- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egérpad topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
Aktív témák
-
Maotun
őstag
válasz
caprine #4597 üzenetére
A hardverker - nél asus crux 2000 FT !!!!! chylli vent 5600 ft körül van M2 re szépek jok olcsok ha nem tunig a cél akkor jo de a gyárival neked mi a gáz? én is idegenkedek tőle pedig foxkon? van ráirva meg hot pipe de 6 cm es venti 5700 max fordulat most még cool end quiet de mikor mindkét mag munkába áll (Vista eljövetele) akor lessz ám sivitás én ettöl tartok ezért az AC 64/ CM Hyper tx között dilemmázok de nekem s 939 van
-
szucsinka
őstag
sziasztok én most vettem egy vapochill micro extreme editionst
a D915 -ös procimra ez nem egy brutál nagy hűtő
jól hüt és csendes 30% on pörög a venti alapon 37fok a cpu
100% os terhelésnél 48-50fokos a procko. a venti 60%on megy ilyenkor ez kb 2100as fordulat
itt a phán 5rigó szertem megéri kurvára -
zeorsdfd
senior tag
Olcsó és csöndes ventit keresek AMD 2800+ra.
Van valami javaslatotok? -
caprine
senior tag
Nekem AM2 -re kellene esetleg egy 4200+ os gyári hűtője helyett majd valami. Semmi extreme, torony meg turbina azt nem komálom. A glacialtech-et szerettem volna de ott nem látok AM2-hőz valot. És mindenképpen 10 alatt!
-
caprine
senior tag
válasz
andorpapa #16 üzenetére
A réz egyértelműen jobban hűt. Erre egy magyarázat van atomi szinten a hőt és így az elektromosságot is a delokalizált elektronok közvetitik. Mivel a réz esetében a kimozditáshoz szükséges energia kisebb az alunál ezért 1. kisebb az ellenálása mint az alunak 2. ezért jobban vezeti mind az áramot, mind a hőt. Ennél jobb értéke ha nem számitjuk a spec ötvözeteket meg a szupravezetőket akkor a jelenleg az elektronikában használt anyagok közül az aranynak van.
-
adam3
aktív tag
-
Maotun
őstag
ASUS silent knight ha átlátszo a ház oldala és gyönyörködni is akarsz benne nem csak csodálkozni hogy csendes és hűt is........ A két magosok hütésere hamarosan fény derül hogy melyik is a jo venti game közben eddig nem volt olyan game, mely mindkét magot használná majd Crysis futtatása után futnak az emberek cpu coolert venni 2 mag hütéséhez kell : jol szellöző ház és thermaltake big thyphon / thermalright 90 120/ asus silent square/ silent knight/ chylli vent/ Ninja/ Mine stb és még sorolhatnák de ez 10 15 k
vagy olcsobban is van de akkor ha halk meleg ha hideg hangos problema merül fel.
Az AC 64 re kiváncsi leszek crysis futás közben mit mutat a két magosokon mer ez kilog a sorbol 4 5 ezer uj áron csendes és hüt is de a design?? ez már modding kérdés és pénz függvénye. Ár érték szempontbol Artic coolink F 64 ! De amig a két magbol 1 nem csinal semmit azaz nem vista fut a gépen és nem foto tv video studioban használod a géped nem convertálsz szerkeztesz és eközben zenét halgatsz ugy a gyárira is rábizhatod nem lesz hangosA hibákér bocsánat de a magyar nem anyuka nyelvem
-
szucsinka
őstag
sziasztok
lenne egy problémám a speedfannal akarom vezérelni a cpu hütő fordulatát, birom is csak
minden bekapcsnál be kell áligatni nem lehet SAVÉZNI valahogy????
lehet hogy az a baj hogy trial verzio ??
HELP -
válasz
Aranygyerek #4589 üzenetére
Ha minden igaz ezaz:
[link]
Aliensben szokott lenni...[link]
Nekem a san diegot gond nélkül hűti..forog 600-zat 35 fok...
Ha nincs cool, zalmi fan mate-tel (7-900ft), szabályozható
Az AC is jó, de a méretével lehet gond...nekem mindig szétvan valmi miatt a gépem, és mindig bele akadtam + a kondiknál is pici hely maradt...
[Szerkesztve] -
(Bundás)
addikt
válasz
Aranygyerek #4581 üzenetére
-
válasz
Aranygyerek #4567 üzenetére
ThermalTake TR2-R1 Ultra Silent (Socket 754/939/AM2, 1300 rpm, 16 dBA)
Én ezt ajánlom...
Csendes jó hűtő...
2550 pénz újonan
[Szerkesztve] -
ANT
őstag
válasz
Aranygyerek #4584 üzenetére
Konkrétan a Freezer64-ről nem olvastam tesztet, de nekem ennek a cuccnak a 478-as változata van, amivel meg vagyok elégedve. Amúgy a hűtőnek van itt saját topikja is[link] A www.kiskerarak.hu-n pedig nézelődhetsz, h hol mennyiért kapható.
[Szerkesztve] -
ANT
őstag
válasz
Aranygyerek #4581 üzenetére
Ha új és jobb, mint az említett Zalmanok, akkor szerinted?
-
(Bundás)
addikt
válasz
Aranygyerek #4578 üzenetére
Ha nem lesz tuning és olcsó a CNPS7000B ALCU, akkor azt (mi pénz, van hozzá 939-es lefogató?), ha jobban nyúzod 7700CU.
Glacial Tech, de melyik?
4000 Ft-ért vadi új Artic Cooling Freezer Pro-t kapsz, ami mindegyiknél jobb. -
Aranygyerek
aktív tag
Szóval átnéztem az apróra.Zalman ALCU,Zalman CNPS 7700CU,Zalman CNPS7000B AlCu ,Glacial tech ezek vannak.,melyiket érdemes elvinni?
-
Aranygyerek
aktív tag
Használtan érdemes venni?
-
korcsi
veterán
Ilyet: [link] rakott már fel valaki ilyet AM2-re??
Elméletileg nem kompatibilis, de azért még rámehet...
Alpine 64-et rendeltem, haver ment el érte és ezt adták neki... Éljenek a kereskedők.
Köszi a válaszokat. -
adam3
aktív tag
Helló!
Szerintetek egy Intel Core 2 Duo processzorhoz, milyen HALK hűtőt érdemes venni, aránylag elfogadható áron? Egy halk gépet kéne összeraknom, és nem merem a gyári ventire bízni a dolgot... -
Balázs33
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam a Scythe topic-ban de ott nincs valami nagy pörgés.
Egy kis segítséget kérnék! Szerintetek fel tudok rakni egy ninja-t (vagy ninja plus-t) erre a lapra??? A kondik nem lesznek útban??
ASUS P5AD2-E Delux
http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=144&model=404&modelmenu=1
Köszi
Balázs -
ANT
őstag
válasz
CriticalHit #4568 üzenetére
Ugye Freezer64Pro-t akartál írni? S754-hez sztem inkább az való.
Aranygyerek: erre érdemes lecserélni a gyári hűtőt, mert jóval halkabb (kerámiacsapágyas), ár/érték arányban az egyik legjobb, és még szolidabb tuninggal is megbirkózik.
[Szerkesztve] -
Lui76
őstag
De most asszem veszek egy 4000+-ost és ahhoz nem lesz hűtő .
Mit ajánlatok - Ilyen árban mint az AC Freezer 6... Pro
csak mondjuk mindenféle procira jó?
szal ilyen 5k körül max -
Lui76
őstag
válasz
Nem .
Én is a 3000+om gyári hűtőjét használom - egyszerűen
még húzva sem meleg annyira hogy cserélnem kéne.
A ventijét lecseréltem egy vmi sztandard 9cm-re hogy még halkabb legyen
- most kb 1000-es fordulaton van használva 2300Mhz-nél -
CriticalHit
addikt
válasz
Arctic Cooling Freezer 7Pro vagy válasszál innen: [link]
-
Aranygyerek
aktív tag
Adott egy 754-es A64. Jelenleg egy gyári hűtő van rajta. Mire érdemes lecserélni? Érdemes-e lecserélni?
-
yakuza.tora
addikt
-
kemi
tag
Scythe infinity, már a méretei is ijesztőek:d
-
Egy ismerősöm szeretett volna egy Coolink u8-120 CPU hűtőt a 478-as procijára. Namost iet már nem igazán forgalmaznak, helyette van a Noctua. Namost, a Noctua NH-u9-eshez van 775, 754, 939, 940 és AM2 kit. A kérdés az, hogy, ha van felesleges 478-as sockethez való rögzítésem a Coolink u8-amhoz, akkor azt fel tudom-e tenni a Noctua-ra?
-
totig
tag
a véleményetekre vagyok kíváncsi. e6300-hoz (@2800MHz) AC Freezer 7 Pro, vagy CM Hyper TX?
-
Attila79
tag
Sziasztok!
P3 667mhz-es procira keresnék vmi halk hűtést. Mit tudtok ajánlani? Ha lehet olcsóbb kategóriát mondjatok, a lényeg, hogy halk legyen!
Köszi,üdv!
Attila -
Dr.Én
veterán
Hali
Most állok proci csere elött most Celeron van a gépben AC Alpine 7 hüti,Pentium D 915 procit akarok venni,az AC internetes oldalán azt írják hogy az Alpine 7-et arra is rálehet rakni mert hütti,de a Alpine 7 dobozán az szerepel hogy Pentium D 840-ig,Ez akkor hogy is van
Szerintetek jó ezaz AC Alpine 7 v egyből tegyem rá a gyári hütést a Pentium D 915 procira -
V.Stryker
nagyúr
Én is csak Az AC Freezer 7 Pro-t ajánlom, ahogy az előttem hozzászóló. Biztos lehetsz, hogy halk....nekem a 2,66-os porcim 3422-en ketyeg, ebben a pillanatban 38 fokkos és 1000 rpm-en megy a venti..és nekem még a sima 7 van és nem a Pro....ráadásul zsebpénz barát...5-6e-ért megvan.
-
BlacKSouL
addikt
Ha gyári hűtő van rajta, akkor érdemes lecserélni, mert lassítani lehet ugyan a csendesség növelése érdekében, de az amúgysem tökéletes hatásfoka is erősen csökken. Ha nincs szándékodban tuningolni a procit, vagy max csak egy kicsit, akkor nagyon halk, és költséghatékony megoldás az Arctic Cooling Freezer 7 Pro hűtő. Ha erősebben tuningolni is van affinitásod, akkor egy erősebbet kell nézni.
[Szerkesztve] -
Vares
csendes tag
Van egy 775-ös Intel 3,4-es gépem, de borzalmasan hangos zavaró a hűtése. Van valakinek valamilyen jó ötlete, megoldása hogy ezt halkabbá tehessem? Köszi!
Köszi Pompi! -
kisboxi
tag
Hello.
Mi a véleményetek erről a hűtőről: Asetec VapoChill Micro? Mennyire alkalmas egy 3700+-os SanDiego hűtésére? -
Csapi007
veterán
Hello
- AC Freezer 64 Pro
- Zalman 7000B AlCu
Melyik jobb? -
mojito
csendes tag
Poros volt nagyon, mert lakásfelújítás óta nem tisztítottam ki. De kitisztítás után is melegedett.
Tegnap megvettem a CM hyper tx-et beraktuk és 40 fok a proci hőmérséklet!Zsíír!
Csak nemtom miért, de ezután közvetlenül elszállt mindkét DVD-m (író és olvasó)!!!!
Egyszerre mind a kettő, én ilyet még nem láttam!!! Felkötöm magam... -
ROBERTOH
őstag
Juj, ez annyira szép, hogy meg kell veletek osztanom!
[link]
Bocs attól, aki már látta! -
Hoffer
őstag
Hali!
Most gondolkozom rajta hogy veszek egy Asus Silent Knight-ot! Tud már róla valaki valamit mondani?? Van már valakinek ilyen a deszkáján??
üdv. -
kagyula
aktív tag
Azért nem ilyen egyszerű a barátom nem túl bőbeszédű
Én is Hyper TX után nyomozok, és a 'menő' boltok listáin nem igazán szerepel: Alien, Aqua, Lord, Mistral, Ipon, Red Tower, a Bluefish 2 hozzám közel lévő üzletében nincs. A kiskerarak.hu-n nem szerepel, depo.hu szintén zenész.
Az Userben 939-re van, 775-re rendelhető (6000Ft), Ready-ben rendelhető (~5200 ~1,5hét!), Bluefish csomagküldőjében van.
Ma este eddig jutottam, holnap fel is hívok pár boltot, hátha szóban más a helyzet. -
cirkus
aktív tag
hol lehet kapni hyper tx-et ??
-
mojito
csendes tag
Két dologra tudok gondolni a melegedéssel kapcsolatban:
1. Többször voltam mostanában LAN-partyn, ahova elég döcögős út vezet, lehet hogy lerázkódott a hűtés a prociról.
2. A házam egy Aspire ..., aminek elől ajtaja van, így ott nincs venti. Felül és hátul van 1.1 8 cm-es gyári!
Ez okozhatja a problémát? Vmi ötlet esetleg? THX -
tothbe
addikt
A procisd sincs húzva kicsit sem? Mert a 70 fok még gyárival is nagyon soknak tünik, ha nincs húzva a gép. Szerintem ott házszllözési problémák vannak, de nagyon.
A Hyper TX nagyon jó lesz amúgy a gyári helyett, de csak akkor érsz el azzal is eredményt, ha mozgatod a levegöt a házban is. -
tothbe
addikt
válasz
atiska007 #4519 üzenetére
Pedig én is pont a Hyper Tx-re gondoltam, annyit emlegetjük mostanában, hogy lassan megyek a CM-hez egy kis jutalékért.
Ha húzni is akarod, akkor én a freezer helyett inkább a tx-et ajánlom, azzal jobban húzható, illetve hüvösebb marad húzás mellett.
A Freezer inkább csak alap és minimális húzás mellett jó, föleg az ára miatt, bár a tx sem drágább annyival, szóval ez most alátett az AC-nek. -
kisboxi
tag
Hello.
Egy 3700+-os SanDiego-ra kellene egy hűtő, de nem tudom milyen legyen. Én Zalman 7000-alcu és AC Freezer 64-en gondolkodom.
Szerintetek melyik lenne a jobb? -
mojito
csendes tag
Sziasztok!
D930-as procim van gyári hűtővel, ami mostanában aggasztóan túlmelegszik (a Speedfan 4 értéket mér, a második a CPU, ami 70 fok körül van, a harmadik érték az ''AUX'', ez nemtom mit mutat, de nagyon ilyesztő mert 125 fok, ja és 3500-on pörög a venti! ).
Úgyhogy holnap hűtővásárlás lesz, szerintem kész csoda, hogy nem füstölt el!
Ahogy olvasgattam a HSZ-eket a cooler master hyper tx volt szimpatikus, de szívesen várom az ötleteket melyik lenne jó... -
s-men
tag
Hali!
A CoolerMaster Hyper TX for Socket LGA775 mennyivel halkabb, mint a gyári?
Mert lecseréltem a tápom...a videókarin silnetpipe van...de a procihűtőm most a leghangosabb...
Vagy tudtok ajánlani egy halk tápot: -ami jól hűt
-ami nem baromi drága
Válaszokat köszi!!! -
Attila_26
aktív tag
Segítsetek! e6400re keresek hütőt.Köszönöm.
Aktív témák
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bittorrent topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest