- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CES 2025: AI a grillsütőben
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- Milyen processzort vegyek?
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz Imurai #32072 üzenetére
Ja, hogy kapcsoló ügyileg?
Van itthon egy kék kapcsolós 20+ éves Cherry MX 1000 (erről vettem kölcsön a német kupakokat ), baromi jó rajta gépelni (jobb, mint a Gateron Brownon), de egy idő után falra tudnék mászni a ketyegésétől.
MX Blue klónok ráadásul hangosabbak, mint az eredeti Cherry.Terveztem, hogy az elektronikáját felhasználom egy billzet építéséhez, mert "pár" dióda beforrasztásával NKRO a mátrixa (régebbi, fekete kapcsolós MX 1000-ekben még széria volt!), ketyegésével meg kezdek valamit (Jailhouse Blues? MX Clear/Tactile Gray stem?), de sajnos nem tudok rá magyar kupakszettet gyártatni (régi szabvány alsó sor+nem szabvány Caps kupak ), így nem tudom, mi legyen a sorsa.
Melóhelyről tuti kidobnának vele együtt, házisárkányt sem szeretnék idomítani a hangjának elviselésére.
Más: pbt készletet tényleg csak massdropon árulnak, nemesfém-árban?
Nagyrészt, de néha Alin is találni ~35$ körüli áron feliratmenteset, vagy 75$ körül mozognak az ANSI US feliratos dyesubok. (Ha ott nem, akkor TaoBaon biztos vannak, de még nem jöttem rá, hogy onnan hogyan lehet nem Kínába szállíttatni.)
Persze vannak 25-35$-ér olcsó doubleshot PBT kupakok, de sem a Keycool, sem a Tai Hao nem a minőségéről híres.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szemüveges topik
- EAFC 25
- CES 2025: AI a grillsütőben
- További aktív témák...
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- TurtleBeach TKL Pro rgb gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- A+ K77B Mechanikus gaming billentyűzet, RGB világítás, Fekete
- Wooting fehér keycap set - Német - PBT Double Shot
- Magyar Microsoft Type cover Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet GO is van.Várólistás