Hirdetés
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
Motion_Blur #49054 üzenetére
hát ja.
volt egy pár csunya lökös törö mozdulat.mit kaphat a gátló itt.bár valami irto drága jol beállítottal tulélheti a futmomű.
ezt én csak 1x csinálnám meg..utána többet nem kéne -
dízelracer
őstag
válasz
Motion_Blur #49054 üzenetére
Embernek elgurult a gyógyszere. Már azt hittem sosem ér földet.
-
Jadro
veterán
válasz
Motion_Blur #47200 üzenetére
A cikk elolvasása után elgondolkodtam rajta. Nem vészes pénz.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Motion_Blur #47209 üzenetére
Mi abban nagy szam? Az Ulloin ennyin halad a forgalom "normalisan", este akar kilo felett is mennek. Es nincs rajta baleset. Furcsa mi? Az M0-n sem ebbol van hanem a sok gyoker "elbambul" vezetes kozben, nezelodik jobbra-balra, meg a sok egy bites droid akkor almodja ki, hogy jaaaaaaaaaaaaa neki itt kene kimennie, amikor mar ott van a kijaronal, mert annyira hikomat, hogy az elojelzo tablakat sem latja meg, es ott szerencstelenkedi ki magat belso savbol, vagy egy laza mozdulattal kihuz keresztben. Mogotte meg satuznak es tornek, de az ot mar nem izgatja...
-
methandi
tag
válasz
Motion_Blur #47209 üzenetére
köszi...
-
adalbert1
veterán
válasz
Motion_Blur #47197 üzenetére
Igen, gyakorlatilag ha valamit el akarnak vinni, akkor úgyis elviszik... Azért jó tudni hogy minden oldalról vannak érintett, sáros szereplők (pl. a márkaszervizes szerelő példája), így megfelelő szaktudással, információkkal, támogatottsággal nem nagyon van lehetetlen a tolvajok előtt.
Igazából ahogy olvasgattam a témában több helyen az jött le tanulságként hogy az alkatrészek forgalmát kellene szigorítani és ellenőrizni, elvégre a legtöbb olcsóbb autót alkatrésznek viszik. Persze drága és ritka gépeket ettől még ugyanúgy elvinnének, de ha lenne egy 10-20-30 millás gépem akkor biztos valami fullos biztosítást kötnék rá. -
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #47156 üzenetére
Le igen..
Erre.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Enyémben meg 160 Le és csak 150 Nm, ez már egyenesen negatív.
-
methandi
tag
válasz
gyári 220le, 310nm @ 235le 330nm
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Motion_Blur #47089 üzenetére
C20XE tényleg nem egy szar moci, ha nem figyelnek rá az is tönkre megy mind minden más.
trassher:G3-G4, toledo, Leon, cordoba stb stb... tán skoda okádia elv az is beleférhet.
-
trassher
addikt
válasz
Akkor haverod vagy mellényúlt nagyon vagy nem törődött a kocsival. Kérdezd meg akrmelyik szerelőt, mind azt fogja mondani hogy a 124es egy örök élet.
-
methandi
tag
válasz
ezek a haverok..
-
methandi
tag
válasz
Motion_Blur #47079 üzenetére
vicces egy ember vagy te...ebben az autóban 150nél tuti h nincs több km, látom nagy mercis vagy
javitani kell rámegy a gatyája?!?!?!
miért írsz olyat, amiről fogalmad sincsen. Fillérekért kapni hozzá alkatrészt, a szerelők is értenek hozzá, kiforrot modell, nem 2éve gyártják, ebben az autóban van anyag nem egy új műanyag halmaz...szívesebben ütközök ezzel mint egy új japán csodával!
fogyasztás? 10.5lityi városban ha haladsz vele.
-
lorcsi
veterán
válasz
Motion_Blur #46608 üzenetére
az igaz, de a motor nagyon jó benne...sokkal erősebb és sokkal tágasabb is (ha jól emlékszem neki az előző is iylen méretű volt)
a km kevesebb benne
és a papírjai is elég jól rendben vannak -innen nézveAMD Power: mi a baj a megane-val ?
-
Manitou
veterán
válasz
Motion_Blur #46608 üzenetére
És továbbra is trakesz
-
tomcsi23
veterán
válasz
Motion_Blur #46552 üzenetére
Nem sok fiatal járgány van 1 milláért, ami hátsókerekes, meg kicsit erősebb az alapnál. Mindegyikkel van egy kockázati fíling.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #46352 üzenetére
Én pl szombaton ültem egy Hyundai Getz-be. 2006 évjárat volt mint kiderült 70e km-rel.
Azt hittem ,hogy vagy 10 éves!
-
Lajkó
őstag
válasz
Motion_Blur #46334 üzenetére
Nem száguldozni szeretnék, abból már kinőttem.
De egyébként igazad van! Nem lesz verda.... -
No-kia
addikt
válasz
Motion_Blur #46334 üzenetére
ennyiért is lehet, én 135 ért vettem a sierrámat, majdnem a legmagasabb felszereltségi szinttel és az autóra egy forintot nem kellett volna költeni mondjuk munkába járáshoz, meg hely is van benne, mondjuk, már csak ilyenek vannak ebben az árban, de ha most kapott műszakit, csak kihúzza egy darabig, bár biztos jól szarul megy
-
Manitou
veterán
válasz
Motion_Blur #46250 üzenetére
Ettől sokkal szebb a 10+ éves 7-es Bömös
Modernebbnek viszont modernebb azt elismerem.
Bár nem mindig előny a modern autó
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Motion_Blur #46146 üzenetére
Jaja azt én is kérdeztem hogy miért.
Mondjuk csak kolléganőmmel tudtam beszélni meg egyszer meglestem a járgányt. -
zoo8800
veterán
válasz
Motion_Blur #46146 üzenetére
már látom...
-
Rick4
félisten
válasz
Motion_Blur #46143 üzenetére
Most egy olyan kocsival járok, amiben 322K km van. Tegnap mentem 550-et, tegnap előtt meg valamivel 600 fölött, de minden héten belemegy 1500-2000 km.. Nincsen semmi baj a 300-at futott kocsikkal. Alapesetben.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Motion_Blur #46071 üzenetére
Hjah, csak ritka ismerősi körből olyan otót venni, ami az ember szíve-vágya.
..noh meg ahogy elnézem néha az aprókat, egyre több az autónepper, manapság már ritka számba megy az olyan eladó, aki tényleg magánszemély és nem lehúzni akar.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Motion_Blur #45993 üzenetére
Pedig még nem is jártál a Vácin
Hogy Csepelről már ne is beszéljek...
-
Khelben
nagyúr
válasz
Motion_Blur #45986 üzenetére
Nem volt új, csak mondeo fórumos volt az eladó, tehát már előre elolvastam, hogy mik történtek az autóval
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Motion_Blur #45986 üzenetére
Neha meg ott sem baj ha karszakertovel mesz ki. Ismit ott qrtak at szallitasi torott kocsival, ahol a ceguk mar tizen-huszon autot vett az elmult 7-8 evben.
Azota mashol veszik a kocsikat, es csak akkor veszik at es fizetik ki, ha karszakerto szerint is serulesnetes az auto, de ez a kikotes sem volt akadaly annak a masik a kereskedonek erdekes modon...
-
Khelben
nagyúr
válasz
Motion_Blur #45982 üzenetére
Én is télen vettem. Bár én nem néztem rajta semmit, csak beültem és hazahoztam.
-
dízelracer
őstag
válasz
Motion_Blur #45849 üzenetére
Pedig így van: Trabant 601
És ez még mind semmi. Képzeld el kb ugyanezt a súlyt nagy teljesítményű pörgős motorokkal.
Trabant GSX-R 750
Trabant GSX-R 750 belső
Trabant GSX-R 1300 "Trabusa"
Trabusa riportfilm
Trabant CBR600
Trabant CBR600Ezeket szűkebb technikás pályán nem vered meg semmilyen bmw-vel.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Motion_Blur #45841 üzenetére
Pont tegnap ültem egy SX4-ben. Egész korrekt autó. Én inkább azt választanám a Swift ellenében amiből egy gömbölyűt a múltkor ki is próbálhattam. Nincs vele bajom csak az kisebbnek tűnt.
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #45841 üzenetére
A 11 éves stiftem mellé van anyámnak Splash-e, formára nagyon nem tetszik, de egyébként jó kis autó.
Enyémből se fogy egy mikroliter olaj se, pedig sokszor annyit forog, hogy már érzem, ahogy ívet húzElpusztíthatatlanok.
A focus/octavia se rossz, de ennyiért régieket/lelakottakat találsz szvsz.
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #45838 üzenetére
Nekem meg ugyanígy Opel nem kéne, elvből.
Ha már német, akkor BMW-Audi-Mercedes..Ha nem kell papírautó, semmi gond, egészségére mindenkinek. Ha én, aki beletekert 120 ezret két és fél év alatt, azt mondom, hogy 1000%-osan bevált, akkor biztos annak van igaza, akinek az öccse haverjának a barátnője mondta, hogy rosszul törik.
-
lorcsi
veterán
válasz
Motion_Blur #45445 üzenetére
hopsz
...félrement a link..ezt akartam
-
Nite
őstag
válasz
Motion_Blur #44957 üzenetére
jol hangzik
-
Nite
őstag
válasz
Motion_Blur #44936 üzenetére
ertem, koszi
ez a kep marhajo
ugy latom nekem is csinalni kell egy ilyet
milyen a hangja egyebkent autopalyan 130-150 korul?
-
Nite
őstag
válasz
Motion_Blur #44918 üzenetére
kosz
egyebkent a tied is GS? mert akkor ezuton kerdeznem, hogy az ajto is nyilik ha csak nálad van a kulcs, vagy a nyitáshoz rá kell nyomni a gombra?
-
Nite
őstag
válasz
Motion_Blur #44446 üzenetére
megmondom osziten azt hittem eppen hogy a fiestat fogjatok ajanlani
egyebkent hajlok a suzi fele
fiestarol egyebkent rossz tapasztalatok vannak?
-
dízelracer
őstag
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Motion_Blur #44080 üzenetére
Meg kell nezni a ket nyomatekgorbet, a 1.5-e biztos karajabb, mert a nagyobb ccm-e miatt nagyobb a nyomateka is, ezert részterhelesen meg akkoris jobban kell mennie vele a vasnak, ha csucsban pl ugyanannyi lojjott tudnak.
Amugy nekem 1.4 es 1.6 motor kozt pl siman lehet erezni a diffit, ami pl szinten 200ccm, ahol az 1.6 3.-ban befordul es nyomatekbol siman kigyorsit, ott az 1.4 3.-ban szinte dadog es erotlen, vissza kell valtani 2.-be es akkor jo. Szivoban a ket motor kozott vmi ~20Nm van, de pont eleg ehhez.
-
aero.
veterán
válasz
Az 1.5-ös elvan országúton 5.7-6 literrel. Teljesítményben viszont az a 10 lóerő tényleg nem vehető észre, bár lehet az 1.3 váltója rövidebb.
DroneZ^: annyi.
Bár a swiftnél is az a sport jelző is vicc 120 lóra, lehetne legalább 160. Az összes kategóriatársa leelőzi, de legalább olcsó.
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
varosi iszonylatban az 1.3es bubuki teljesenoleg leglabbis nekme es meg kedvetem is:- )
udv
neduddki
mod: DroneZ^:kollega ut kereso???:- ))) bof
-
neduddki
nagyúr
válasz
Motion_Blur #44075 üzenetére
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Motion_Blur #44059 üzenetére
én még azért nem törtem tropára a kocsit (sőt nem törtem meg), pedig nem olyan szar a súly/le arány, ez az egész fejben dől el.
DeadMeat:oszt szuzukid mikor lesz?
bár mondjuk a skoda se jobb sokkal, ilyen szempontból.
-
DroneZ^
őstag
válasz
Motion_Blur #44059 üzenetére
hát én nem azért vennék erősebb autót hogy tiltáson üzemeltessem
ritkán, ahol biztonságos ott lepadlóznám olykor ha jó hangulatomban vagyok
VR6-Fan: A leon szerintem drágább mint a golf
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Motion_Blur #44045 üzenetére
Ezt meg én nem írhattam volna le szebben
Egyszer majd meglesném azt a négykerekűt, ha erre (Bp) jársz
-
Arkar
aktív tag
válasz
Motion_Blur #41838 üzenetére
Unix websoph pl
-
Yushchenko
őstag
válasz
Motion_Blur #37507 üzenetére
Akkor csak kérdezném, hogy hol nézzek autót, ha nem a hasznaltauto.hu-n vagy az expresszen?
-
milomi
tag
válasz
hát akkor télleg vannak csodák
Hát próbálok normálissat kifogni . van egy 650 ért 700 ért.,. majd megnézem mint a kettőt és kiderül !
és köszi
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Remélem azért olajat már cserélt benne
Sajnos nekem nem volt elérhető a Cordoba, pedig rajta volt a listámon tavaly
-
Dare2Live
félisten
válasz
Motion_Blur #37444 üzenetére
Ez annyira tipptopp, hogy félnék vele járnai...
-
-Maci-
addikt
válasz
Ez már valami! Szép sárkány, gratulálok!
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
nagyon csinos
Nekem is mostanában lesz majd megcsinálva a szekér, szegény majdnem egy évvel a vásárlás után lesz csak átvizsgáltatva
animatrix-nak: lehet, hogy kifogtam idáig és szerencsém van, de 800 körül/alatt már kapsz 8 éves Xsara II-t is nagyon jó felszereltséggel (ami visszaüthet persze, ha meghibásodik valami). Egy példa a sok közül: katt
-
anjani182
őstag
válasz
Motion_Blur #34722 üzenetére
Nem az igénytelenségről van szó, nem értem miért akar magának az ember 4 éves egérkamion Swiftet, -de csak hogy megnyugtassalak állhatna itt Yaris is-, ha adott a lehetőség egy nagyobb, tágasabb, masszívabb, stabilabb, kicsit idősebb Corollára (a márkát már fel sem említem, úgyis le leszek szólva).
Csak azt tudom elképzelni, hogy magadat meggyőzted, hogy elég ez a méret, meg legyen olcsó fenntartású, meg első kocsinak jó az...mondjatok más érvet egy 4 éves Suzuki mellett! És a 6 éves Corolla ellen!
-
Integra
titán
válasz
ááá, ne aggódj, mennyi ilyen lesz még, idővel feladod, mert úgysem bírod idegekkel..
gratula, mi lett végülis?? -
Enton
addikt
válasz
Az új swiftekkel nincs baj, viszont tényleg kicsit drágák, és nekem a sx4 jobban bejön, de ez szigóruan szvsz.
Ezt a kavicsbeverődést meg valahogy ezek a suzik vonzzák magukkal.
Volt munkatárs is tavaj télen csapatta neki a friss havon és a semmiből, egy kavics olyan törést produkált a szélvédőre, amire a szervízvben azt mondták ilyet csak kalapáccsal lehet csinálni.
De neki a casco fizette. -
anjani182
őstag
válasz
Motion_Blur #34525 üzenetére
Igen, ezt tükrözi a konfigurációd is, ugye? Miért nem vettél AsRock alaplapot, minek ennyi márkás cucc? Hisz' semmit sem jelent...
Miért vettél 5800 navi editiont?! 30k-val többért kaptál egy GPS tartót? Ez aztán a logikus vétel...jó az olcsó teló is, nem?! Mindegy mivan ráírva...
Témára visszatérve, a két kocsi közötti újkori árkülönbség fele egymásnak, szerinted akkor a Suzuki az olyan jó autó lehet egy Corollához képest?! A Suzuki az egyik legalja autó, ezen nincs mit szépíteni...de mondom nem kötekedésből írom, csak szerintem Te ezzel nem vagy tisztában! Vagy igen?!
-
anjani182
őstag
válasz
Motion_Blur #34518 üzenetére
Figyelj, én őszinte voltam, magamról beszéltem, most erre megsértődsz?!
Én addig anno nem akartam kocsiba ülni, amíg számomra! elfogadhatót nem tudok megvenni, erre mondtam, hogy kinek-mi, számomra sajnos a Suzuki nem elfogadható, nem fikáztam, csupán azt mondtam, hogy én nem vennék magamnak!
Én azért a 1,5M körüli összegből megmutatom mit vettem volna:
(azért ezzel példálózok, mert ilyen a céges kocsim, csak újabb, nagyon-nagyon szeretem, megbízható, precízen összerakott, masszív autó)
-
anjani182
őstag
válasz
Motion_Blur #34509 üzenetére
Tényleg nem bántásból írom, de ha neked egy Swift most az álmod, akkor vedd azt...ha meg csak ideiglenesen autó kell A-ból B-be, és a közel jövőben terveznél egy jobbat, akkor tökmindegy mit veszel/vettél volna, legyen az egy 15 éves olcsó Swift stb.!
Minden esetre én előbb kötném fel magam, minthogy Suzukiba üljek, tudom sokaknak ez bántó mondat, de ez van, őszinte vagyok...
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Motion_Blur #34489 üzenetére
Tesom aug-ban vette a Ignis-t, nem volt meg 5 eves a kocsi es 1M alatt volt az ara, egy WagonR egy evvel fiatalabban kerult volna ugyanannyiba, klimaval es mar a VVT motorral, A sima 76Le-s verziok 6 evesen meg mar voltak 700k alatt is
hobizoli
-
Dare2Live
félisten
válasz
Motion_Blur #34471 üzenetére
368-119=370?
majdnem 2év alatt 247.000km/600 =250km/nap. -
csaba54
tag
válasz
igen mert amikor pár pukli miatt újrafújattam az oldalát és a fényező megcsiszolta röhögve hívott fel,hogy autópályás jelek vannak rajta
magyarul egy lefutott autópályás kocsit vettem ami nálam lehelte ki a lelkét és mivel nem lehetett bizonyítani,hogy akereskedő tekerte vissza,nem tehettem semmit egy nagy verésen kívül -
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
ha 2003jan ban vettek es 2004decben volt az utolso szerviz akkor az 2 ev de meg akkor is pokoli sok:-)
udv
neduddki
mod: ev javitva
-
tibi666
senior tag
válasz
számomra elképzelhetetlen.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Motion_Blur #34446 üzenetére
Hasraütésre, ne nagyon foglalkozz vele amit ír, topik bohóca
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
Motion_Blur #34446 üzenetére
Én sem tudok pontos statisztikát, ezért lehet, hogy 25% vagy 35% akár, de kb ez a reális, ha megnézed az autókat, illetve egy picit is ismered a kereskedőket. Nekem van szerencsém ismerni pár pesti kereskedőt, tény, hogy sok autót visszatekernek, de amiben már digitális kijelzés van, azt itthon csak 3-4 cég csinálja, autónként 40-60.000ft-ért, annyit meg nem adnak ki azért, hogy 170 helyett 130-at mutasson.
Amit meg úgy tekernek vissza, hogy digitális, és nem az a 3-4 komoly cég csinálja, annak a komputerét elszarják, és össze-vissza hibaüzeneteket fog dobálni random. Nem napi 100-szor, de havonta párszor biztos, amikor meg komoly a gond, akkor pedig nem biztos, hogy jelez. De kulcsból, vagy ecu-ból kiolvasható ezekből a km.
Van itthon egyetlen cég, amelyik nagyon profin csinálja, 150-ért autónként, szervízkönyvet is csinál hozzá, illetve új rendszám, alvázszámot lemarja, új kulcs, stb, hogy ne lehessen abszolút megmondani mennyi km van benne. De ott általában használtan is legalább 5M ft értkékű autók vannak.Amúgy férleértés ne essék, nem vagyok egyetlen márka elkötelezettje, ma éppen toyotákat, hondákat, 2 jeepet, 1peugeot-ot, 1 alfát illetve 3 vw-t néztem meg. Nincsenek előítéleteim két márkát leszámítva, az pedig nem előítélet, hanem józan ész(citröen, renault).
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
Motion_Blur #34439 üzenetére
Ez is egy baromság...
Nem tekernek vissza minden autót, hanem kb a 30%-át.Az is hülyeség, amit beleszerkesztettél.
Mi autónk is úgy volt feltéve, hogy normál állapotban, mert volt rajta egy-két horzsolás, emiatt nem lehet kiírni, hogy újszerű vagy kitűnő, de egyetlen egyszer se volt az törve, de még csak koccanva-horpadva se. -
csaba54
tag
válasz
Motion_Blur #34399 üzenetére
1.1-et mondtam volna rá és ott hagyom a telefonszámom
mai időkben művészet kocsit eladni
most főleg a pénz beszél
nem kapkodnám el -
Dare2Live
félisten
válasz
Voyage, apja anyja... ha nem tetszik évente kocsit cserél, nekik elúszott 1-2misi az a leszarják kategória. Neked sanszosan egy megbízható olcsón fentartható kocsi kell. Nekik ez másodlagos így értelmezd amit mond.
És sok sikert a GLX hez az mostantól egy 10évig jó kocsi lesz.
-
trassher
addikt
válasz
Motion_Blur #34403 üzenetére
Grat a suzihoz, mokány kis gép. Majdhogynemelég neki a benzin meg az olaj. Motorikusan semmi gond nincs vele. Az okoskodókkal meg ne foglalkozz.
-
lsc
nagyúr
válasz
Ha tényleg olyan állapotban van akkor jó lesz az, használd egészséggel.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
Törve....Pfff.
Az autón ha van egy karc, mert a bokor túl közel volt, és valaki el akarja adni, lefújatja, mert a kereskedő bele köt, lealkudja az árát a sárga földig, természetesen lassan, hogy szinte minden autó fújva van.
Nem a 4 évvel van baj. Egyébként a teljes autó palettára vetítve, amelyiket 2 év alatt széthajtanak, az 0.1% alatt van, 4 év alatt max 5%, de az 50-60-70%-ot 10 évesen sem hajtják szét.
Az a gond, hogyha egy 10 éves Astra ér 800.000-et, ugyanolyan felszereltséggel, akkor egy 4 éves suzuki hol ér másfélszer annyit?
Vagy egy 5 éves S40 2.5 millió, a 4 éves Suzuki szintén hol 1.5 millió?
1.5-et kb az SX4 érne 4 évesen. -
_Voyage_
aktív tag
válasz
Motion_Blur #34397 üzenetére
4 éves suzukiért én nem adnék 1.5M ft-ot, akármilyen szuper állapotban is van, de te tudod.
Használd egészséggel.
-
Zewa
senior tag
válasz
Motion_Blur #34391 üzenetére
Ha ez segít akkor: Drukk-drukk!
Én tuti nem alfát, volvot, audit vennék 700e ft-ból...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #33906 üzenetére
Nos... úgy néz ki, hogy sikerült megtalálni az igazit. Suzuki kereskedésből szólt a srác, hogy van egy teljesen sérülésmentes 4 éves Swift. GLX felszereltség + klíma, metálkék és tip-top állapotban van. Órában garantáltan 60e km, remélem ez már tényleg összejön
Ma dől el, drukkoljatok
-
Dare2Live
félisten
válasz
Motion_Blur #34363 üzenetére
átlagban 0.4-0.5l =~+15%al többet fogsz benzínre költeni.
2009től sztem csak 1.33at szabad venni az új 1.0nak csúnya a hangja.
-
lsc
nagyúr
válasz
Motion_Blur #34363 üzenetére
Nem sok, 1,3-ast nem kell annyira "taposni", pontos értéket nem tudok de szerintem max egy liter.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Motion_Blur #33937 üzenetére
Fele annyiért tovább adom Neked a sajátom, ha érdekel
Sajnos ma felmerült bennem a gondolat, hogy totál hülyeség volt megvenni (jó vétel volt, csak kb sehova nem megyek vele, ellenben nem keresek többet, mióta megvan...). Egyébként mi is csupa olyan verdát láttunk, mint amilyeneket te is mondasz, igaz 7-10 éves kor között.
-
burasu4
senior tag
válasz
Én majdnem egy évig kerestem a Swiftem ('99) mire megtaláltam a legjobbbat. Enyémen is vannak karcok, de műszakilag kíváló...
-
Integra
titán
válasz
kitartás.
a jó autó megtalálásához több türelem kell, mint a csajozáshoz, úgyhogy..
de mindig akad egy-egy jó vétel és hidd el, te is megfogod találni a neked valót. ráadásul jó sokat is tanulsz ez idő alatt használt autó ügyben. az meg nem árt -
_Voyage_
aktív tag
válasz
Pont ezért kell azt csinálni, hogy felhívod, adsz egy mail címet, megkéred, hogy akkor, vagy aznap csináljon legalább 10 képet, és küldje el. Ha a képek rendben vannak, mész megnézni, ha nem, így járt.
-
anjani182
őstag
válasz
Hát nem tudom...szerintem meg bőven túlkínálat van, nem hinném hogy egyet sem lehet találni! Igaz én már attól herótot kapok, amikor dzsuvás a kocsi belseje az autóshirdetésekben, főleg a lábtérnél, olyan, mint a disznóól...
Az az igazság, hogy én meg pont azt nem tudom elképzelni, hogy majd amikor eladom az autómat valaki megfizetné azt, hogy mondjuk 6-7 év alatt cirka 40-50ezer km lesz csak benne, hogy karcmentes (remélem marad, lekopogom!), mert éjjel-nappal garázsban áll (céges garázs napközben!). Plusz 99%-ban egyedül használom, hátul és a jobb egyben kb. soha nem fog ülni senki, a csomagtartó is csak a kötelező tartozék táskát látta, hogy a felnin valószínű nem lesz egy karc sem, rendszeresen takarítva van (kívül csak szivaccsal mosva kézzel, a kerékjáratok és az alváz magasnyomásúval a só miatt téli időszakban), merem állítani belül is szalon állapotban lesz 6-7 év múlva!
Remélem érted mit akarok mondani, ezt megfizetik majd?! (bár bízok benne, hogy vannak/lesznek még nagyon igényes emberek) Nem hinném!
-
Eagl3
veterán
válasz
Motion_Blur #33914 üzenetére
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
(nálam sajna már egy komolyabb kőfelverődés se fér bele, nemhogy karcok, stb..)
Tudod, ha valaki használja az autót, azon lesz is karc. Hülyegyerek végigmegy az utcán, meglátja a szép, csillogó autót, összekarcolja.
Ha valaki megy az úton, akkor előtte levő autóról akarva-akaratlanul felverődik 1-2 kavics. Ha olyan helyre megy valaki, ahol parkoló alig van, lehet, hogy egy-egy bokor megkarcolja a sarkokat.
Valaki parkolóba beáll, jön egy hülye, megkarcolja az autót, nem lehet tenni róla.
Aki kiad pénzt új autóra, használni akarja, nem nézni. Befektetésnek az autó a legrosszabb.
Egyébként meg nem tudom, ki volt az a barom, aki azt mondta, hogy 70% törve volt. Jó lesz az max 30%-nak is.70% törés azt jelentené, hogy legalább1.000.000 baleset történt, mondjuk az elmúlt 15 évben, vagy legyen 20 max. Évi 50.000-100.000 baleset. Nagyon gyorsan megcsappanna a lakosság száma....
Ha te csak nézni akarod, nem használni, akkor új autót kell venni, ennyi.
Én is vigyázok az autómra, márkaszervízbe hordom, nem ütöm-vágom, belül is mindig tiszta, mégis van rajta egy-két karc, hülyegyerekek itt az utcában jópárszor nekiestek kulccsal pl. Ha meg telibefújom az egész oldalát, sok nyomorék rétegvastagság mérővel megállapíjta, hogy hazudok, és biztos kamion töcskölte meg oldalról, 6-szor....Pesti autóknál ez meg hatványozottan igaz.
De aki egy-két karc, kőfelverődés miatt nem vesz meg egy amúgy korrekt autót, annak elgurult az a bizonyos gyógyszere. -
t1
veterán
válasz
Új Swiftre vadászol?
Mennyi a max ár? 3-5 ajtós? Felszereltség?1.3-1.5? -
Khelben
nagyúr
válasz
Az igazán jó vételeket nem találod meg a használtautó.hu-n, azokat a megbízható ismerőseid között kell keresned.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #33488 üzenetére
RE:
Végül a Swift mellett döntöttem és kitoltam a keretet 1.4M-ra. Elég sokat megnéztem már, és mindegyiknek volt valami kisebb-nagyobb kehéje (nálam sajna már egy komolyabb kőfelverődés se fér bele, nemhogy karcok, stb..).. ma asszem megtaláltam, azt amit meg fogok venni. 4 éves, gyönyörű metálfekete, friss műszakival, GLX felszereltség. Semmilyen hiba nincsen rajta se kívülről, se belülről. Egyáltalán nincsen lelakva, semmilyen kopás nem látszik rajta. Átmentünk festékréteg mérővel, nincsenek újrafújva az elemek. DE persze mivel nem vagyok autószerelő, ezért nem mertem lefoglalózni, holnap jön a szaki és ha rábólint, akkor mehet
-
Eagl3
veterán
válasz
Én a Fiestáról csak jót tudok mondani, édesanyámnak az van és rengeteget hajtom.
1.4-es, jó kis rugalmas autó, az üléseivel nem vagyok kibékülve, a pedálok is puhák nekem kicsit, szóval azért van egy kis nőies beütése, de nagyon megbízható autó, én csak ajánlani tudom.
Amúgy az új swift is jó választás, bár én egy kicsit ódzkodom tőle, valahogy nem tudok kibékülni a suzikkal bár ez is az én gondom...
A pöjót meg gyorsan verd ki a fejedből. -
Integra
titán
válasz
swift. nagyon frankó kis autó.
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
Swift egyértelműen!
Öm javaslat, próbálgattam anno ezeket 1,3 és 1,5 motorokkal is, az 1,5-n több pluszt lehetett érezni mint a papír mutatott az 1,3hoz képest! -
Dare2Live
félisten
válasz
Motion_Blur #33495 üzenetére
És szerinted mi számít, hogy hány Les egy motor vagy, hogy mennyi LEt és NMet ad le (+súly)?
2003as 998ccmes Yaris dinamikában jobb mint az említett 1.3as fiesta. Az 1.3as Yaris akkor megent más...
-
lsc
nagyúr
válasz
Nem rábeszélni akarlak de a fiesta amit írtál az is 2003-as, yaris 1,3-as is van . Az 1000-es motort meg ki kell próbálni, nem olyan gyenge az abban a kocsiban. Ha számít a fogyasztás is akkor meg főleg a yaris, a swit elég sokat eszik .
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Swift... bar helyedben megneznek egy Ignis-t is.
hobizoli
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
+1 a Swiftre!
Fiesták jók, igaz csak dízelben ültem, kényelmes, de nekem "túl fordos". A 206ost meg felejtsük el, szerintem.És swifthez van a legolcsóbbért éndzsölájz trixenon első lámpa és lekszász sztájling ledes hátsó, no meg a krómozott kéken világító SWIFT feliratos küszöb, és a racsing rakétadob
Remélem, senkinek nincs ilyen az otóján
-
anjani182
őstag
válasz
Ööö, valószínű én is a Swiftet ajánlanám! (bár magamnak nem vennék soha)
De viszont vezettem már és mivel van egy 1,4 HDi 206-osom is, tudom hogy ha szembe állítom a kettőt akkor a Swift javára dönt a mérleg, mert:
- jobban megy (igaz benzines), újabb motor, talán megbízhatóbb
- a váltó nagyságrendekkel jobb
- a 206-os minden tekintetben elavult 2004-ben már faceliftes volt, 10+ éves konstrukció
- bajuszkapcsolók is gázak a Peugeotban, mai szemmel nézveEttől függetlenül majd' 100k km van a 206-ban, dízel és semmi baja nincs, mindig idő előtt megkapta a szervizeket, lehet hogy kényelemben nem veszi fel a versenyt a Swift, de minden másban veri. (akkoriban nekem indokolt volt a dízel, meg hát másak voltak az üzemanyagárak, amúgy ma már nem vennék, bár kétségtelen jól fogyaszt)
-
Dumb
senior tag
válasz
Szerintem 206-ot ne, nagybátyámnak olyan van, és elég sok gond volt vele 50.000 alatt. Újonnan vette, már a "frissítettet" pedig. Futómű problémák, garis lengéscsillapító cserék, a kormányt kopás miatt kicserélték gariban, azóta megint látványosan kopik kb 30-40E után. A váltó/diffi meg eléggé sír benne. Olyasmi hangja van mint a 240.000-et futott 106-osunknak volt, vagy még rosszabb. Borzalom. Inkább Swift.
Esetleg Mercedes?
/az előzmények miatt a smiley/ [link] [link] [link]
-
lsc
nagyúr
válasz
Ezek közül a swift. Yaris nem került szóba [link]?
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
Új swift az jó. Nem is fogyaszt sokat, megbízható is.
Viszont megvételkor nézesd meg jól a futóművet, nem olcsó játék, és nem nagyon szereti ezeket az utakat. Az új swiftnek talán ez az egyik legfájóbb hibája. -
Manitou
veterán
válasz
1 szavazat az új swiftre, én is abban gondolkodtam meg civicben , de végül más lett, egy "alkalmi vétel"
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #19702 üzenetére
Van egy cimem akinek kb 6-7 ford autója van fiesta ami jobb kormányos.Szóval alkatrészból van bőven.
Lőkőst én is tudok adni.Fényezőt meg ajánlok olyant ,hogy a gyári szinre fogsz utána gyanakodni ugy meg csinálja neked. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur #19702 üzenetére
Hát elég szép állapotban van nem látok rat fényezési hibát vagy arra utaló jelet,hogy őssze lett volna bombázva.
én ezt enném megHát legalább tudod mit kell venned rá és nem egy kakuktojást.
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Renault, Dacia topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Ukrajnai háború
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen NAS-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310 2-IN-1 - 13,3 CORE I5 10310U- 16Gb rammal- Érintőképernyős
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ROG STRIX B760-F GAMING WIFI - Garancia! 2026.06.12
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest