- Gigabyte alaplap topik
- ASUS notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
válasz Frawly #57935 üzenetére
Ha a Logitech lightspeed-es új billentyűzetei csak fele annyira jók mint az egerei akkor azokat ajánlanám. Nekem a G502-es egerük van és ott 0 különbség van vezetékes és vezeték nélküli mód között. Persze ha nem nagyon szuper pro-gamer akinél ez nagyon fontos, akkor jó valami BT megoldás is.
+A BT akkor legyen opció ha az asztali gépedben van normális BT kártya. Nálam az egy új Intel Wifi6-os m.2 chip, ezzel tényleg jó a latency, még a fejhallgatómban is sokkal kevesebb, ami eddig minden eszközzel érezhetően csúszott (tablet, mobil). Viszont amikor usb dongle-el próbáltam bármelyik gyártó bármelyik eszközét borzalmas lassúságot és akadozást tapasztaltam elég gyakran.Viszont ez nem a 10-20 ezres kategória, hanem inkább a 70-80k-s. Ebben az árkategóriában nehéz jót találni. Régen a Logi bill+egér kombók tök jók voltak, nagyon pontosak és kevés volt a latency de én azt látom eléggé elinflálták ezt a technológiát és az olcsóbb cuccaikban már valami olcsóbb szar megoldás van sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Nők, nőügyek (18+)
- Elektromos autók - motorok
- Gigabyte alaplap topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- ASUS notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Dell notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- További aktív témák...
Állásajánlatok