Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gorgo

    őstag

    hollari!

    no, nem is tudom. Volt már jópár optikai meghajtóm. Legutolsó -mostani- pio109, asszem. Mikor anno megvettem a legelső tapasztalat vele: 4-ből 4 rontás! > firmware csere és megjavult. Most beadta a kulcsot. max. 1000kb/sec sebességgel olvas (vagy csak 100, vagy annyi se!). Egyik napról másikra. Csak kíváncsiságból: ilyen módon halt meg másnak is dvd-je?

    Ahogy elnézem manapság pio112 vs. NEC 717x között megy a párharc. Őszintén: bagózok rá, hullamindegy, sztem egyformán jó v. rossz lehet mindkettő, csak akkor derül ki ha megvette az ember (=későn). És 1.5 év után akkor is meghal ha addig hibátlan volt.

    (Ezt már jól megfigyeltem: totál mindegy, hogy milyen márka, milyen kategória, SŐT: a mostanival alig írtam a másfél év alatt. Ezt hívják tervezett öregedésnek. 1.5 év és K.O. Egyet értetek velem?)

    Azt látom, hogy hevesen megy a dícsérgetés/fikázás egyik-másik modellre,viszont SATA vs. ATA témában nem találtam használható hozzászólást, pedig nem mindegy. Hajlok a SATA felé (mert a PATA kábel nem fér el a zsúfolt házban :) de csak ez az oka, bár ez is elég). Szal, bátran ajánlanátok a SATAinterfészes meghajtókat?

    köszesz!

    "Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

Új hozzászólás Aktív témák