- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigemperor
senior tag
válasz szőröscica #6650 üzenetére
Én "fázom" a psa-tól, de nekem magamnak nem volt, csak ismerőseimnek citrony,meg pug.toyota yarisom kettő volt (ebből egy pont a 99' 1.0), meg kettő a feleségemnek és a szüleinek, illetve néhány ismerősnek is.én csak ajánlani tudom.
-
neduddki
nagyúr
HI!
de csak a tud5-os motorral, utolso eves ax ill saxo vagy 106 aket oto ugyanaz belul van kicsit atertelmezve
udv
neduddki
mod: az biszto shogy a yarsnak jobb a torese
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Tökmindegy
senior tag
Nekem még a mai napig itt áll egy a ház előtt. 300 ezer van a szegényben a motorhoz még nem nyúlt senki,fogyaszt a lelkem városban 4.5 öt ,országúton le sem merem írni,na jó ( 3,6)de az tény.hogy egy simson swable jó múltkor emelkedőn tartotta a tempót velünk
Jó 4 en ültünk benne.
De a hátsó futómű az mára kuka,meg egy csomó baja van. Bár tavasszal rá költök egy halom pénzt ,mert eladni nem lehet ,a fiam meg a calibra helyett inkább ezt használná,anyagi megfontolásbólFúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
dízelracer
őstag
-
Rick4
félisten
Be is írtam neki, hogy majdnem annyiért vehetett volna gázosból bármit ami kevesebbet eszik a pénztárcából..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz dízelracer #6637 üzenetére
Egy 1.8-2.0 dízel fogyaszt vegyesben kb 5,5litert
sprintmonitoron egy V-ös Golffal sokaknak megy a 7-8liter is, csak az első 12 van 5.5 liter vagy alatta... Szerintem az 5.5-ös gázolajfogyi az szolíd tempónál sikerül, akkor egy 1.6-os Astra is 6.5 alatt eszik.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
aphra2
senior tag
válasz dízelracer #6658 üzenetére
Jah ,..annak a 12 embernek lehet a lábát kéne eltörni , mert ők a 40-50-el pöcsölők , akiket még egy biciklis is legyorsul , mögöttük meg a kocsisor .
Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
dízelracer
őstag
válasz zoo8800 #6661 üzenetére
Vagy mindössze annyi a titkuk, hogy nincs elhanyagolva az autójuk. Be van állítva a futómű, nem laposak a gumik, mikor a lámpa zöldre vált nem tiltásról indulnak, normális üzemanyagot tankolnak, karban tartják a motort, nem vontatnak és nem tetőcsomagtartóznak, nem hegyvidéken laknak, esetleg nem klímáznak annyit, nem rövid távokon mennek, egyedül utaznak, alacsony gördülési ellenállású gumikat használnak, nem pögretik szét a motort feleslegesen, fűtött garázsban tartják a kocsit vagy esetleg elektromos motormelegítőt használnak stb stb stb... ezer és egy oka lehet a jó fogyasztásnak. Minden esetre saját tapasztalatom az, hogy közel egy liter üzemanyagot meg lehet spórolni csupán azzal ha az ember megfelelő műszaki állapotban tartja a kocsiját és kicsit finomít a vezetési stílusán. És itt most nem az "Otto módszerre" gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz dízelracer #6662 üzenetére
Az autó Zénóé (Ottóé), egyik legjobb barátom és kollégám. A fogyasztásmániájára nincs magyarázat.
Múltkor mentem vele Szombathelyre, a körfogalomba úgy esünk be mindig, h nem fékezünk, kereszteződéshez úgy érkezünk, h ne kelljen fékezni, úgy állunk meg, h már előtte elveszi a gázt, s úgy gurulunk be - persze azért, h ne kopjanak a _gyári_ betétek.
..sőt, tavaly ősszel valamikor éjfél körül értünk haza Bp.-ről, miután én kiszálltam, ő még elment autót mosni...h a naponta cserés újságpapírokról ne is beszéljek.
De íme, itt a példa, h felhasználás és óvás kérdése a nagy futásteljesítmény, alacsony fogyasztás. Ottó szélsőséges példa, de működik.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
válasz dízelracer #6658 üzenetére
Jo hat 90-re beallva a PGT gyari adata is 6 alatt van...
több drón kell ;P
-
Rick4
félisten
4K egy kerékőr szett.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
nagyúr
-
Bandi18
tag
Sziasztok
Tudnátok nekem abban segíteni hogy ha használt autót vásárolok akkor amíg a nevem nincs bejegyezve a forgalmiba vezethetem az autót vagy nem ?
Illetve hogy ha magad intézed az átírást az mennyire körülményes. Gondolok itt arra hogy a 15 napba bele lehet-e férni, vagy érdemes az adásvételit pár nappal későbbre dátumozni ?
Köszi
-
Rick4
félisten
Későbbre is dátumozhatod, ha a tulaj belemegy és nincs meg rá a szükséges pénzed.
Ha meghal időközben, bajos a dolog, ha apeh lefoglalás vagy bármilyen más marhaság miatt dátumozgatsz össze vissza, csak rosszul jöhetsz ki belőle. A legjobb dolog a tulajjal bemenni az eredetvizsgáshoz, utána meg elmenni átírni a kocsit. Aztán ha minden rendben, kézfogás és mindenki mehet dolgára.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
ß3NC33
tag
Sziasztok!
A család szeretne új autót venni.
A keret kb 4 millió lenne. Ti mit ajánlanátok? Lehet új, de én mondjuk a használtat (1-2 éves) preferálnám, talán jobban megéri.
Ami kikötés, hogy benzines legyen, szerintem évi 40e km ha lesz benne.. ; legyen azért megbízható, ne legyen egy benzintemető és persze az alkatrészárak se legyenek horrorak.
Nem tudom létezik-e ilyen autó, ha ti tudtok vmit ajánlani, ne tartsátok magatokban!
Eddig J Astra-t néztük, külsőre elég bejövős, de sajnos nem nagyon ismerjük, mennyire megbízhatóak.Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
sosperecek18
őstag
Hát benzinesben 2 választásod van, ha a fogyasztás számít:
-vagy sima szívó motorral szerelt (Hondák közismert módon jól fogyasztanak)
-vagy turbós Astra, VW, Seat TSI motorral szerelt változatai lehetnek.Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
!Overdose!
őstag
válasz Motion_Blur #6679 üzenetére
A TSI-kkel azért vannak bajok. Keress rá VR6 hozzászólásaira, de én is tudok garanciális időn belüli dugótörésről...
Használt, de még bőven garanciás Kia Ceed vagy Hyundai i30?
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
ß3NC33
tag
válasz !Overdose! #6681 üzenetére
Ceedet én is nézegettem már, szimpatikus a 7 év garancia miatt.
Hyundai-ról meg igazából nem is tudok semmitAmúgy az az Astra nagyon nem ajánlott? Dolgozik bennem az "Opel sose kop el" mottó
-
ß3NC33
tag
válasz !Overdose! #6683 üzenetére
Most nézem az i30, akár még újban is beleférne a keretbe. Vajon felesleges hozzá az 1.6-os motor? Ha nem, akkor 1.6-ból crdi vagy 'sima' 1.6?
-
!Overdose!
őstag
Én csak 1.4-est ismerem. Szerintem élhető vele az autó, de én erősebbhez vagyok szokva, magamnak nem venném. Érdemes lenne keresni egy teljesítmény/nyomaték görbét az 1.4-eshez és az 1.6-oshoz és egy váltóáttételezést. Sok mindent elárulna. A CRDi pedig dízel.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Zewa
senior tag
válasz Motion_Blur #6679 üzenetére
1.5éves Golf IV?! Kérnék egyet.
Méretben mik az elvárások? Évi 40ezer km?! Ekkora futásteljesítmény mellett érdemes a dízelen elgondolkodni.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
dízelracer
őstag
Én annyi pénzből egy 2-3éves Octavia II -t vennék és biztosan nem TSI motorost hanem a szög egyszerű Euro5-ös 1.4 80lovas szívót. A maradék pénzből meg gázosíttatnám + családostól kimennék egy hétre Horvátba segget áztatni a tengerbe.
mod: agyon hype-olt csoda rommon rail dízelt egy márkától sem vennék kivéve ha három max négy éves korában 150k kilométer környékén le tudnám cserélni egy újra.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz dízelracer #6688 üzenetére
Az a 80 paci nem kevés oda?
-
zoo8800
veterán
Szerintem qrvárra kevés, de vannak, akiknek még sok is az a ménes.
ß3NC33
vagy a TSI, vagy innen pl. a Mazda 6, vagy a ufo Civic (bár szereintem ocsmány). 4 milla alatt van új T-Jet Bravo is (nem tudom, tiltólistás-e az olasz kocsi).
[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
giigz
veterán
Én tuti, hogy dízelt vennék. Attól most tekintsünk el, hogy nyomatékosabb, tehát erősebb.
Hogy miért: +500.000-ért veszed meg, és mész vele egy év alatt 40e km-t.
A benzines átlag legyen 7,5 liter, a dízelé 5,5 liter. Gázolajból kell 2.200 liter egy évre, benzinből 3.000 liter.
A benzint 400 Ft-os áron, a gázolajat 440-es áron számolva 2-300.000 Ft marad a zsebedben 1 év alatt. A második évben vagy kb. szinten, utána ez már "tiszta haszon"!
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz dízelracer #6693 üzenetére
Azért, hogy előnyből induljon a benzines. De kétségtelen, hogy a gázzal megy el a legolcsóbban.
-
Rick4
félisten
-
ati012
őstag
Suzuki Alto (1992) és a Suzuki Marutti alkatrészei mennyire kompatibilisek egymással?
Most főleg a vízpumpa érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest