- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
válasz molnarpeter #6100 üzenetére
Ez teljesen egybeesik (már ha nem te vagy a levélíró )
-
neduddki
nagyúr
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Typhoon47
senior tag
focus, mondeo kombi.
"Education is important but big biceps are importanter"
-
Mr.Grincs
veterán
Igen. Elvileg 4. tulaj után rendszámcsere kötelező. Elvileg. Ezt régebben is írtam de, nem tudom hol hallottam, vagy olvastam. A többiek talán meg tudnak erősíteni ebben.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
őstag
sok tulaj kér rá vásárláskor új rendszámot, hogy a régi tulaj ne ismerje fel a kocsit, illetőleg hogy a mocskos parkolóőrök ne tudjanak korábban felírt rendszám alapján bírságokat kiállítani rá, hogy meglegyen a kvótájuk
illetőleg oylat is hallottam, hogy a szomszéd miatt kérnek a 2-3 éves kocsira új rendszámot, hogy lássa hogy új és irigykedjencryptot minden termékemért elfogadom
-
lajafix
addikt
talán árulj el pár dolgot:
1. mennyit mennél vele évente?
2. hány személy használná?
3. inkább város vagy országút vagy pálya?
4. mennyi ideig tervezed megtartani?Rock'n Roll
-
golya32
senior tag
Eladtam a megan 2-t ha érdekel valakit van 4db alufelni csavarokkal ajándék gumival.
Érdeklődés lehetőleg priviben[ Szerkesztve ]
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
-v-
addikt
Több mk3 mondeot is látok 1m alatt (2.0 benyásakat nézem).
Ezek nagyon széthajtottak, vagy miért ilyen olcsók?
Vagy ennyit érnek tényleg? -
-v-
addikt
válasz molnarpeter #6120 üzenetére
Szerintem erre meg fogod kapni, hogy évi 10e km-re nem a dízel éri meg
-
lajafix
addikt
válasz molnarpeter #6120 üzenetére
évi 10.000 kmre felesleges a dízel. 10év alatt nem úsztok meg egy modern dízelre nagy kiadást.
focus 1.6-1.8 / mondeo mk3 1.8- 2.0 benzin,
1. olcsóbb
2. kockázatmentesebb mint a dízel
3. bírja a futómű a szutyok magyar országutakat,
4. ésszel hajtva 7-8 liter /100.Rock'n Roll
-
lajafix
addikt
válasz molnarpeter #6123 üzenetére
ja hogy ami a traktorból melléfolyik... de ha ennyire el van döntve, akkor miért kérdezed?
Rock'n Roll
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Mi a velemenyetek az Opel Combo 1.6 literes benzinesrol??
Pro, kontra?
Koszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
ati012
őstag
válasz Csaby25 #6125 üzenetére
Nekem volt egy '99-es Combo-m, 1.4es motorral.
Ami tetszett benne:
-Raktér (30 gépházzal alig volt félig).
-Aránylag kényelmes.
-Nagy fejtér.
-Jól vezethető.
-Úttartás.
-Elfogadható fogyasztás (7 liter átlag).Ami nem tetszett:
-Motortér elég szűkös, önindító csere nem volt egy leányálom.
-Hátsó ajtó rozsdásodott. (szeret még a kerékjárat is rozsdálni, engem ez elkerült.)
-110 felett már érezhetően nehezen gyorsul.molnarpeter: Apuka vasutas?
[ Szerkesztve ]
-
Oz Nagyúr
csendes tag
BMW 525TDS rulez!!!
Ami nem fut,az nincs is.
-
molnarpeter
nagyúr
-
ati012
őstag
válasz molnarpeter #6129 üzenetére
Szerintem Te is közútkezelőset tudsz.
Párszor már használtam én is, b@szott jó.VW Passat szerintem vállalható.
Ismerősöméknek az van. Taxi Bp-n, és gond nem volt vele még eddig.szerk.: szintén olcsó gázolajjal van tankolva.
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
válasz molnarpeter #6129 üzenetére
Miért mindenáron fosvágen? vr6-fan kolléga nem tudom mit tanácsolna?hátha hozzászól,neki több tapasztalata van a gyártmánnyal, érdemes lenne megkérdezned.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
Én ilyet tudok. Egyenesen a tankba. Köszi az ajánlást, melyik évjáratra gondoltál?
VR6fan-nak mit kéne írnom?
Jöhet még tipp, ha van valami
mp
[ Szerkesztve ]
-
33as
senior tag
válasz molnarpeter #6134 üzenetére
Szia, mindenféleképpen valami régi örvénykamrás vagy első generációs SDI vagy TDI legyen!
Gondolom nem kúton tankolsz!MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
ati012
őstag
2005-ösre. Asszem ezt hivják B5-ös Passat-nak. De lehet tévedek, lényeg hogy erről az autóról van szó: [link]
Esetleg Opel Zafirán is lehet gondolkozni.
5+2 személyes. Hely van benne rogyásig. -
VR6-Fan
veterán
ha ennyire, dizel, ha már van okosba, bár erre a futásra simán benga 2l 16V, főleg hogy ország út jobb hálásabb, halad...
utolsó B4 vagy első B5, esetleg golf4
TDI
(90 v 110le)de még mindig B4-ből 2l 16V ABF, vagy G4-ből 2l 8V 116le.
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
molnarpeter
nagyúr
válasz VR6-Fan #6138 üzenetére
& ati012: Köszi a segítséget Körülnéztünk egy kicsit, és a Golf IV Variant 1.9 PD TDI (dízel) tűnik megfelelőnek. Vélemények?
Nem okosdízel, hanem közvetlenül benzinkútról származó dízel menne bele, miért olyan hihetetlen ez? Nekünk ez a jó, a többi meg csak ránk tartozik.Mp
-
lajafix
addikt
válasz molnarpeter #6139 üzenetére
"Nekünk ez a jó, a többi meg csak ránk tartozik. "
"Nem okosdízel, hanem közvetlenül benzinkútról származó dízel menne bele, miért olyan hihetetlen ez?"
magadat cáfolod.
Rock'n Roll
-
VR6-Fan
veterán
válasz molnarpeter #6139 üzenetére
jobban nem tudom kiemelni hogy TDI.
jah óra állással kár foglalkozni, min 300e van mindbe.
[ Szerkesztve ]
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
molnarpeter
nagyúr
válasz molnarpeter #6142 üzenetére
Lejárt a szerk
Késő van már, hosszú napom volt, lehet hogy cáfoltam magamat, de a lényeg, hogy dízel kell.Mp
-
Mr.Grincs
veterán
Hogy éri meg jobban? Ha itthonról viszek ki angliába autót, vagy ha ott veszek valamit használatra és amikor már nem dolgozom ott és hazajövök akkor hazahozom? Nem nagyon vagyok képbe az ottani fizetnivalóval, mennyit miért meg minek. Van esetleg valakinek tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
őstag
válasz Mr.Grincs #6144 üzenetére
én ismerősök elmondásából tudom hogy az autó fenntartása sokkal drágább (biztosítás, behajtási díj), viszont a régebbi használt kocsik sokkal olcsóbbak mint itt
azt is vedd figyelembe hogy a jobb kormányos kényelmesebb lehet, helyi rendszámmal nem basztat a rendőr (a magyart fél évig használhatod kint elvileg), illetve ha jó típust választassz haza tudsz jönni és akár haszonnal is eladod itthon alkatrésznek (mai árfolyam mellett ez utóbbi nem valószínű persze)cryptot minden termékemért elfogadom
-
Steady74
addikt
Sziasztok,
Egy fogyasztási adatot szeretnék megosztani veletek, eddigi rekordom. Az autó egy Skoda Octavia 2.0 PD TDI, 4 személlyel (2 felnőtt 2 gyerek) Esztergom-Budapest Káposztásmegyer útvonalon 3,7 literes átlagfogyasztást sikerült autózni a KRESZ maximális betartásával. Hátha segítség a döntéshez valakinek.
[ Szerkesztve ]
-
Steady74
addikt
válasz tomcsi23 #6147 üzenetére
A fogyasztás valóban nem minden, de sokat elárul arról, hogy milyen állapotban van motorikusan a gép, illetve, hogy hogyan bánnak az autóval.
2005-ös az autó, én 2008 óta használom, 130e km van benne, PD elem nem lett cserélve, tavaly cseréltettem EGR szelept, mert átszakadt a membrán. Mióta nálam van, csak tankolok bele, és évente szervizeltetem.
-
33as
senior tag
Csak akit érdekel:
Hogy nyerhetett… ez?MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
Polllen
nagyúr
válasz Mr.Grincs #6144 üzenetére
Ahogy LuckL kolléga írja, használt autót sokkal olcsóbban tudsz venni kint, viszont a biztosítást emberre kötik, nem autóra. Ha nagyon-nagyon fontos, meg tudom a részleteket is kérdezni.
A választás meg attól függ mennyi időre mész és mik a terveid, mert hiába magasabb a fenntartása, ha arányaiban is többet keresel.
1-2 évre tuti kint vennék autót, fél évre meg inkább vinném a sajátot.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs