Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
gege64 #24689 üzenetére
A színházi fotózással vigyázz: eseti engedély kell hozzá! (Szerzői- és kapcsolatos jogok, stb.) Nagyon megcseszhetnek érte. Ott (mivel vakut nem használhatsz) fényerős, képstabis teleobjektívre, vagy masszív állványra van szükséged. Én évekig - hivatalosan, de ingyen, baráti alapon - csináltam a Kalocsai Színháznak: Canon 30D + 70-200 F4L (IS nélküli) + Manfrotto állvány kombóval: [link], de már vagy 4 éve abbahagytam (fel is számoltam a DSLR cuccot, csak egy kis Sony MILC van helyette).
A fotózást a nézőtér legszélén állva követtem el, felvonásonként váltogatva a bal- és jobboldalt (egy-egy előadást legalább kétszer fotóztam végig, így minden "fontos" jelenetről készült megfelelő helyzetű kép)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Sigma 28-45mm F/1.8 DG DN (A) - L-Mount
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
- ZEISS Batis 40mm F2.0 Sony E
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest