- Egérpad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nekimenne a HBM-nek a Saimemory
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Én is csak Az AC Freezer 7 Pro-t ajánlom, ahogy az előttem hozzászóló. Biztos lehetsz, hogy halk....nekem a 2,66-os porcim 3422-en ketyeg, ebben a pillanatban 38 fokkos és 1000 rpm-en megy a venti..és nekem még a sima 7 van és nem a Pro....ráadásul zsebpénz barát...5-6e-ért megvan.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
scabi78 #2526 üzenetére
Én is csatlakozom a többiekhez...Arctic Freezer 64 Pro.....Nekem intel procin van a AF 7 és csak jót tudok mondani...hangtalan hiszen nálam max 840 rpm-en megy és marha jól hűt...csak tenni kell mögé egy másik ventit is,ami közvetlenűl kivezeti a venti által átfújt levegőt és akkor ideális...nem beszélve az áráról.
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem egy Arctic Freezer 7 van. Ebből ajánlom neked a 7 Pro-t, mivel a sima hetest már nem árulják. Nagyon halk, és jól hűt. A PC World is ezt ajánlotta. Bár a Zalmann is nagyon jó,csak sokkal drágább.
Egyébként az előzőekhez hozzászólva a következőt tudom mondani a CU(réz) borda sokkal jobban adja le a hőt, viszont sokkal nehezebb is mint az Al (aluminium). Az aluminium ennek a fordítottja. És ezért kombinálják a kettőt, hogy a súly és hő leadás a lehető legoptimálisabb legyen.
Bocsi srácok....ez nagyon félre ment....
[Szerkesztve] -
V.Stryker
nagyúr
Nekem egy Arctic Freezer 7 van. Ebből ajánlom neked a 7 Pro-t, mivel a sima hetest már nem árulják. Nagyon halk, és jól hűt. A PC World is ezt ajánlotta. Bár a Zalmann is nagyon jó,csak sokkal drágább.
Egyébként az előzőekhez hozzászólva a következőt tudom mondani a CU(réz) borda sokkal jobban adja le a hőt, viszont sokkal nehezebb is mint az Al (aluminium). Az aluminium ennek a fordítottja. És ezért kombinálják a kettőt, hogy a súly és hő leadás a lehető legoptimálisabb legyen. -
V.Stryker
nagyúr
Én nemrég vettem a havernak egy Gigabyte-ot 2000 forintért. Neki egy 2600os Sempronja van és azt olyan 24 fokon tartja. Nem tudom,hgoy mi a pontos típusa, de aluminium borda,réz maggal és a bordánál nagyobb kék gigabyte matricás venti van (8cm), ami UV kéken világít. Azt hiszem 2300 forint volt az Aquanal.A hangja is normális.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
ShadowLord #1184 üzenetére
Tudsz küldeni egy linket csak a házadról, hogy jobban megnézhessem? csak üresen, meg minden....szimpi....nekem is jót tenne egy új...
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem van egy kb14 centis ventim, Pórszűrős(komoly), csapágyas, a lapátok,keret tiszta vas...egy baj van, hogy 220 voltos....vagyis ez nem lenne baj,mert legalább a tápot nem húzza le ez is, csak direktbe megy rá a feszültség így max fordulaton meg....viszont így meg rohadt hangos....
Hogyan lehetne csökkenteni a fordulatszámot? Tudom:újra kéne tekercselni...de az gány munka...vagy vezérlés kéne neki,de ahhoz meg kéne rajz...sajna a potméter kilőve,mert ekkora teljesítményű nincs, vagyis van,csak nem lehet megfizetni,nem érné meg....valakinek vmi ötlete? -
V.Stryker
nagyúr
Nagy ökörség lenne, ha egy nagyobb házba betenni az elejére egy nagyteljesítményű,ámde halk ventit és csővel(Pl. amilyen a pórszívóhoz van) elvezetni az eszközökhöz. A procihoz a legvastagabb cső...és úgy vékonyodnak,mint amekkora szerepük van nagyságrendileg...Értitek,hogy mire akarok kijukadni? Nagy kérdés,hogy miképp lehetne rögzíteni a csövet a házba, természetesen nem kell mindenhol légmentesen
rögziteni,csak legalább oda érjen......
-
V.Stryker
nagyúr
Éppen most olvasom, hogy abban az esetben a ha a befele menő légmennyiseg több, mint a kifele menő, akkor a nyomástól kevesebb por lesz a gépben.....
-
V.Stryker
nagyúr
azt vettem észre az AC 7-el, hogy a házba betettem egy ventilátort pont oda ahol kiszívja azt a levegőt amit a hűtőbordák másik oldalán a proci venti átfúj és nyertem ezzel újabb 5 fokot....35-36 helyett már 31-32
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
szandisas #1069 üzenetére
Nekem egy Arctic Freezer 7 van, egy 2,66-on...36 fokon tartja...asszem 6000 volt, és marha csendes, általában a venti 730 at forog percenkét...szerinted halk?
...mint állat....ez az egyik legjobb a Zalman után...az viszont drágább....
Ebből ajánlom a AF 7 Pro -t, mert azon más a venti felfogatása, meg van néhány hasznos módosítás rajta.... és hétezer alatt megúszod....jah...hőcsöves és méretéhez képest könnyű, tehát nem kell kivenni az alaplapot,hogy hátulról rögzítsd......
Aktív témák
- Egérpad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Nekimenne a HBM-nek a Saimemory
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest