Hirdetés
- Eredetileg x86-os dizájnnak készült az NVIDIA Denver projekt
- A vártnál is jobb a 2 nm-es TSMC node kihozatala
- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
- XPPen Artist Pro 24 (Gen 2) 4K rajztábla - nagy méret, nagy felbontás
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elk_hound
tag
Helyes koncepció. Mármint hogy ha ránézel az órádra, látod mennyi az idő.
Ha ez megvan, a többi okosfunkció jöhet igény szerint. -
Volt korábban Pro modellem a gyártótól. De amíg nem lesz megoldva a vezeték nélküli töltés és minimum appal nem lesz ismét kompatibilis az iOS rendszerrel, addig számomra már nem érdekes. De ha majd egyszer lesz ilyen, az elsők között leszek, aki venni fogja
But who is watching the guardians?
-
tomboy0013
veterán
Továbbra is a TicWatch Pro számomra az egyetlen alternatíva okosóra téren. Használható üzemidő és WearOS még mindig csak ennél a gyártónál van. Nagyon jó ötlet a másodlagos kijelző, nem értem miért nem veszi át más gyártó is.
-
Fall-N
veterán
válasz tomboy0013 #3 üzenetére
Mert drágább lenne gyártani és kevesebb lenne a profit.
-
kzcs
tag
Ezzel én is így vagyok, kezdtem a Pro-val, aztán a Pro3, de unom, hogy 3-5 havonta új töltőegységet kell venni mert a pin-ek kitörnek vagy beragadnak. Bíztam nagyon benne, hogy átállnak a vezeték nélküli töltésre legalább ennél a modellnél de így nem kell.
Egyébként maga az óra kiváló és hibátlan (számomra) -
kzcs
tag
válasz tomboy0013 #7 üzenetére
Akkor bennem van a hiba
-
gubacsino
aktív tag
Egy Pro 3-ast nyúzok én is, a napokban találkoztam vele h nem veszi fel a töltést, kezdek aggódni...
A koncepció nagyon jó, imádom a minden napokban, Ha ez nem lenne vissza kéne mennem Pebble-re
Az 5-re nem érte meg váltani gondolatom megvárom a 6-ost. Erre ez már a második generáció közti "frissítés" A hangzatos neveken kívül a kinézet változott de a belbecs érdemben nem sok pluszt add.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz tomboy0013 #5 üzenetére
Sajnos ők nem annyival, hanem sokkal többel emelnék.
Amúgy teljesen jó lenne ha meglépné a több gyártó, mert Wear OS-en az AOD nagyon eszi az akkut, gyakorlatilag lefelezi az üzemidőt, így a legtöbben ki is kapcsoljuk. Nekem is ki van a Galaxy Watch FE-n. Egy ilyen másodlagos kijelző legalább nem fogyasztana sokat és lehetne látni az alap dolgokat. Megszoktam, hogy az okos karperecen aktív volt az AOD (Samsung Galaxy Fit 3), erre Wear OS alatt nem érdemes használni.
-
hatpersze
tag
Nekem még a legelső dual kijelzős TW van (a szekrényben), a mai napig használnám ha az lcd kijelző legalább értesíteni tudna az értesítésekről egy ikonnal, vagy valami ilyesmi. Gondolom ezek sem tudják ezt a funkciót, nem találtam róla információt (lehet felületes voltam?). Ez a fícsör igény nagyon egyedi lehet, hogy még említeni sem láttam sehol. De ha felületes voltam, és tudja, már veszem is meg. Ti tudtok róla valamit?
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz hatpersze #12 üzenetére
Elvileg küldenek tesztre egy Atlast, megnézem majd pontosan!
Az 5-ös Enduro verziónál volt bekapcsolható ikon az értesítésekhez az LCD-n. Viszont ez csak egy apró ikon, szöveget vagy értesítés tartalmat megjeleníteni nem tudott az LCD-n, max annyit csinált, hogy egy ideig villogott az említett ikon amikor volt valami olvasatlan új értesítésem.Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
Fall-N
veterán
válasz viragdani01 #13 üzenetére
Szerintem az is bőven elég. Wear OS alatt is egy piros pont van a bal oldalon.
-
hatpersze
tag
válasz viragdani01 #13 üzenetére
Ennyi már elég lenne, nem kellene hogy elolvassam, csak tudjam hogy valami történt. Sajnos én már boomer vagyok, csak a telefon "kiterjesztésére" használom az okosórámat, meg persze a pontos idő is fontos . Teljesen hidegen hagy a sport, lépésszám meg ilyenek. Az egészségügyi dolgok izgalmasak mondjuk, meg persze néha ránézek a megtett távolságra, de nekem az értesítés kezelése a fontosabb.
Ezek szerint akkor be kellene szereznem egy ilyet...
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest