Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kano

    nagyúr

    válasz joker55 #3289 üzenetére

    Én egyiket sem venném. Mistrálban ne vásárolj, ha 1%-ig is fontos a garancia. Az ott vásárolt termékekre csak írva van az x év garancia. Amikor érvényesíteni akarod csak szívóznak az emberrel és hülyének nézik. Ott nekem is lenne ASUS Pécsett de akkor inkább nem veszem meg még akkor sem, ha csak náluk van.
    Én most vettem egy NEC Opriarc 7173A IDE írót. Ezzel nagyon meg vagyok eddig elégedve. Az NEC-ről csak jót lehet hallani. Csak az a gáz, hogy nekem a Labelflash nem jön be annyira mint a Lightscribe. Úgyhogy kellene vennem egy Lightscribe-es írót is. Na most LG-t nem akarok mert az egy olyan jó közepes írásminőségű író, Samut elvből nem veszek.
    Bár az ASUS beljese is vagy Light-On vagy LG vagy Samu. Remélem Light-On mert a többit nem szívlelem. Más fórumokon is utánaolvasva az ASUS 1612-vel nem voltak rossz tapasztalatok (kivéve 2-3 hibás darabot).
    Na most akkor a fene se tudja, hogy milyet érdemes venni???!!!
    Egy BenQ-t akarok!!!!!!!!

    „Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

Új hozzászólás Aktív témák