- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agaron
tag
válasz Molydeus #89414 üzenetére
Ha ISO-nál a rövid bal Shift mellől hiányolod, akkor oda elvileg ez az 1U-s kellene hogy kerüljön: "<>"
Valószínűleg én használok rossz kiosztást, itt még zavarban vagyok kicsit, de kb ezzel tudom jól szemléltetni, mert pont ilyen billentyűzetem van is itthon, és a Windows-ban ez is a kiosztásom. Itt látszik, hogy a kétsoros enter mellett van egy pipe, és a bal shift mellett a másik. És ahogy nézem úgy, ahogy mondod megkaptam a 4 db-ot, viszont nekem úgy tűnik, hogy pl ebben van még 1 db 1 U-s, ebben pedig csak 2 db 1 U-s van. Az volt a sejtesem, hogy a fent linkelt kiosztás kirakható a MarrsGreen készletből, de lehet csak félre értem.Vagy más miatt kellene még egy "|\"?
Igazából csak emiatt, mert a 2 soros enter mellettit használom, viszont nem tudom, milyen nyelvi beállítás mellett fog nekem a bal shift melletti billentyű "<>" billentyűként funkcionálni. Mondjuk az sem gond, ha így marad, mert ráadásul napközben Magic Keyboard-ot használok, ott "~`" a bal shift melletti billentyű, leginkább az van a fejemben, de ha van erre valami helyes nyelvi beállítás, akkor jöhet, legalább ha más ül véletlen a gépemhez, azt üti, ami oda van írva.Steam Deck | PC | PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Asus ROG Strix Gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Aula membrános gamer/multimédiás billentyűzet
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest