Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Philips LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
gege64 #24689 üzenetére
A színházi fotózással vigyázz: eseti engedély kell hozzá! (Szerzői- és kapcsolatos jogok, stb.) Nagyon megcseszhetnek érte. Ott (mivel vakut nem használhatsz) fényerős, képstabis teleobjektívre, vagy masszív állványra van szükséged. Én évekig - hivatalosan, de ingyen, baráti alapon - csináltam a Kalocsai Színháznak: Canon 30D + 70-200 F4L (IS nélküli) + Manfrotto állvány kombóval: [link], de már vagy 4 éve abbahagytam (fel is számoltam a DSLR cuccot, csak egy kis Sony MILC van helyette).
A fotózást a nézőtér legszélén állva követtem el, felvonásonként váltogatva a bal- és jobboldalt (egy-egy előadást legalább kétszer fotóztam végig, így minden "fontos" jelenetről készült megfelelő helyzetű kép)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest