Új hozzászólás Aktív témák
-
zozopapa68
tag
válasz ahavasi #20614 üzenetére
Ezt az újabb Lite-On (MediaTek E chipes) írót nem ismerem, de a régebbi A,B,C MediaTek chipes írói közül az A chipes volt a legjobb. A későbbi B már rosszabb volt a C még ettől is gyengébb. A tesztek alapján az írás minősége elég gyenge ezeknek az íróknak.
Ami neked számítana a PS2-nél az alacsony jitter érték. Itt kezdődik az ördögi kör, mert jittert csak LiteON íróval vagy annak klónjaival tudsz mérni. Alacsony jitter értékel meg a régebbi írók írnak, azok közül is a Pioneer és az Optiarc írók.
Helyedben én vennék egy LiteON írót és letesztelném milyen jitter értékel írja az adott lemezt.
A PS2 lesz az igazi teszt.
Nem kell félni a használt íróktól sem. Én több darabot is használtan vettem és egyik sem volt hibás vagy rossz. Pioneer íróknál a 212D, 215D Optiarc íróknál az 5200S, 7200S, 5260S 7260S, 5280S, 7280S írók alacsony jitter értékel és jó minőséggel írnak.Úgy látom lemaradta párkörrel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- WD RED WD40EFAX + Kolink HDSUB3U3
- HGST 10TB Enterprise sata3 100/100
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- 256gb nvme ssd eladó
- Kingston 500GB NVME SSD SNV2S/500G - BONTATLAN
- Eladó bontatlan új 5 db ADATA su650 240gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest