Hirdetés
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
Új hozzászólás Aktív témák
-
detri
aktív tag
Megnéztem, 365 Mb az angol és a spanyol hang is az eredeti lemezen. Szal annál az 1Gb-os hangnál valami nagy bibi van.
-
detri
aktív tag
-
detri
aktív tag
Én már annyiszor mondtam, hogy nem merem mégeccer a TMPGenc Authort ajánlani...
Még nem találtam egy olyan Authort sem, amiben ennyire rugalmasan lehetne pakolgatni, testreszabni a menü képeit, ablakokat, kivenni title menüket, stb. Egyetlen problémám volt vele, hogy ha menü háttérnek képet akarok tenni, akkor nem tudok alá zenét illeszteni. Ehhez VideVegasban csináltam a képből, meg a zenéből egy 1 perces kis mpg-et, és akkor már volt zene a kép alatt. Pörfikt. -
detri
aktív tag
válasz
qpakcovboy #139 üzenetére
Mpeg-gel csináltad? Mert csak arra jó, meg VOBra. A program alján kijelölted, hogy ''Entire File''? Mert akkor azért dolgozik vele egy keveset. Nálam működik rendesen...
Itt a program oldala, ha mással nem megy, adj neki még egy esélyt, mert működik a dolog.http://mitglied.lycos.de/dvdpatcher
Van egyel újabb verzió is, mint amit én linkeltem az előbb. Namindegy, sok sikert. -
detri
aktív tag
válasz
qpakcovboy #127 üzenetére
Konvertálásnál a TMPG vel is tudsz ilyet csinálni. Szal pl 4:3 -as aviból 16:9-es mpg-et.
De ha meglévő mpg-t akarsz változtatni, ez a program jó ilyesmire:
http://detri.uw.hu/DVDPatcher_v105b.zip -
detri
aktív tag
TMPGenc -kel csináltad? Külön csináltattad meg vele a hangot? Nyugodtan mehet egyben, nem kell azt különszedni. Ha MPEG layer2 -t választottál az elején, akkor nem lehet 1 gigás! De még a PCM sem.
Neroval még nem csináltam, de gondolom úgy kell mint az SVCD-t, azt csináltam régebben. Wizardban kiválasztod a DVD-Videot, bemásolod a video filet a helyére (Video_TS a könyvtár neve ha jól tévedek, de a nero biztos megmutatja). De a hangnak meg a filmenek szerintem együtt kellene lennie.
De asszem már feljebb említettem, hogy ilyen DVD készítéshez szerintem sokkal jobb egy direkt erre a célra írt program, mint pl a TMPG Author. Próbáld ki, tuti nem akarsz többet Neroval írni!(Mellesleg Nero már rontott is el nekem egy (szerencsére RW) lemezt, author programok, és az Instant Copy még sosem...)
-
detri
aktív tag
válasz
qpakcovboy #122 üzenetére
A TMPGenc csinálta ennyi ideig? Mert óriási eltérés van az egyes encoderek között. Persze ennek a minőségre is van hatása, ha nem is olyan óriási.
Ha a TMPGenc csinálta, akkor gratula.Nekem egy 1800+ -os XP kínlódik 1db 700 Mb -ossal 3 órát...
-
detri
aktív tag
válasz
qpakcovboy #119 üzenetére
Uh, ez elég durván hangzik...
De most kicsit elgondolkodtam, lehet, h folyamatosan félreértettelek.Nem egy avi fájlt akartál mpg2 -be konvertálni?
Csak azért, mert egy avi mpg-be konvertálása ennyi idő alatt elég jó eredmény lenne, pláne 3x...Nekem 1db 700Mb-os fájllal minimum 3 órát szüttyög a TMPGenc, egy másik AVI2DVD progi meg 6 órát...
-
detri
aktív tag
válasz
qpakcovboy #114 üzenetére
Fasza...
Ilyet még nem láttam, nincs ötletem...
-
detri
aktív tag
válasz
qpakcovboy #112 üzenetére
A wizarddal nagyon eccerű. Legfontosabb beállítások:
1. Legelején DVD PAL -t válassz, majd a jobb oldalon MPEG 1 Layer2 Audiot. (ez sokkal kisebb lesz, mint a PCM). Next.
2. Tallózz rá a fájlra, jobb esetben a video fájlból rendesen felismeri az Audiot is. Alul a többi maradhat.
3. Itt kattanj az Other Settingsre, és az Advanced fül alatt a Video Arrange Method-nál válaszd a Full Screen (keep aspect ratio) -t. OK, next.
4. Itt az utolsó ablakban be tudod rendesen állítani a végső fájl méretét.
Nekem sokszor előfordul, hogy elcseszi, itt az utolsó ablaknál a ''video info'' -nál lehetetlen hosszúságúnak (250-350perc) írja a filmet, és 10Gb-os fájlt akar egy 700Mb-os aviból csinálni. Ilyenkor nyomj, egy visszát, és a Source Range -nél jelöld ki úgy a filmet, hogy az első néhány, és az utolsó néhány képkockát csípd le. Így már helyesen ismeri fel a film hosszát, valszeg ezek rosszul vannak lezárva, vagy nemtom. -
detri
aktív tag
Ha mégis kipróbálnád a TMPG encodert:
http://download.pegasys-inc.com/download_files/TMPGEnc-2.521.58.169-Plus-EN-Installer-DL.exe -
detri
aktív tag
válasz
qpakcovboy #105 üzenetére
És ez milyen fokú tömörítés? Hány kbps? És mekkora a kép mérete?
-
detri
aktív tag
válasz
qpakcovboy #103 üzenetére
Olyan konvertert használj, amin rendesen be lehet előre állítani a DVD formátum kívánt méretét. Pl. TMPGenc.
-
detri
aktív tag
válasz
qpakcovboy #84 üzenetére
Na! Meg ne próbáld Toeri módszerével!
Nekiestem az ide vonatkozó részt (kb a html harmadánál kezdődik) lefordítani, legalább 1 lemezt írj majd ezzel a módszerrel, ok?
http://detri.uw.hu/dvdmasolas_hun.zip -
detri
aktív tag
válasz
qpakcovboy #75 üzenetére
Megnézted azt a leírást, amit először belinkeltem?? Az nagyon szájbarágós, képekkel, pontról pontra mit kell csinálni.
Igaz, angolul van. Nem kell hozzá nagy angol tudás, lefordíthatom, de abból nem lesz köszönet. -
detri
aktív tag
válasz
qpakcovboy #76 üzenetére
Hol vettél 10.000-ért ilyen írót?
Énis akarok!
-
detri
aktív tag
válasz
qpakcovboy #71 üzenetére
Neroval? Hát így még nem csináltam, nemtom hogy kell, lehet-e?...
Sok sikert hozzá! -
detri
aktív tag
válasz
qpakcovboy #64 üzenetére
Nemnem, ez csak egy leírás. Kétféle módszer van benne.
1. Az első módszerrel megtarthatod az eredeti lemez minden extráját, menüket, szinkronokat stb. Tudod állítgatni minden egyes menü/extra minőségét, kiveheted ami nem kell, így nagyon jó minőségű marad a film. (én nem láttam különbséget úgy, h minden extra minőségét minimumra húztam - így kb VHS minőség lett - A filmet pedig maxra). Ehhez a DVD Decrypter és az InstantCopy programok kellenek. Mindkettő nagyon egyszerűen használható, legfeljebb az InstantCopy beszerzése lehet macerás, de biztos van demo verzió, vagy DC++... A Decryper ingyenes.
InstantCopy 8.0: http://www.pinnaclesys.com/ProductPage_n.asp?Product_ID=1394&Langue_ID=2
DVD Decrypter: http://www.dvddecrypter.com/download.asp
2. A második módszerhez DVD Decrypter, és DVD2ONE kell, ekkor csak a film marad. Ezt még nem próbáltam, de gondolom ez sem bonyolultabb. -
detri
aktív tag
válasz
Flashcash #26 üzenetére
Miért, mivel olvas másképp egy asztali? Hogy lehet jobb egy író asztalira-írás témában? Komolyan nem tudom, ez nem szurkálódás, vagy ilyesmi.
Én LG4040B -t használok, írtam már vele DVD-R, DVD+R, DVD-RW lemezre elég sokat, mindegyik lemez asztali lejátszóhoz készült (az RW-re legalább 20x). Egytől egyig mindet lejátszotta az asztali. Aki egyébként 3 éves múlt, szóval le vagyok nyűgözve a tudásától...Najah, Pioneer! (DV-535)
-
detri
aktív tag
válasz
qpakcovboy #53 üzenetére
Lehet, h félreértettelek: Eredeti DVD lemezt szeretnél lemásolni?
Ha igen: http://detri.uw.hu/DVD9toDVD5.zip Itt van egy leírás, én így másoltam már egy-két eredeti lemezemet, nagyon jó lett.
Ha aviból akarsz DVD-t írni, amit az asztali is lejátszik, akkor TMPGenc progival konvertáld át az avit DVD PAL formátumra, majd valamilyen author programmal készítsd el a DVDt (Ebből is a TMPG a legjobb szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest