Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
Ren Hoek #6666 üzenetére
Helló,
Ha Canont választottad, akkor hajrá! Olymindegy. Az üvegek vásárlása úgyis kiegyenlíti egy esetleges másik rendszer vásárlásának különbözetét.
Én arra az eredményre jutottam, hogy hogy nagylátóban keveset használom. Először egy Tami 18-250-ben gondolkodtam (120eFt), de ahogy vizsgálom az eddig ellőt képeimet megállapítottam, hogy a kit 55ön (ekv:82) használom a gépet - ezt a perspektívát használom gyakran. Így arra jutottam, hogy inkább egy 55-300as obit szerzek be.... ami nem utolsó sorban csak 80eFt.
Mind1 mit veszel az alsó szegmensben. Ha szeretsz fotózni, úgyis végigmész egy folyamaton az igényeidnek és a pénzes bukszádnak függvényedben....... Szóval hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RAM topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest