden. A súlya meg hát magáért beszél. Első nem is volt olyan durván könnyű mint amire számítottam, de akkor éreztem igazán, mikor utána játszottam kicsit a G403-al. Többet nem akarok nehezebb egeret.
[ Szerkesztve ]
-
bencefica13
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egér választásához.1. Mennyi a keret?
30 000 Forint.2. Használtpiac játszik?
Igen3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Igen.4. Mire használnád az egeret?
Munka és egyetem, excel, worksheetek, általános productivity, sokat lenne hordozva laptoppal.5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Fingertip és palm között változik, talán inkább fingertip6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
19,5 cm.7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Jelenleg Deathadder elite-m van, de eladom a PC-t és laptophoz választanék újat, produktivitásra 3000-es DPI-n van jelenleg.8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Wireless, sidescroll-nak örülnék. Illetve plusz info, MX Anywhere-t próbáltam, de túl kicsi és nem volt kényelmes.Köszönöm a segítséget előre is!
-
MODERÁTOR
Az az igazság, hogy eladhatóbb egy human benchmark mint egy mérés a mouse testerrel. Szerintem mindeketten, Te is és RJN is azért abba a kategóriába tartoztok, hogy ha ajánlotok egy egeret akkor az jó is lesz.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Vanir
veterán
válasz MaTpr0F #75227 üzenetére
Részben igazad van, viszont sajnos a nézők elhiszik, hogy szakmailag is rendben van. Human Benchmark, high fps kamerával click latency mérés, "sniper-test", satöbbi. Utóbbi kettő legalább látványos, de effektíve hasztalan.
Semmiféle túlzott szakmaiságot nem kellene erőltetni, sőt, nem is kell levideózni az unalmas méréseket. Meg kell említeni, bevillantani a videóban pár másodpercig, és a leírásba belinkelni, hogy itt elérhető, aki kíváncsi rá. Ellenkező esetben úgy kell viselni a kritikát, hogy nem nézi hülyének a jogosan kritizáló embert, meg nem kezdi el oltogatni a mindenféle fórumokon meg szocmédián az ilyesfajta kommentelőket.Szumma-szummárum, nem vagyok hater, nézze aki akarja, de ide nem kell linkelgetni sem újdonságként, sem elfogadott sztenderdként. Az eredeti posztom pedig arra irányult, hogy van egy top 40 listája, aztán sok ember idáig jut el, ránéz az elsőre és megveszi...
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
válasz MaTpr0F #75227 üzenetére
Ez mind szép és jó de anélkül hogy valaki belemenne a technikai részletekbe, nem lehet megmondani hogy "pontos-e", milyen minőséget képvisel. Ezért hiteltelen az egész és ezért csodálom az itteni elvetemült arcokat.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
MaTpr0F
senior tag
No offense, imádom a topicot, tisztelem amit elértél szakmai szinten. Viszont!:
RJN azt fogja meg sikeresen a videóiban, amire az egyszeri user, vagy az otthoni casual, esetleg komolyabb gamer (ezzel kb. le is fedtem a piac min. 70%-át) kíváncsi. Pontos-e, mekkora, milyen minőséget képvisel és mindezt milyen áron. Ezért nézik ennyien. Lehet erőltetni a túlzott szakmaiságot, de egy szint után sajnos inkább elrettenti az embereket.
Az célközönség java része azt se tudja mi az a mouse tester és társai, így vajmi kevéssé érdekli annak teszteredménye. Így megértem, hogy nem is tölt vele időt.
-
Vanir
veterán
Nem ócsárlom, ezek tények. Igényesen összevágott, nézhető, élvezhető videói vannak, saját zenét ír alájuk, stb. Egy multitálentum az úriember (mondjuk a Quaker karrierjéről gyanítom, hogy senki nem hallott, amíg el nem kezdett egereket videózni), csak sajnos valahányszor felmerült az, hogy kicsit lehetne tudományosabb, egyből elkezdett hisztizni. Az egeres subredditről már ki is tiltották az adminok emiatt. Egyszerűen képtelen feldolgozni a konstruktív (vagy néhány esetben inkább destruktív) kritikát, amit egy YouTuber nem kéne, hogy megengedhessen magának.
És látod te is, itt az intő példa, hogy az emberek készpénznek veszik amit mond, mert van egy rakat subscribere, meg egy weboldala... Ettől függetlenül a legjobbakat kívánom neki, és remélem, hogy mire a 40-et eléri, addigra kinövi a komplexusait, meg esetleg letölt egy MouseTestert. -
-
Vanir
veterán
válasz Casanova* #75222 üzenetére
Ez egy személyes, szubjektív top 40 az úriembertől, aki vagy 5 éve tesztelget egereket, és a mai napig nem rak semmiféle tudományosságot vagy valódi tesztet a bemutatóiba. Két pozitívumot lehet a videóival kapcsolatban felhozni: az egyik, hogy szépen körbemutogatja az egereket, a másik, hogy a valódi tömegüket is leméri. Aztán úgy ennyiben ki is fulladt. Human benchmark? Ne röhögtessük már egymást...
Az oldala, meg a top 40-es listája, meg maga a csávó is milliárdszor ki lett amúgy már tárgyalva itt...
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz jaffa 2843 #75221 üzenetére
Mi a hülyeség? Ez egy összefoglaló. Mindegyik egérre van videó,teszt.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Vanir
veterán
Felteve, hogy nem talalok semmi szenzorhibat (az eddigi tesztek alapjan nem valoszinu, hogy barmi baja lenne), a HyperX Pulsefire Core valosznileg kapni fog reszemrol egy kulonosen ajanlott jelzot.
-
Vanir
veterán
Ha valaki berhelne G305 -> wireless FK2 vagy akármi más modot, az szóljon, mert tudok adni kapcsolókat és belső vezetékeket is hozzá.
-
Kakaduku
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egér választásához. A kérdésekre válaszolok.1. Mennyi a keret?
20 000 Forint.2. Használtpiac játszik?
Nem.3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Nem.4. Mire használnád az egeret?
Általános célokra és Casual Gaming (főleg FPS).5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Fingertip.6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
18 cm.7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Jelenleg nincs egerem, új PC-hez keresek egeret.8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Nincs extra igényem (programozható gombok sem).Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Kupszi
aktív tag
Sziasztok,
Amint ezeket a sorokat írok, az egerem már toltálra megadta magát, 8 éves A4 tech bloody volt, szerettem jó egér volt a fogása is nekem kézre állt. Szóval sajnos már nem reagál erre arra, valamint néha felgyorsul az egérmutató néha a görgő nem megy, szóval eljött az idő a cserére.
Nos én inkább játékra venném főként, viszont nem ilyen 20-30e forintos egérre gondoltam, maximum 12e forint fér bele a büdzsébe, vagyis ez az összeg alatt szeretnék maradni, már csak azért is mert nincs kedvem az asszonnyal veszekedni hogy már megint..... a szokásos duma .
Szóval ami a lényeg az ennyi lenne. Nem kell nekem nagy márka, inkább olyan amivel tényleg el tudok gémelni.
Tudtok ebbe segíteni mit érdemes?Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
sisi24
tag
válasz jaffa 2843 #75208 üzenetére
Mindenképpen azt javaslod? És ha egy másik gépen próbálom ki?
-
sisi24
tag
válasz jaffa 2843 #75206 üzenetére
Úgy futtattam, de akkor is kidobja ezt a hiba üzenetet..
-
sisi24
tag
Üdv. Mai nap vásároltam egy Logitech G502-es egeret, de sajnos Driver telepítése után, mikor megszeretném nyitni akkor kidob egy hiba üzenetet. Mi lehet a gond?
"Az alkalmazás nem tudott megfelelően elindulni (0xc000007b)
Az alkalmazás bezárásához kattintson az OK gombra." -
addikt
-
micafighter
nagyúr
válasz jaffa 2843 #75201 üzenetére
Ha rendelnel megint anyagot szólj mindenképp, jo kis cucc már bánom hogy csak 2 lapot kértem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Építő/felújító topik
- Amazon Prime Video
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Autós topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Filmvilág
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest