Aktív témák
-
yakuza.tora
addikt
válasz
firewolf #3999 üzenetére
Hát...akkor jól godold meg a bótot, mert 13K rettenetesen sok érte!!!
Az Infinity Z0ty bazárjában 11K!!! Azt ajánlanám, hogy inkább várj vele és jobban nézz körül, mert ha beleugrasz, később - amikor lapot és procit cserélsz - ennek a töredékéért fogod tudni csak eladni! Ráadásul az agond ezzel a hűtővel, hogy a ventije miatt nem túl kompatibilis. Egy hagyományos bordázatú hűtőnél könnyebben tudsz ventit cserélni, mert szinte bármelyik 12-est fel tudod rá fogatni. (ez akkor jó, ha pl. halkítani akarsz, vagy éppen ellenkezőleg, mindegy mekkora a menetszél, csak a hűtési teljesítmény a fontos)
Nos, mindneképpen gondold át, mert 13K sok érte!!! -
firewolf
tag
válasz
yakuza.tora #3998 üzenetére
Jó sokat 13000,-
-
tothbe
addikt
-
firewolf
tag
válasz
yakuza.tora #3994 üzenetére
Köszi mindenkinek a javaslatokat. Nagyon rendesek vagytok
. De szerintem inkább maradok Zalman-éknál... A Big Typhoon, ahogy elnézem, szerintem a tápomtól nem tudnám rárakni a lapra
Meg ez még nehezebb is, mint a Ninja, és egy kicsit magasabban is van a súlypontja... Csak az idegesít, hogy nem tudni mikor jön 9500LED
Neten meg még drágább a házhosszállítás miatt...
[Szerkesztve] -
tothbe
addikt
válasz
firewolf #3992 üzenetére
ha visszaolvasol, igen komoly eredmények születtek vele még core2 alatt(felett) is.
És ráadásként igen csendes darab. Viszont cserébe szép termetes, tehát meg kell nézni, nehogy lelógjon a lapról, ha közvetlenül ott a táp a lap fölött a házban. Általában pont elfér, de fö az óvatosság. -
firewolf
tag
válasz
yakuza.tora #3988 üzenetére
Ma voltam bent a boltban még mindig nem jött meg... Max jövőre:S:S De lehet, hogy lebeszéltetek róla
Csak azért néztem pont ezt, mert nekem még a régi, 478-as foglalatba illeszkedő procim van és sok olyan hűtő van ami csak erre megy föl és ha fejleszteni akarok, akkor új hűtő... A ninját meg én is néztem, de mint írtam inkább nem kockáztatom meg, hogy ne férjen be a házamba...
-
-
fokec
csendes tag
Hali,
tudnátok ajánlani valamilyen proci hűtőt 10e ft körülig?mert nézegettem ittis de nem tudok dönteni.Az alaplapom ASUS P5B-Deluxe emiatt sem nagyon tok dönteni,mivel elég sok a proci körül a hűtőborda.Valami olyanra gondoltam ami főként tuningra használható.
Ja a procim jelenelg Dual Core D915 2800GHz,jelenleg ezt szeretném majd tuningolni,de a késöbbiekben akarok venni egy c2d-t is tehát jólenne ha azt is lehűtené,de az még messze van
Remélem tudtok segíteni. -
-
firewolf
tag
válasz
yakuza.tora #3981 üzenetére
Ízlések és pofonok... Remélem nincsen igazad
-
Geli
senior tag
válasz
yakuza.tora #3982 üzenetére
okka
remélem is...
Mivel lehet jól megtisztítani a procit? ma voltam boltba,de már nem volt articlean
Alkoholos after shave gondolom nem tuti
[Szerkesztve] -
törölt tag
AC Freezer64 Pró-t csak ajánlani tudom mindenkinek. CPU-m terheletlenül internetezés közben most 28 °C-os. Szobahőmérséklet 25-26 °C, házban lévő hőmérséklet kb. 28 °C.
-
szandisas
őstag
válasz
Chesterfield #3976 üzenetére
támogatom az AC Freezer 7 Pro-t, nekem is ez van, nagyon csendes, az alaplap szabályozza
-
christophoro
csendes tag
Végre összedobtam az új cuccot.
Asus M2NE lap, AMD Athlon X2 3600+ procival, Asus Silent Square Pro hűtővel (fordulatszám előlapon állítható), 100%-os fordulatszámon még nem volt 27 foknál melegebb (Everest).
A ház Gigabyte Triton.
Játékok alatt még nem teszteltem, most kezdem majd...
[Szerkesztve] -
Scope
csendes tag
válasz
Chesterfield #3976 üzenetére
Arctic-Cooling Freezer 7 Pro vegyél... engemet is rábeszéltek most
-
Geli
senior tag
Na, megrendeltem az infinityt, remélem csütörtökön itt is lesz
Az arctic silver 5-nél van jobb zsír? azon az 1-2ezren már nem akarok spórolni, hamár 12K-s hűtőt veszek
huhh,télleg, 3,5g zsír elég egy procira,meg egy nb-re?
[Szerkesztve] -
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Coolre Master Hyper TX -et néztem ki magamnak, de sajna lehetetlen beszerezni. Viszont holnapra mindenképpen kell valami hűtőt szerezni, mert akkor érkezik meg minden cuccom, és idegbeteg leszek ha csak hűtő nem lesz.
Szal a kérdésem hogy milyen hűtőt ajánlotok 775-re, ami szintén 5-6 ezer körül van, és szintén ilyen halk /18-19dB/ ? -
firewolf
tag
válasz
yakuza.tora #3974 üzenetére
Majd meglátjuk milyen lesz. Remélem minél előbb
Egyébként mért nem vennél Zalmant?
-
firewolf
tag
válasz
yakuza.tora #3970 üzenetére
Biztos, hogy a Ninja jó hűtő... De én inkább nem kísérleteztem, hogy befér-e a házamba... Meg járkálok LAN partykra meg viszem a gépet néha, aztán nem szeretném, ha a sok mozgatás miatt kitépné a procit az alaplapból
Akkor már fölösleges lenne a hűtő, nem kéne mit hűteni
-
Hoffer
őstag
Hali!
Érdemes 12k-t költeni az Asus silent square pro-ra vagy van valami jobb hűtő nála amit érdemesebb megvenni? -
Scope
csendes tag
válasz
yakuza.tora #3961 üzenetére
Arctic Cooling Freezer 7 Pro lesz belőle, úgyanis sokan ajánlották, és nem akarok most többet rászánni 6knál egy cpu hűtőre... freezer 7 pont 6k
-
törölt tag
a socket-370-re feltudok tenni egy socket-A hűtőt?
[Szerkesztve] -
Scope
csendes tag
na utánna néztem :
Asus Silent Square 18dB - 130W (max. 160W) CPU hűtő - 9,900 Ft
Zaj: 18db
ennyiért megéri??
és erre nem kell külön ventillátort szerelni úgye?
beszerelem és ennyi igaz? -
Chesterfield
őstag
Asszem én megveszem a Hyper TX -et
-
Chesterfield
őstag
Sziazstok, most veszek E6300 vagy E6400 procit, és mivel csendességre törekszem /ennek fényében veszek Seasonic tápot is/, érdeklődnék, hogy a dobozos procihoz adott hűtő elég halk-e, ha nem, akkor mit ajánlatnátok rá lehtőleg olcsón.
-
Scope
csendes tag
hy!
tudtok mondani valami jó cpu hűtőt?
lga775ös procira kellene.. 3.00ghz 64bites.... húzva se nagyon lesz
a gyári hűtő már nagyon durva... hangos iszonyatosan...
és szeretnék valami jó kis hűtőt
asus silent square t néztem ki így elsőre
de várok ötleteket... előre is thx -
yakuza.tora
addikt
nehéz ezt megindokolni, de nekem nem jönnek be a zalmanok.... volt viszont sonic towerem, és nagyon elégedett voltam vele. eddig ez volt a legjobb hűtőm! (beleérteve a Scythe Infinity-t is!!!) annyira nem rettenetes a súlya sem, bár a felszerelésnél észnél kell lenni! nyugodt szívvel merem ajánlani! bizony vadálat. a sonic egyébként döbbenetes látvány tud lenni 3 db 12 cm-es ventivel!
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
válasz
yakuza.tora #3939 üzenetére
Vagy Tuniq Tower 120
Bár a kettőről nem láttam még egyszerre tesztet...de a TT120 engem meggyőzött...Még a Scythe Ninja Plus-nál is jobban hűt... -
gerrog
aktív tag
válasz
yakuza.tora #3931 üzenetére
köcce, bár ezek elég vadállatnak néznek ki (oettinger01 féle is)
és a Zalman miért felejtős? -
hg002
csendes tag
Sziasztok!
Processzohűtőt szeretnék cserélni a következő konfigon:
Socket 478 / P4 2,8 Ghz, ASUS P4P800
A gyári Intel hűtő kb. mint a porszívó, szeretném egy nagyon halk hűtőre lecserélni.
A konfig MIDI házban van, ezért a hely igen korlátozott (közel van a táp).
( fotó: www.hph.axelero.net/ASUS_P4.jpg )
Tuning nincs, viszont a minimális zajszint fontos követelmény. Vízhűtésbe nem akarok bonyolódni.
Sajnos nincs időm visszaolvasni a topicot, ezért kérném a segítségeteket.
A saját AMD-konfigomban Zalman 7700 AlCu hűtő van, azzal nagyon meg vagyok elégedve, de itt a helyhiány miatt ekkora hűtő valószínűleg nem férne el.
Előre is köszi a tippeket! -
gerrog
aktív tag
a Zalman 7000/7700 hűtők megbízhatóak?
az Al-Cu a jobb vagy a sima Cu?
egy prescott magos P4 procim van (s478, 3GHz), erre keresnék valami hűtőt, de lehetőleg 10k alatt, de azért erősebb legyen a mostani gyári hűtőmnél
segélséget köcce -
Geli
senior tag
Hali!
Melyik a most kapható legjobb léghűtés? S478- lga775re? -
Bibor
csendes tag
Ma kaptam meg a Thermaltake Big Typhoon proci hütöt nagyon szuper Everestel mérve
átlag 37 terhelten 45-48 fokos a proci (Intel pentium 4 630 3000 Mhz)szoval franko -
Bibor
csendes tag
Holnap hozzák az új proci hütőmet/ Thermaltake Big Typhoon /
remélem jól fog szuperálni -
tts
addikt
válasz
yakuza.tora #3915 üzenetére
hamarosan referálok róla
-
tts
addikt
nem bírom megállni, hogy ne osszam meg veletek - [link] - az, hogy jól is hűthet azonnal látszik rajta, de megjelenés.... eszméletlen lehet egy szép plexi házban
-
Bencer
csendes tag
Helósztok azt szeretném kérdezni hogy amd athlon 64 3800+am2 procihoz jo a gyári hűtő vagy túl zajos?egyátalán érdemes mást venni?
Előre is Köszönöm -
szélerőmű
tag
válasz
WonderCSabo #3902 üzenetére
Nagy hirtelen 3 tippem van:
1. Glacialtech Turbine 4500 [link] [link]
2. Thermaltake Silent Tower TT CL-P0025 [link]
3. Coolink U8-92 [link]
Drágák az általad említett AC-hoz képest, de jól teljesítenek. GT és Coolink csendesek, Tt max. fordulaton (2500 rpm) kihallatszik a házból. Szóval egyéni ízlés függvénye. Személy szerint a hőcsöves hűtőket kedvelem. Az északi híd bordáját célszerű figyelembe venni, ha magas, akadályozhatja a hűtő felszerelését. -
coke
csendes tag
válasz
WonderCSabo #3903 üzenetére
Nekem is ilyen van, néha elkezd zörögni (de lehet, hogy csak az én példányom) kb. olyan hangos mint a winchesterem, ha csörög.
-
törölt tag
üdv
van egy régi pIII tualatin 1133 procim milyen halk hűtést tudtok hozzá javasolni -
pityeszka
őstag
Sziasztok!
Vki véleménye szerint ez a hűtő +felelő egy 3.00 Ghz HT-s Procira?
Az alaplapom Asus p4p800 se (478)!
Egy Zalman CNPS 9500 LED-es Hűtőröl lenne szó!!
???
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ir0nman
csendes tag
válasz
Jostikacska #2010 üzenetére
Hol sikerült beszerezni a Typhoon-t?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #3902 üzenetére
Az előbbi hozzászóláshoz: az arctic cooling Super Silent 4 Ultra TC L jó választás?
-
WonderCSabo
félisten
Milyen CPU-hűtőt ajánlotok socket 478hoz (alaplapom:asus p4p800se)?
-
yakuza.tora
addikt
Azért egy pár darab ventit már kipróbáltam!
Nekem leginkább az AC jött be. (Design, minőség, ár és teljesítmény szempontjából. Ráadásul a hangja sem durva. [link] )
Második helyen a videókártyámat hűtő NorthPole Glacialtech ventik végeztek. (teljesen hangtalanul dolgoznak, de a teljesítményük is csekélyebb)
A nagyágyú nálam eddig a 12cm-es SUNON volt.
Kb. fél kiló, 38 mm vastag, 2300-at pörög, 141 m3/h levegőt présel át magán és mindehhez 34 dBA-s süvítést produkál!!! 3 db volt belőle a házban és attól féltem, hogy a szoba közepére tolja a a gépet...
Sztem az AC Arctic Fan 12L ventijét [link] nyugodtan megveheted! Nem hiszem, hogy hallani fogod a 20 dBA-t. Egyébként kapható 8 cm-es változatban is, 16 dBA!!! [link]
Érdeklődj Z0ty-nál...
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest