Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
válasz
Moonwolf #21510 üzenetére
Én sem találtam kifejezetten semmit a belső drive-ról, az egyetlen plusz info hogy támogatja az E-Green engine technológiát is, ami valószínü hogy ebben nem cserélhető a drive.
A súlykülönbséget adhatja a külső ház anyaga is.
Nekem a type-c kábel is szimpatikusabb mint a dupla usb kábel, de ez részletkérdés és egyéni preferencia.
Ha a gembirdben cserélhető a meghajtó az még előnyt jelenthet. Annak fényében hogy a gembird is tud m-discet írni és samsung drive van benne, nem tudok okosabbat mondani, mert nem tudom az asusban mi van.
Annyit tudok elmondani hogy a gembird cuccaim nem igazán voltak sem tartósak sem minőségi darabok, és ez azért szubjektív megitélés a részelmről. Nem rajongok az asus márkáért, de jelen esetben én azt venném ha nekem kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest