- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
Hja, csak attol felek, mivel *amator szinten foglalkozok videozassal megveszem az egyiket aztan ket nap mulva kiderul hogy pont arra amire nekem kellene a masik jobb lett volna, aztan jon az idegbaj, es azert hat nekem sincs evente 1000 euro koruli osszegem hogy hol ilyen, hol olyan kamerat vegyek. Ez az amit szeretnek elkerulni, de mar pattognak az erek a szememben a guglizastol es nagyon almos vagyok.Neha ugy tunik mar halucinalok is. Az elmult negy napban napi 3,5 ora volt a maximum amit aludtam
(gondolom az etiopiai ehezok is meghatodnanak szomoru tortenetemen
)
* amator videozas alatt ertendo : sajnos millio forintos berendezesekre nincs penzem, de komolyan gondolom (elhivatottsag 100%) tervek: klippek forgatasa, esetleg nehany palyazat, ne adj isten kisebb reklamfilmek a helyi kabeltevenek stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest