- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
törölt tag
Kocsi vétel HA MÁR MEGVETTED szősszenet!
1, Vezérműszíj -Klíma ill ékszíj ha tudod és megbizol a volt tulajba és papíron ír garit amit kétlek akkor hanyagolható.Ha nem tudsz róla semmit akkor azonnali cserét érdemes beíktatni.Vagy rizikozol és mászkálsz vele de ha megtőrténik a baj akkor.....
2, Motor-váltó esetleg difi/tipusfüggő olajcsere ,levegő-üzemanyagszürő ill polenszürő.Érdemes ha nincs üzemanyagszürőd beépitve akkor a benzinkutaknál vehetsz 200ft szürőt és azt te házilag beszerelheted.
3,Gyertya ki tudja milyen gyertya van benne és tényleg jó-e bele???
4, fékeket ellenőrizni.Tárcsafék esetében ezt láthatod ill újacskáddal érezheted is ha kitapogatod.Hátsó fékdobnál ez sajnos ugy tudod csak ha kerék-dob le és megnézed a
''fékpofát'' ha meg már leszedted érdemes kicsit ecsettel a lerakodott koszt eltávolitani +megcsiszolgatni egy db csiszolovászonkával.Dobot ill a pofát.
5, Fékolaj ill kormányszervo olaj én nem bízom a véletlenre és pár 1000ft megér nekem annyit,hogy ez is le legyen cserélve.Én még nem halottam olyant,hogy fékfolyadékot lecserélte a tulaj.Márkaszervizt nem keverjük ide.
6,Gumik állapota.Belső-Külső részt érdemes megnézni alaposan mert a gumi ott szokott kirepedezni.
Jó-jó tudom,hogy lenne még más is és írhattam volna bőven de csak ez jutott eszembe.
Ha van építő széndéku leveled akkor kérlek segits másoknak.Ne belepofázos leszologatos topik legyen csak..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Vadiúj SSD-k!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest