Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Google Chromecast topic
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
salesboy
tag
válasz
Frank Morgan #7094 üzenetére
Hát akkor csak az SD-és verzió marad, ami szerintem nagyon jó.
Egy személyes vélemény.
Régen én is sokat kameráztam nyaralásokkor, de rájöttem, hogy semmi értelme. Még én magam sem nézem végig ezeket a hosszúra nyúlt felvételeket, hát még hogy mutatom azt meg a Családomnak vagy a Barátaimnak
Jelenleg 2 hét alatt max. 1 és fél órát veszek fel és még azt is elég visszanézni, sőt még azt is meg szoktam vágni szerkeszteni, alá teszek zenéket, átmosatom a felvételeket, hogy igazán élvezhető legyen. Nagyon rövid kis snittekből és részletgazdag állóképekből, sokkal élvezetesebb homevideót lehet rittyenteni, mint amikor bekapcsolom a kamerát és megyek vele hosszú perceken keresztül és mindent felveszek.
Nem tudom szoktad-e nézni a Vimeo-n a HD csatornákat. Olyan szuper kis 3-5 perces úti videók vannak, hogy élmény végig nézni. Szerintem erre törekedj Te is. (persze ne 3-5 percre)
Egyébként az én Sony-m az 8Gb-ra 1 óra felvételt tud, tehát 32 GB-al meg van a 4 óra (ami szerintem abszolút felesleges).
Amúgy meg én mindig viszem a laptopomat, sőt van hogy naponta még arra is rátöltöm, mert a kamerával is történhet valami és akkor legalább meg van a gépen az addig készített videó.
A lopástól félhetsz, de én elég sokat utaztam nagyon sok országban és csak jó tapasztaltaim vannak.
Sajnos az ilyen szállodai szobás történetek 50% biztosítási csalásról szól.
No de ebbe ne menjünk bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Path of Exile 2
- További aktív témák...