Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- iPad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Viszonylag új vagyok itt a fórumon (10 perce regeltem :-)), úgyhogy előre is elnézést kérek, ha olyat fogok kérdezni, amit már korábban leírtak.Tehát a szokásos kérdés: milyen DVD írót vegyek?
Eddig (kb. 3 éves) Pio110D-t használtam, nincs is vele semmi gond, csak az, hogy sehogy sem akarja támogatni DVD+R DL lemezeknél a DVD-ROM BookType módosítását. Pedig már frissítettem a firmware-jét hackelt-re, nem hackelt-re de semmi..
Vagyis itt az ideje lecserélni :-)
Tehát NEC vagy Pioneer? És azokból is melyik típus?
ATA vagy SATA? (alaplapom: P5P800 --> 2SATA (az egyiken a vinyó)) SATA-val nem lesz gond?
LightScribe vagy Labelflash? de mintha azt olvastam volna valahol, hogy a LabelFlash beadta a kulcsot. Vagy nem?
Melyik módszerrel lehet írni az adat felületre is?
Melyikhez olcsóbb a lemez? És mennyivel?
Vagy esetleg van olyan író, amelyik mindkettőt tudja?Követelmények:
- Verbatim lemezt szoktam venni, tehát kompatibilis legyen vele az író.
- A sebesség nem érdekel, úgyis mindent 4x-esen írok.
- Minőségi írás.
- Ne legyen hangos (bár ez annyira nem mérvadó)
- Tudjam a BookType-ot módosítani!!
max 7000FT-ot szánok rá. A következő már úgyis BlueRay-es lesz (remélem).Előre is köszönöm a válaszokat!
Gyorsan kellene a válasz, mert már nem sok hely van a vinyón, és nem szeretnék még egy DL lemezt elrontani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest