Új hozzászólás Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz csapee #56651 üzenetére

Jó lenne ha taktilis lenne minimális hanggal (facepalm ;] )...

Létezik egyáltalán olyan alu plates billzet, ami nem csörög?

A nem 30-ba kerülő GMMKval is lehet szopni pár órát:
    - SA kupak lerángatás 2 ujjal 20 perc (Ha nem Gateron kapcsoló lenne a billzetem 90%-ában, amiről magától leesik a kupak, akkor kellett volna a kupakleszedő is)
    - kapcsolók kibányászása 25 perc (Enter, Num+, NumEnter függőlegesen álló stabjától nem fér el a kapcsolókiszedő csipesz)
    - plate tetején lévő 7-8 csavar kicsavarása után a billzet műanyag alja könnyen lejön
    - alul a PCBn lévő négyzetes gumipatchek alatt vannak a csavarok, amik a plateet rögzítik
    - utána rájönni, hogy a plateből kiálló kampók végét is ki kell egy fogóval egyenesíteni, hogy párhuzamosan álljanak a PCBn lévő lyukkal
    - átlátszó bepattintós távtartókat nem kell kipattintgatni a PCBből, azok nem tartják a plateet
    - sufniból Ikea Variera fiókvédő előkeres 15 perc
    - fél lakás feltúrása működő tollért 30 perc (kb. 4 alkesz filcet találtam, mind be volt száradva, végül találtam egy ~10 éve vett, eddig fel sem bontott lakkfilcet, aminek a szagától majdnem beájultam)
    - megkeresni a fém vonalzómat, majd fél óra után leesett, hogy húgom lakásának felújításakor azt is lenyúlta a felújító brigád a fúrógépemmel, létrámmal együtt
    - újabb 2 óra alatt sikerült a szabásmintát a harmadik ollóval kivágni (ne felejtsem el megélezni a másik kettőt)

Majd rájöttem, hogy kéne még két réteg, hogy kitöltse a plate és a PCB közti 3 mm rést.
    Úgyhogy most van még egy, darabokban heverő, működésképtelen billzetem.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák