-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Üdv! Tudna valaki mondani egy jó gépet nekem?
A szempontok:
- Olympus 4/3-ról váltanék (E-510), nem akarok visszalépni sem képminőségben, sem szolgáltatásokban (live view, stabilizátor, pormentesítő)
- Keresőként is használható, minden irányba forgatható lcd kellene
- Videofelvétel minősége legalább olyan fontos lenne, mint a képek minősége (Megelégeltem, hogy külön cipelnem kell videokamerát a kirándulásokon. Nem ragaszkodom a fullhd-hoz, de zoom és autofókusz legyen videózás közben is)
- Objektívek, tartozékok elérhető áron (akár használtan is), az Olympushoz nagyon drága és ritka minden.
- Felhasználás: kb. minden, az esküvőtől kezdve a tárgyfotózáson át a családi kirándulásokig.
- Árat nem tudok mondani, mert mostanában nem követem a piacot, az E-510et 250k-ért vettem 2 objektívvel, ilyesmi kategória érdekelne.Asszem egyelőre ennyi. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Facebook és Messenger
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest