- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
A műszaki vizsga 2 évre letudva. A Mozaik utcában csináltattam, 16.290 Ft-ért (ez a hatósági díj, egyéb ktg nem volt).
A kocsit szerintem nem igazán nézték át, se a sötétítés, se az elakadásjelző, se az elsősegélycsomag nem izgatta őket.[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
Laraxior
titán
válasz zoo8800 #6151 üzenetére
Nekem bezzeg lekapták az elejéről tegnap
készítettem képet a váltóról, sikerült leoperálnom a bőrt róla. Még azt a gumit lekapom és mehet rá a krómos kütyü
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz macikos #6154 üzenetére
hát igen, egy porszívózás elkelne már.. majd tavasszal, úgyse járok vele szinte sehova.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Laraxior #6156 üzenetére
Én bele is pusztulnék,ha a kocsim elhanyagolt lenne A szomszédok ma is megszóltak,hogy ugyan már minek mosom le,amikor másfél hete is takarítottam.Meg különben is tél van.
De évek alatt rájöttem,hogy sokkal egyszerűbb szinten tartani a tisztaságot mintsem nagy néha kiganézni.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Motion_Blur
félisten
válasz Tökmindegy #6158 üzenetére
Közepes nyomású sterimóval én is le szoktam ilyenkor télen mosni akár hetente is ha sokat sózzák az utakat (főleg a kerekeket, kerékjárati íveket), de kézzel csak akkor ha jó idő van
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
VR6-Fan
veterán
válasz molnarpeter #6159 üzenetére
gyári immok a kulcsba vannak, álltalába a VW-nél
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz molnarpeter #6162 üzenetére
újabbaknál nem annyira, de lopás ellen vajmi keveset ér.
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
Mr.Grincs
veterán
Opelnek milyen ez az easy tronic váltója a corsaban?
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
C4 pikásszikóban próbáltam, érdekes volt az élmény. De ez inkább ilyen nyugdíjas váltó. 1.-ből 2.-ba tisztára úgy kell csinálni mint a manuális váltónál, hogy fel kell engedni egy kicsit a gázról a lábat, mert ha nem akkór bólint egy nagyot és az nagyon idegesítő. A többinél nem érezhető semmi.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
flash-
veterán
Sziasztok
Milyen autót vegyek?
max 500-700 ezer forintért?80%ban lakott területen járnék vele,de ha kell akkor autópályán is lehessen vele normálisan gyorsulni haladni.
Keveset fogyasszon,olcsó fenntartás...
wv polo jó választás?
Kisebb autó is elég. mit tudtok ajánlani? -
Szplöttyy
senior tag
Milyen gyöngyszemre bukkantam ma Mutatnék nektek két képet, remélem jól látszik a lényeg:
Kép1
Kép2
Hát igen, egy kis 1.2es B Corsa az "áldozat" Utoljára olajat 2008.12.12-én 108993km-nél végeztek rajta. A képek 2011.12.29-én készültek, és az autóban jelenleg 140794km van. Köszöni jól van, bár kicsit csörömpöl szegény, néha kihagy 1 hengernél a gyújtás, szerintem lukas a kipufogó is. Az olaj korom fekete, és a nívópálcán a minimum alatt egy mm-el van. Viszont a legnagyobb hidegben is indul. A tulaj szerint, jó ez így, hiszen megy[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
-
Laraxior
titán
Ragasztott rendszamtablat le lehet muteni valahogy? Meg se mozdul... gondolom nem fognak kijonni a parkoloba felragasztani a matricat
nagy koponya lehetett aki igy oldotta meg"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyúr
-
Laraxior
titán
válasz Napfénysüti #6174 üzenetére
Beviszem lokharitoval egyutt
-
Rick4
félisten
válasz #47053824 #6177 üzenetére
Ekkor szerintem a legtisztább dolog ugyancsak a szlovák rendszámos megoldás. Csinálsz egy szlovák autókölcsönző céget, ez kb 1000 EUR. Kint veszel egyet, a szlovákoknál forgalomba helyezed az itteninél kedvezőbb árú papírozással, regadó nélkül, és a kinti árakhoz képest filléres évi biztosítással, majd magad bérled a cégtől a kocsit. Saccra fél év alatt ki is termeli az árát.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz Laraxior #6172 üzenetére
De kimennek, minden gond nélkül megteszik. Egyébként meg valószínű egyszerű sziloplast-tal tették fel, azt tökéletesen oldja a würth féktisztító spray. Mögéfújod, picit húzod, és lejön a tábla.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
-
Laraxior
titán
válasz Manitou #6187 üzenetére
szeretném egybe tudni az autót utána is
más téma:
Az ilyen sima benzines autókba milyen kütyüt lehet pakolni, hogy jobban menjen?
Munkatársaim aszonták benzint.."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Manitou
veterán
válasz Laraxior #6188 üzenetére
Az ilyen sima benzines autókba milyen kütyüt lehet pakolni, hogy jobban menjen?
Semmit chip nem hoz sokat a konyhára ennél.
A benzin jó gondolat
Direktszűrő, sport kipuf rendszer, ilyesmikkel szoktak + némi lóerőt kicsiholni. De csodát nem kell várni. Én nem nyulnék hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
ati012
őstag
válasz Laraxior #6188 üzenetére
ChipTuning vagy tuningbox. Ezek a legolcsóbbak.
szerk.:
Felfújni a gumit (kisebb gördülési ellenállás).
Kipakolni a kocsiból a felesleges vackokat (kisebb súly = jobb gyorsulás).Ha nagyon belemerülnél akkor nem kell ajtókárpit, műszerfal, hátsóülés meg egyéb gyári súlytöbbletek.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Manitou #6189 üzenetére
turbofeltöltő, kompresszor nem játszik?
Annyira nem érdekel a dolog, csak cimbim vitt egy karikát az 1.8 kompresszoros mercivel, jobban megy mint az enyém Az is sima benzines szívó..de durván tolja magát a szekér előre.
Pénz nem számít... úgyse nyúlok hozzá[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
300k egy turbofeltöltő... aszittem egy 100as körül mozog annyiból tankolok egy évig
pedig olyan izgató hangja van a turbonak[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz zoo8800 #6195 üzenetére
hátszél + lejtő
-
Mr.Grincs
veterán
Eskü beszerzek egy ilyet poénból.
Tegnap úgy jártam, hogy nem én tankoltam hanem a kutas és majdnem telerakta gázolajjal a bálnát. Még jó hogy rászoltam, hogy tegye vissza a gázolajas pisztolyt és inkább benzint rakjon bele, mert attól menni is fog. Egyből a fejemből a lábamujjába ment az összes vér annyira megijedtem. Öcsém mi van ha telerakja véletlenül.....Még belegondolni sem merek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs