Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

Kocsi vétel HA MÁR MEGVETTED szősszenet!

1, Vezérműszíj -Klíma ill ékszíj ha tudod és megbizol a volt tulajba és papíron ír garit amit kétlek akkor hanyagolható.Ha nem tudsz róla semmit akkor azonnali cserét érdemes beíktatni.Vagy rizikozol és mászkálsz vele de ha megtőrténik a baj akkor..... :O
    2, Motor-váltó esetleg difi/tipusfüggő olajcsere ,levegő-üzemanyagszürő ill polenszürő.Érdemes ha nincs üzemanyagszürőd beépitve akkor a benzinkutaknál vehetsz 200ft szürőt és azt te házilag beszerelheted. :DDD
    3,Gyertya ki tudja milyen gyertya van benne és tényleg jó-e bele???
    4, fékeket ellenőrizni.Tárcsafék esetében ezt láthatod ill újacskáddal érezheted is ha kitapogatod.Hátsó fékdobnál ez sajnos ugy tudod csak ha kerék-dob le és megnézed a
    ''fékpofát'' ha meg már leszedted érdemes kicsit ecsettel a lerakodott koszt eltávolitani +megcsiszolgatni egy db csiszolovászonkával.Dobot ill a pofát.
    5, Fékolaj ill kormányszervo olaj én nem bízom a véletlenre és pár 1000ft megér nekem annyit,hogy ez is le legyen cserélve.Én még nem halottam olyant,hogy fékfolyadékot lecserélte a tulaj.Márkaszervizt nem keverjük ide.
    6,Gumik állapota.Belső-Külső részt érdemes megnézni alaposan mert a gumi ott szokott kirepedezni.

Jó-jó tudom,hogy lenne még más is és írhattam volna bőven de csak ez jutott eszembe.
    Ha van építő széndéku leveled akkor kérlek segits másoknak.Ne belepofázos leszologatos topik legyen csak. :R .

[Szerkesztve]

Aktív témák