Hirdetés
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Üdv ismételten!
Ajánlotattok fiatal hölgy ismerősömnek MILC gépeket, amik nekem és szüleinek is tetszettek, mert mi fizetjük őket de megmérgezték fotós barátai Nikon D3100-al.
Sajnos nem álunk ùgy anyagilag, hogy belevágjunk de MILCet nem akar, a többi okoskodó hozzászólása miatt.
Néztem neki Olympus E-410 és 520-as gépeket, ezek jó gépek, esetleg más gyártók hasonló tudásù gépei vagy maradhat ez a márka, objektívek vannak hozzá bőven vagy hùzós árban vannak, mire figyeljek az átvételnél, mi utalhat komolyabb hibára?Bocs a sok kérdésért de cserélhetőben teljes sötétség és 4-én születésnap.
Egy aggódó nagybácsi, aki a pixinfon nézelődött árakban
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- További aktív témák...
- Sony DSC-HX 300 50x zoom fényképezőgép
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Panasonic GX80 ,ELKELT, értékelésre vár....
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest