-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz szentkuti11 #97158 üzenetére
youtuben érdemes pár videot meghallgatni. csörömpöl az rendesen.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Tankblock
aktív tag
van hideg inditasnal nagyon hangos a motor es ojan mint ha a vezerlestol jonne (daralos hangja van)
VW Polo 6R MK5 1.2 TSI fórum [link] itt olvashatsz a jelenségről.
Release the Beast....
-
mycso
veterán
Nincs ebben kéttömegű lendkerék és esetleg az zajol?
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
hobizoli
nagyúr
-
törölt tag
válasz szentkuti11 #91436 üzenetére
Akkor a lényeg:
Ismerőstől vettem a tsi-t (most mindegy melyik motor, minél kissebb, annál fosabb és nem a teljesítménye miatt) megbízható forrásból, sérülésmentesen, szervizelten, vezetve, első tulajtól. Beletettem 50.000km-t, ezalatt javításra elköltöttem félmillió forintot. Kell magyarázni tovább? Itt a példa, tanulj ebből. Találj olyat ami nem tsi és örömmel fogod használni. 100.000km futásteljesítmény felett csak mazohista vegyen ilyet. Tökmindegy, hogy ismered-e vagy nem az előéletét, ez mind szar.
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz szentkuti11 #91440 üzenetére
Utánanézve már nem ugyanaz a motor van ezekben mint anno négyesgolfokban. De így is az 1.2TSI-t mondanám.
Igen, 10k km elég, és az olaj se valami occó magnatec legyen.
Give them hell Ukraine!
-
mokus1
addikt
válasz szentkuti11 #91438 üzenetére
1,2T 86le, nem egy sok barral dolgozó cuccról van szó de annyira nem ismerem ezt a motor.
-
TaaT
nagyúr
válasz szentkuti11 #91436 üzenetére
Amúgy az az 1.4 16v-s benzines még a négyesgolf korból maradt meg? Mert az elég gázos volt négyesgolfok között.
Simán az 1.2TSI-t venném. Olajon ne spórolj, azt nagyon nem csipázzák ezek a motorok.
Give them hell Ukraine!
-
mokus1
addikt
válasz szentkuti11 #91434 üzenetére
Ez jó is lehet meg nem is. Te ismered a barátod.
Ha haladósan megy a pályán akkor nem venném meg a kis ccm miatt viszont ha nincs szarrá hajtva akkor jó lehet. -
nagyúr
válasz szentkuti11 #91434 üzenetére
Bátorsági listán: 6,5/10
De ha napi 2×25km ingázásra veszed akkor: 1/10
sógorom KIA turbódízelt vett, heti 2×500km-re, 6 év alatt több mint 300e km-t rakott bele, és semmi baja
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz szentkuti11 #91431 üzenetére
1,4 vagy 1,5 benzines olcsóbban nem jobb?
Dízel vagy benzin? Döntse el most!
"Ha mindenki kizárólag az eszére hallgatna, korunk egyetlen autótípusát Toyota Priusnak hívnák."
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
törölt tag
válasz szentkuti11 #91431 üzenetére
Nagyon bátor.