Hirdetés
- Eredetileg x86-os dizájnnak készült az NVIDIA Denver projekt
- A vártnál is jobb a 2 nm-es TSMC node kihozatala
- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
- XPPen Artist Pro 24 (Gen 2) 4K rajztábla - nagy méret, nagy felbontás
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Modding és elektronikai kérdések
- Eredetileg x86-os dizájnnak készült az NVIDIA Denver projekt
- A vártnál is jobb a 2 nm-es TSMC node kihozatala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Még nem fejeztem be a játékot, de egy dologban nem értek egyet: Arcadia Bay sorsáról igenis gyakran esik szó benne, legalábbis akkor tuti, ha Chloe életben maradt.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
VikMorroHun
senior tag
"Egyrészről piszok jól fest, az Unreal 5 motor segítségével gyönyörű és részletgazdag a környezet... Az első résszel ellentétben a karakterek arcmimikája és testmozgása is kiválóan sikerült"
Hát, ezt így azért nem mondanám. Inkább kifejezetten szegényesnek tűnik (csodálkoztam is, hogy az agyondicsért Unreal Engine 5-ből ennyit sikerült kihozni). Mondjuk ennek a játéknak nem is kell Red Dead Redemption 2 vagy Crysis 3 szintű karakter ill. környezet kidolgozottság.Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
KROK640
nagyúr
Addig találtam nagyon szépnek míg nem láttam, hogy Unreal 5 engine. Ahhoz képest, azért nem esek hanyatt a látványtól.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
pengwin
addikt
válasz VikMorroHun #2 üzenetére
Párom az elmúlt két hétvégén kezdte el játszani a Double Exposure-t azután, hogy befejezte a Detroit: Become Human-t. Még oda is hívott, hogy nézzek már rá, mert valami nem okés... pedig csak maximumra tolt grafika mellett ennyivel gyengébb volt a látványvilág egy több, mint 4 éves játékkal összevetve.
Üdv, pengwin
-
tag
Az egyik egy AAA jatek, ami a realizmusra torekszik, a masik egy direkt kepregenyes/rajzfilmes kepi vilagu indie kategoria. Mintha egy friss almat akarnek osszehasonlita egy tanyer gulyaslevessel.
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
janeszgol
félisten
Az elso resz es a kiegje eletem egyik legjobb jateka volt. Az osszes tobbi, ami utana jott egy kalap trágya.
-
tag
Ellen velemenyem:
- Elso jatek: a sorozat legjobbja, nincs mit hozzatenni, kotelezo alkotas
- Before Storm: melyiti a kapcsolatott Chloe iranyaban, hozzaad az elso reszhez is. Meghato, erzelmes, maga laban is megallo kiegeszito
- Masodik resz: tobb es aktualisabb akar lenni. Akinek van occse, annak jobban ut, de kicsit tulhuzott, sokszor eroltetett, neha mar mar unalmas es kifejezetten idegesito
- True Color: hiaba kisebb a tortenet, fajoan bena a gonosz corporate szal benne, ujdonsagban, vilagban, hangulatban, erzelmekben es karakterekben remek kis gyongyszem. Nem a logikara hanem az erzelmeimre hallgatva, siman a masodik legjobb resz[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
pengwin
addikt
Most komolyan indie-nek hívtál egy Square Enix játékot a kategória egyik legismertebb sorozatából?
Egyrészt ez nem indie, másrészt az eddigi részek látványvilágra sokkal igényesebbek voltak a maguk idejében. Na meg egy 4 éves játék volt az összehasonlítás alapja, még ha az AAA a Double Exposure meg (szerinted) indie.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
tag
Igen tartom magam az allitashoz, max rosszul fogalmaztam. Ha nem is fuggetlen studio termek, a latvany vilagban, stilusban, ez az a stilus (LiS) , amit en siman indie peldanak allitanek. Az AAA besorolast termeszetesen a Detroidnak szantam.
(es gondolom a ket jatekon dolgozo csapat kozott, vakon van tippre egy ketszeres szorzo.. de majd kijavitotok ha megsem)[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Kergeboci #11 üzenetére
Btw a SE "csak" kiado. A fejlesztok a Dotnout es a Quantic Dreams, azon belul meg pasz hirtelen a csapat dinamika es meret. En tovabbra is a ket jatek altal megcelzott es elerni kivant latvany vilagra celzok, mely kozott nem latok olyan relaciot ami alapjan osszehasonlithatonak tartanam a ket jatekot, idotol es penzugytol fuggetlenul
[ Szerkesztve ]
-
tag
Ahh elnezest, a dotnot az elso reszt hozta akkor. A leirtakon nem valtoztat de mindegy is, mert az en reszemrol boven tulbeszeltem a temat, ennyi betumennyiseget nem er ket jatek osszehasonlitasa
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One S 1TB
- Sony WH-1000XM3 aktív zajszűrős bluetooth fejhallgató
- Dell G15 5530: Az új erőmű a kezedben! 32 GB változat
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Lenovo Thinkpad T470 / I5 7300U / 8GB Ram / 250 GB SSD / 2-3 órás akku / Világító bill. / Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest