Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Molydeus

őstag

válasz Valkűr #105753 üzenetére

Mindkét Hammerhead mod kupakja sötétkék és ilyen világos zöldes-kék a felirat színe rajta.

#105750 RazoR
    Az Arcticnak van ilyen szürkén fehér feliratos mod kupakja (szerintem a Keychron is onnan vette a témát, de a kontraszt miatt ejtette az eredetileg égszínkék alfa feliratot). Annak a különböző klónjain eléggé eltér a szürke árnyalata. A cherry profilos Aifei v2 Arctic klón és a DaYe verzió is egészen sötét szürke.
    A double-shotok közül a legközelebb az eredeti Arctic középszürkéjéhez ez a klón áll szereintem: [link] (ne a renderelt képet nézd, azon ez is sötétszürke).
    Világosabb szürke + fehér felirat: Foundation(?), Fishing
    Sötétebb szürke + fehér felirat: Oblivion monochrome változata (de olyat meg ki akarna, ha ott vannak a színesek... :F ).
    Biztosan van még több is, hírtelen ezek jutottak eszembe.

Alis store, ahol érdemes körülnézni: [link] viszont az alis képeken a színek általában megtévesztőek, ezzel mindenképpen számolj.

Az alis dye-sub PBT Arctic klónokon a Keychronéhoz (és az eredetihez) hasonló az árnyalat, de azok meg mind reverse dye-sub-ok, ami kerülendő. Konkrétan az egyik ilyen nekem is megvolt és mindkét Shift felhős volt.

M.

Új hozzászólás Aktív témák