Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- ASUS ROG Ally
Aktív témák
-
Brader
csendes tag
Hi all!
Elvesztem a proci hűtők tesztjében!
A ph-n is van elég sok teszt [link], és ahogyan végigolvastam arra a következtetésre jutottam, hogy a legmegfelelőbb egy Asus Silent Knight lenne! Ha megnézitek az előbbi linket, a ph is ezt minősítette Különösen Ajálottnak!
Az ára szerintem egy kicsit borsos, de ahogy a tesztben olvastam megéri! (12 200 Ft)
A gyártó oldalán ez van feltüntetve az adatoknál!
CPU Support
Intel® Core™2 Extreme/ Core™2 Duo/ Pentium® D (Dual-Core)
Intel® Pentium® 4 HT/ Celeron® D CPU
AMD Athlon™ 64 X2/ FX (Dual-Core)
AMD Athlon™ 64/ Sempron™
Fan Speed 2,200 rpm ± 10%
Material Cu. Base + Cu. Punched Fins (128 fins) + 6 Heat Pipes
Na most nekem egy Intel Pentium 4 3,06Ghz HT procim van!
Ott van a pentium 4 ht, ezek szerint rámegy!
Ti mit gondoltok érdemes lenne emgvenni, vagy inkább mást ajánlotok? -
ThuG4LifE
senior tag
a sempron 3000+-omra keresek hűtőt, néztem egy rakatot, de nem tudok dönteni
várok ajánlatokat -
nokia3650365
aktív tag
-
Haart
addikt
válasz
nokia3650365 #4296 üzenetére
Alap procihütö van rajta? Alap órajelen jár a proci?
[Szerkesztve] -
nokia3650365
aktív tag
Van egy p4 915-öm gyári hűtővel létezik,hogy 51fok terheletlenül terhelve meg 3dmark 06 procitesztben felmegy akár 70fok fölé is ez nem túl egészséges ráadásul szívtam vele egy napot,mert a gyári pasztát le kellett szednem mert azzal nem hűtőtt semmit a procin most hogy újrapasztáztam így elviselhetőek az értékek.Visszavigyem szerintetek?
-
sb
veterán
Van olyan 939-es hűtőt, amit fel lehet csavarozni az alaplapra?
Eddig egy AC Freezer 64 Pro volt a az AN8-Ultrán, de leszakította a proci körüli műanyag felfogatást.
Nem hinném, hogy tudnék szerezni rá ilyet. -
mrmatyi
tag
Bocsi most kissé megkavartatok!
Akkor most mi is a jó? -
ANT
őstag
válasz
mrmatyi #4279 üzenetére
Ha a BIOS-ban semmiképp nem akarsz turkálni, használd a Speedfan-t. Legfeljebb minden rendszerindítás után újra beállítod a kívánt értéket. Ez van, ezt kell szeretni! Én is visszatértem erre, mert a BIOS CPU Fan EQ Control egy alkalommal elfelejtette felpörgetni a proc. hűtőt terhelésnél, aztán csak lestem, h a tálcán 72 fokot!
jelzett a proc. hőmérséklet. De hogy ez miért volt, azt nem tudom! Mindegy, azóta Speedfan!
-
mrmatyi
tag
Én lehetőleg nem szeretnék semmit átállítani Biosban annyira nem vagyok szaki!
Nekem egy olyan ketyere kéne amit lehetőleg a hűtővel együtt lehet berakni,vagy ha ez nem megoldható akkor szoftveresen!
Azért mondtam,hogy hűtővel együtt,hogy amikor megveszem a hűtőt,a szerelő úgy rakja bele,ha pedig ez nem megoldható,akkor szoftveresen állítanám én be ahogy jó legyen!
Melyik variáció jöhetne szóba? -
mrmatyi
tag
válasz
(Bundás) #4271 üzenetére
Még vásárlás előtt állok,de már 2 hete meg van rendelve.
Az én elképzelésem az lenne,hogy ha tényleg olyan hangos a Thermaltake Silent Tower cl-p0025 ,mint ahogyan leírták akkor kéne valami amivel lentebb lehetne venni a fordulatszámát 2500-ről kábé 1500-ra,mert állítólag lassabb fordulaton nem adna ki olyan nagy zajt!
De én ezt úgy gondoltam,hogy ne kelljen minden gépindítás után állítani,hanem egyszer beállítom arra a fordulatra ami nem hangos,és a procinak is jó,és úgyhagynám.
Meg lehet ezt oldani valahogy? Mert abban a táblázatban ahol ezt láttam,ott fix 2500-as a fordulat,és a tesztben is azt írták nem lehet állítani![link][link] -
mrmatyi
tag
válasz
(Bundás) #4267 üzenetére
Köszi a linkeket,hát én úgy olvastam ki,hogy ezen a hűtő fordulatszámán sűrgősen állítani kell,mert alapon írtó hangosnak mondják!!
Csak azt nem tudom,mivel kéne,kábé 1500-ra leszedni a fordulatát,úgy,hogy ne szenvedjen kárt a proci?
Egy jó tippnek igazán örülnék!!!
Köszi! -
D.Zolika
csendes tag
Intel Core 2Duo 6400 proci gyári hűtője elég a hűtésre,
vagy esetleg más típusú proci hűtő kell neki? -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék tőletek kérni, szeretnék venni egy e6300 vagy e6400-as procit, nos ezekhez melyik hűtőt ajánljátok ami a lehető leghalkabb? Tunningolni nagyon nem szeretnék, esetleg egy kicsinyke emelést. A gyári hűtőről kinek mi a tapasztalata?
Köszi szépen előre is!
Csáó -
mrmatyi
tag
Üdv!
A legtöbb procihűtő tesztjében fel van tüntetve a hűtő hangja decibelben.
Most ez átlagos hang ez,vagy maximális?
[Szerkesztve] -
(Bundás)
addikt
válasz
Terminator47 #4254 üzenetére
Simán. Nézd meg a teszet : [link], betyár egy hűtő...
-
Cs_Laci
senior tag
-
Terminator47
csendes tag
Sziasztok! Kinéztem egy Asus Silent Knightot. Szerintetek megfelelő lesz egy AM2 es 4200 X2eshez ha tuningolni akarom? Olyan 2700MHZ körülig? Persze nem porszívó hang mellett? Válaszotokat előre is köszi!!
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest