Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
Bigemperor #13637 üzenetére
De mentsd le a régi fw-t és flasheld vissza, ha gondod van vele. Persze, ha már vissza sem tudod flashelni akkor meg tök mindegy, a szerviz sem fogja (talán) nézni, hogy mi is van az írón.
-
kano
nagyúr
válasz
King Unique #13496 üzenetére
Szerintem a szoftver vezérli a lézerfejet. Köszi, majd kipróbálom.
-
kano
nagyúr
válasz
King Unique #13494 üzenetére
Ha az Asus 24B3ST-t átflashelem Lite-On 624-re akkor tudni fogja a LabelTag-ot is? Mert ha jól tudom akkor a Lightscribe-ot tudja.
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Az normális egy Asus 24B3ST írónál, hogy a gép bekapcsoláskor furcsa hangot ad (olyan mint ha oda-vissza kapkodná egyszer a fejet)? Gondolom ellenőrzi a lézerfejet, de ilyen érdekes hanggal?
Köszönöm! -
kano
nagyúr
válasz
IRON STORM #13469 üzenetére
Szétszedte valaki már ezt az írót? Ennek tényleg Plextor is a belseje vagy csak fw-n keresztül lehet elhitetni az oprendszerrel, hogy Plextor íróval van dolga?
Köszi -
kano
nagyúr
Akkor szerintetek egy Asus 24B3ST-t melyikre érdemes crossflashelni Lite-On 624-re vagy Plextorra? Illetve, ha gond van vele akkor vissza lehet flashelni?
Köszi! -
kano
nagyúr
Az teljesen mindegy, hogy Asus DRW-24B3ST vagy a DRW-24B3LT, illetve, hogy OEM vagy dobozos?
Köszönöm! -
kano
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #6009 üzenetére
A kereső a Te barátod, ha nem tetszik az amit valaki mond.
-
kano
nagyúr
válasz
IRON STORM #5943 üzenetére
Na de azért megírni igen - az adat felületét.
-
kano
nagyúr
válasz
Satan_Claus #5857 üzenetére
Olvass vissza úgy 5 db hozzászólást.
Vagy LG H62N, esetleg H66N. -
kano
nagyúr
válasz
anyuka74 #5772 üzenetére
Szia!
Még nem vettem meg de szerintem meg fogom. A H6x-nek elviekben sokkal jobb az írásminősége - és eddig nem volt velük probléma senkinél - mint az előző LG-ké. Van (H62N) a "Vizes" boltban OEM 56xx Ft-ért 1év garral és egy másik boltban dobozosan(nero, +++) 68xxFt-ért 2 év gyártói garra. Ha visszaolvasol megtudod melyik az a bolt. -
-
kano
nagyúr
Az a helyzet, hogy az LG 6-os sorozatával még senkinek nem volt problémája. Mindent megírt tökéletesen és a minősége (a neten lelhető tesztek alapján) legalább olyan jó mint a Pio-nak vagy még jobb is. Szóval én amondó vagyok, hogy érdemes egy esélyt adni a H62N-nek de csak 2 év garral!!!
-
kano
nagyúr
-
kano
nagyúr
válasz
szinesgeza #5476 üzenetére
A Plex 8-as sorozatába az itteni kollégák szerint Pio 212 belső van. Így jobban jársz, ha veszel egy 212D-t és kész.
-
kano
nagyúr
-
kano
nagyúr
Szia!
Igazából eléggé tetszik ez a Lite-On író.A LF és a LS nem érint mert egyrészt van 2db DVD íróm már (amiből egyet át kellene raknom egy netes gépbe) amik közül az egyik NEC 7173(LF) a másik meg ASUS 1612(LS). A dobozos, LS-os Lite-On a MM-ban 8k(a nem LS-os 7,5k), de ha jó minőségben ír és megér annyit akkor megvenném. De gondolkodom a Pio 212D-n is. Az otthoni gépemből kiszedném az NEC-t v. az ASUS-t és helyébe kerülne vagy a Lite-On (IDE) vagy a sata 212D. Igazából nem nagyon vonz a sata író mert az IDE-vel tuti nincs gond(bár szerintem a satással sem lenne a gépemben, mert nem régi sata vezérlős az alaplapom).
Köszi -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy tegnap az egyik MM-ban láttam Lite-On 20A1H-s (legalább is szerintem az volt, mert LS-os és ATA-s volt) írót. Érdemes ezt megvenni vagy inkább egy ATA-s Pio(112D vagy 115D)?
Köszönöm! -
kano
nagyúr
válasz
Bohóc75 #3588 üzenetére
Ezek érdekes árak.
''LG H42N (Mostanában mintha jókat is olvasnék róluk, 3 év jótállással 5 740 Ft'' - ez tuti ennyi????
BenQ 1655-öt kizárt dolog, hogy kapnál még újonnan(nem lehetséges, hogy csak az árlistán van).
Én a 7173-al meg vagyok elégedve (talán, ha LG akkor a H22N). -
kano
nagyúr
válasz
Tutti-amigo #3563 üzenetére
Rosszul tudod, mert ez az író nem annyira új. Ha tudsz angolul akkor ajánlom a www.cdfreaks.com-ot és ott kiderítheted, hogy a H22N Pana chipet használ és
az írás minősége az egyik legjobb(egyébként én is LG ellenes vagyok és a Samut
is utálom). Én egyébként a LS és a LF miatt ASUS DRW-1612BL-t és Optiarc 7173A-t
vettem. -
kano
nagyúr
válasz
Tutti-amigo #3561 üzenetére
Pedig az LG H22N nagyon jó író a tapasztalatok alapján.
-
kano
nagyúr
válasz
painkillerx #3525 üzenetére
Nem mintha az Optiarcban lenne LS. Szóval figyelj arra, hogy a LS nem egyenlő a LF technológiával!
-
kano
nagyúr
No de hogy a Windows gyorsabban nyitja meg az ablakot annak mi köze a lemezfelismerési időhöz?
Egyébként idegesítő tud lenni, hogy az egyik DVD-ről már dolgozom amikor az Asus még csak most szenved a felpörgetéssel. De ettől eltekintve (amit már a vásárlás előtt is tudtam) én szeretem a 1612BL-t. Bár, ha most vennék akkor lehet, hogy egy LiteON 20A1H-t vennék a MM-ban (de az csak 1 év gar).
[Szerkesztve] -
kano
nagyúr
Hátha valakit érdekel, hogy a pécsi MM-ban van LiteON LH-20A1H LightScribe-os író akcióban. Nem a reklám miatt de hátha most akar valaki ott a környéken venni írót.
-
kano
nagyúr
Az a helyzet, hogy nem tudom a választ. PPéter-nek van igazán tapasztalata a SATA és ATA írók összehasonlításában. Én úgy vettem ki sok hsz elolvasása után, hogy a SATA még nem túl kiforrott DVD írók területén (igazán csak Intel chipes alaplappal tuti a kiváló együttműködés).
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Na akkor 2 DVD íróra fogyatkozott a palettám:
- Asus DRW-1612BL
- LG H22L.
Szerintetek melyiket vegyem? Az LG ezen tipusa Pana chipes és elég jókat írnak róla de egyébként én egy kicsit félek az LG-től. -
kano
nagyúr
Te nem tudsz az én szintemre süllyedni? Olvasd már el a hozzászólásaidat amiket írtál itt és a HWSW-n a fórumozók kérdéseire. Egy kezemen meg tudom számolni amikor 3 értelmes/kultúrált mondatot össze tudtál hozni anélkül, hogy ne fikáztál volna valakit. Csak nem mer neked senki szólni. Erősen magadba nézhetnél.
Na felejtsük el mert nincs értelme. -
kano
nagyúr
válasz
IRON STORM #3389 üzenetére
A francba!
Most beszéltem velük és ez LH-20A1P lesz és nem H-s.
Nekem LightScribe-os kellene és Pécsett! 1 év garral van és 9990Ft de nem Pécsett.
[Szerkesztve] -
-
kano
nagyúr
válasz
holinorby #3356 üzenetére
Én is ilyen problémával küzdök. Visszaolvasol 1-2 oldalt és már meg is lesz a válasz.
De én úgy hallottam, hogy az LG-ket jó közepes tartósság és írásminőség jellemzi. Én Asust fogok venni csak még nem tudom, hogy a 1612-t vagy a 1814-et. De a 1814 Sata-s és csak feketében van Mo.-on. -
kano
nagyúr
Namost, ha olvastad a hsz-imat akkor tudod, hogy van 1-2 író ami SATA-s.
Nekem az a problémám, hogy SATA + LightScribe kell de ebben a párosításban most csak az ASUS 1814BLT van. Úgyhogy lehet, hogy én sem veszek Sata-sat mert ráadásul PPeter is azt mondta, hogy a SATA-nál még adódhatnak gondok pláne az NV4-es alaplapoknál.
Sima SATA van egy halom:
- én az NEC 7170S-et venném;
- de van ugye az Asus DRW-1814BLT;
- a Samsungnak is van SATA-sa.
Ennyi. (Bocsi de ma este egy kicsit ingerült vagyok és nem tudom, hogy miért.)
De azért tényleg egy kicsit jobban utánanézhetsz más fórumokon is.
[Szerkesztve] -
kano
nagyúr
válasz
joker55 #3330 üzenetére
Hát a fene se tudja. Ha csak sima PATA LightScribe-os kellene akkor és egy Asus DRW-1612BL-t vennék. De én S-ATA-sat szeretnék és azthiszem, hogy bevállalok egy Asus DRW-1814BLT-t. A LiteON-t nehezen tudnám megrendelni, a Samu nálam kizárva, esetleg még az LG-ben gondolkodom.
-
kano
nagyúr
válasz
IRON STORM #3317 üzenetére
Ez mennyiben különbözik a 18A1H-s írótól? Milyen régóta használod?
Köszi!
Már megvan: LightScribe.
[Szerkesztve] -
kano
nagyúr
válasz
HellGreg #3316 üzenetére
Szia!
Több fórumon is utánaolvastam és az LG nem tartozik a jó írók közé.
Egy erős középkategória az írásminőséget tekintve. Úgyhogy én azt
tuti kihagyom. Vagy LiteOn-t veszek vagy ASUS-t de azhiszem, hogy
az utóbbival fogok megpróbálkozni.
Esetleg Samsung???
Az én véleményem szerint a LightScribe sokkal szebb dolgokat készít
mint a Labelflash.
Keress képeket a Google képkeresőjével és Te is azt fogod mondani.
[Szerkesztve] -
kano
nagyúr
válasz
joker55 #3289 üzenetére
Én egyiket sem venném. Mistrálban ne vásárolj, ha 1%-ig is fontos a garancia. Az ott vásárolt termékekre csak írva van az x év garancia. Amikor érvényesíteni akarod csak szívóznak az emberrel és hülyének nézik. Ott nekem is lenne ASUS Pécsett de akkor inkább nem veszem meg még akkor sem, ha csak náluk van.
Én most vettem egy NEC Opriarc 7173A IDE írót. Ezzel nagyon meg vagyok eddig elégedve. Az NEC-ről csak jót lehet hallani. Csak az a gáz, hogy nekem a Labelflash nem jön be annyira mint a Lightscribe. Úgyhogy kellene vennem egy Lightscribe-es írót is. Na most LG-t nem akarok mert az egy olyan jó közepes írásminőségű író, Samut elvből nem veszek.
Bár az ASUS beljese is vagy Light-On vagy LG vagy Samu. Remélem Light-On mert a többit nem szívlelem. Más fórumokon is utánaolvasva az ASUS 1612-vel nem voltak rossz tapasztalatok (kivéve 2-3 hibás darabot).
Na most akkor a fene se tudja, hogy milyet érdemes venni???!!!
Egy BenQ-t akarok!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest