- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Autóhifi
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
basterd
csendes tag
Sziasztok!
3 éve vettem egy Tesoro Tizona Spectrum mechanikus billentyűzetet, hogy aztán kb. 1.5 év (kegyetlen ARPG-s nyúzás) használat után le is cseréljem, mivel több billentyűje is duplán, vagy triplán ütötte a karaktereket. Nem nagyon takarítottam sajnos akkoriban. Azóta membránossal nyomtam, most romlott el a legutóbbi kb 3 hónap használat után. Elővettem megint a Tizonat, kitakarítottam sűrített levegővel, de nem múlt el a probléma. Isopropylt még bevetem ma, de több ötletem nincs. Összesen sajnos 12 gomb gépel duplán. Menthető lenne ez még valahogy?
Nagyon nem akarok visszamenni membránosra, így, hogy megint előszedtem ezt. Ég és föld a különbség, főleg játéknál. Már nézegetem is a Ducky meg GMMK darabokat, ha ez menthetetlen lenne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
- Roccat Vulcan II Titan II Mechanical Billentyűzet.
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
- A+ K77B Mechanikus gaming billentyűzet, RGB világítás, Fekete
- Logitech G915 Tkl gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest