Hirdetés
- Akciókamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- CPU léghűtés kibeszélő
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Molydeus
őstag
válasz
tikshow #81658 üzenetére
Szép páros, grat hozzá!
Hasonlót használok, még a kupakok is majdnem ugyanezek kék feliratokkal a fehéren, csak a vázak színe és a bill. kiosztása tér el.
Ügyes megoldás, hogy a makrosort megtartottad, a szürke stimmel, szinte észre sem venni a különbséget a cherry profil mellett így, hogy nem közvetlenül egymás mellett vannak.A Q0 Plust hol vetted, megkérdezhetem?
Alin találtam ilyen ~12cm széles fa csuklótámaszt. Nem tudom, mennyire fog elütni a Keychronétól, de nem tudtam kivárni, amig esetleg lesz náluk is a numpadokhoz.
Kezdem azt hinni, hogy a Q0Plus-t is mostohagyerekként kezelik majd, mint mondjuk a Q60-at, se ez, se plate.M.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Logitech G915 TKL Lightspeed Wireless (Tactile)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HP 230 vezeték nélküli billentyűzetek és szettek - magyar matrica opcióval!
- Gamer Billentyűzetek Hatalmas választékban 4.000ft-tól. Akár Beszámítással!!
- Keychron K6 Pro // Számla + Garancia //
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest