- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz csapee #56651 üzenetére
Jó lenne ha taktilis lenne minimális hanggal (facepalm )...
Létezik egyáltalán olyan alu plates billzet, ami nem csörög?
A nem 30-ba kerülő GMMKval is lehet szopni pár órát:
- SA kupak lerángatás 2 ujjal 20 perc (Ha nem Gateron kapcsoló lenne a billzetem 90%-ában, amiről magától leesik a kupak, akkor kellett volna a kupakleszedő is)
- kapcsolók kibányászása 25 perc (Enter, Num+, NumEnter függőlegesen álló stabjától nem fér el a kapcsolókiszedő csipesz)
- plate tetején lévő 7-8 csavar kicsavarása után a billzet műanyag alja könnyen lejön
- alul a PCBn lévő négyzetes gumipatchek alatt vannak a csavarok, amik a plateet rögzítik
- utána rájönni, hogy a plateből kiálló kampók végét is ki kell egy fogóval egyenesíteni, hogy párhuzamosan álljanak a PCBn lévő lyukkal
- átlátszó bepattintós távtartókat nem kell kipattintgatni a PCBből, azok nem tartják a plateet
- sufniból Ikea Variera fiókvédő előkeres 15 perc
- fél lakás feltúrása működő tollért 30 perc (kb. 4 alkesz filcet találtam, mind be volt száradva, végül találtam egy ~10 éve vett, eddig fel sem bontott lakkfilcet, aminek a szagától majdnem beájultam)
- megkeresni a fém vonalzómat, majd fél óra után leesett, hogy húgom lakásának felújításakor azt is lenyúlta a felújító brigád a fúrógépemmel, létrámmal együtt
- újabb 2 óra alatt sikerült a szabásmintát a harmadik ollóval kivágni (ne felejtsem el megélezni a másik kettőt)Majd rájöttem, hogy kéne még két réteg, hogy kitöltse a plate és a PCB közti 3 mm rést.
Úgyhogy most van még egy, darabokban heverő, működésképtelen billzetem.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!