- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
válasz
Winner_hun #43796 üzenetére
pedig ki lehet fogni. a mi verdánk is 6 éves múlt és 39k km van benne. munkába+boltba járás, meg évente 1, max 2 rokonlátogatás az ország másik végére
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Winner_hun #43796 üzenetére
Vótmáá...
-
AMD Power
titán
válasz
Winner_hun #43775 üzenetére
Nem hulyeseg az LPG az biztos.
-
zoo8800
veterán
válasz
Winner_hun #43775 üzenetére
Te is LPG-vel mész?
-
aero.
veterán
válasz
Winner_hun #43696 üzenetére
Szerintem a kínai mivoltára gondolt, nem magára az LPG tartályra.
-
danih
veterán
válasz
Winner_hun #43696 üzenetére
PB gázpalackra gondol, vagy nem tudom
-
macikos
addikt
válasz
Winner_hun #42119 üzenetére
Miért? Attól még vannak szép, világos belsejű tizenéves autók. Persze vannak a hirdetésben szereplőhöz hasonlók is, amelyekben valami retkedék, zsíros bőrű nímand feszített éveken át.
-
saguaro
tag
válasz
Pedig sokkal szebb, mint a fekete.
Passat-A6 beltere szinte ugyanaz, előbbiben világos bőr-alcantara ülések voltak, utóbbiban fekete bőr van.
Egyik sincs kirepedezve, minden héten ki van tisztítva szépen, de ezerszer szebb a Passat világos, bézs színű belseje. -
zsid
senior tag
válasz
Pedig ha vigyáznak rá akkor szép ez a világos bőr belső ( szerintem, ugye ez izlés kérdése ).
-
tomcsi23
veterán
válasz
Winner_hun #42111 üzenetére
Naja, kb nyit még egy torkot, ömlik a benzin, lehet égetni.
hobizoli: köszi. Nagyon nem tervezem elmerülni a témában (nem aktuális nálam), csak érdekelt.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Winner_hun #42108 üzenetére
A VTEC váltásra gondoltam, hogy ilyen durva lenne. De akkor nem.
Naja, az jó benne, ha menni kell, akkor üzemmód-váltás, s megmarad végig.mod: eccer elvihecc egy körre.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Winner_hun #42065 üzenetére
Ezmiez
Ezen viszont már látszik.
Amúgy ilyen tényleg gyárilag? -
hobizoli
nagyúr
válasz
Winner_hun #42068 üzenetére
Ez melyik kivitel sulya? 5gen 3D, 6gen 4D, ...?
-
Kickass
őstag
válasz
Winner_hun #42070 üzenetére
szo se volt arrol hogy megmondjam neked hol valts el, ugy hasznalod ahogy akarod mit erdekel engem, csak megjegyeztem hogy nem egyszer lattam mar sirast emiatt h jajj 9lityi (mondtam egy szamot) felett eszik mi lehet a baj, na es ilyenkor felmerul mindig bennem a kerdes hogy minek vesz az ilyen vti-t (vagy akarmi mast, tetszoleges sportosabb verdaval behelyettesitheto)
en is elvaltok 2000-2500 korul pl munkabajarasnal persze, de ha elgurul a gyogyszer akkor nem csodalkozok hogy mennyit evett a verda
dizelracer: meg mindig nem ertitek hogy nem arrol beszelek hogy szabalyokat betartva nagypapiban hogy es mennyi benyaval kozlekedsz, eleve ha vki csak igy kozlekedik gti/cupra/vti/gsi/stb.. autoval annak folosleges volt ilyen volt venni, hanem arrol van szo hogy ha van egy lkis tilitoli utana jon a rivas h mennyit eszik....
-
dízelracer
őstag
válasz
Winner_hun #42068 üzenetére
Pff... én kevesebbre számítottam.
(#42067) Kickass: Miért? Sportos autónak nem kell feltétlenül benzintemetőnek lennie. Legjobb példa erre a Kadett 2.0 16v GSI (~1000kg, 2000ccm, 150lóerő). Ha a szabályokat betartva közlekedsz vele 7liter körül eszik városon kívül. Ami szerintem nagyon jó egy negyed évszázados konstrukciótól.
-
dízelracer
őstag
válasz
Winner_hun #42064 üzenetére
Ha más szóba kerültek itt a VTI-k a te autód hány kiló? Katalógus adatot találtam de engem a valós súly érdekelne.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Winner_hun #41777 üzenetére
Bevallom, eddig nem ismertem ezt az elnevezést.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Winner_hun #41760 üzenetére
Azt a verzsönt tényleg nem hűtött tárcsákkal szerelték, hátul meg dobfék. Úgy 120-130-as tempót még biztonsággal megfog, de egy 160-180-ról lassulás(megállás) már igencsak bizonytalan az elmelegedés miatt.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Winner_hun #41759 üzenetére
Akkor te azt mondod hanyagoljam a ponyva témát?
Tudtok valamit ajánlani télen kint álló autóra? Mondjuk nincs valami spéci védő wax vagy ilyesmi?
Szeretnék vigyázni a gépre amennyire lehet. -
tomcsi23
veterán
válasz
Winner_hun #40966 üzenetére
Jó, ez megint más, bár nem tudhatjuk, milominak milyen cuccai vannak.
-
dízelracer
őstag
válasz
Winner_hun #39675 üzenetére
De a kocsi ugyanaz: [link]
-
BaLee
addikt
válasz
Winner_hun #38697 üzenetére
Na ja...
Furcsa az, hogy mennyire pörög, nem igazán IT téma...
-
Zozzant
addikt
válasz
Winner_hun #38298 üzenetére
Engem múltkor felhívott egy automata is usa-ból, bemondott egy pin kódot amit be kellett ütni a weben... van biztonság... mindez azért mert más ip címről mentem be... persze a jelszavamat is meg kellett változtatnom mindezek után.
-
Sas madár
őstag
válasz
Winner_hun #38298 üzenetére
Hasonlóval már én is rászaladtam és veszett is a gmail fiók.
-
dízelracer
őstag
válasz
Winner_hun #38278 üzenetére
Természetesen.
-
zoo8800
veterán
válasz
Winner_hun #35834 üzenetére
Csaknem fogja
Nem finom az a cső, ne egye meg
logouton van egy Írországos írás, szvsz onnan jött az ötlet#35830
ha valami nagyon gatya autót veszel, arra az összes pénzed ráköltheted. 300e elég kevés egy üzembiztos autóért. Egy útszéli lerohadás pedig nagyon nem kellemes. -
dragonfx
veterán
válasz
Winner_hun #35781 üzenetére
persze egyből gázt, hídropalacokot meg 4 nagy akssit villanymotorral és zereled kia civicből az ac pumpát...de azért még a nospalacknak szorítsál helyet....
én ma 337é láttam ebnyát 3 helyne kissé idegesítő volt..de mondom akkor a lúd legyne kövér mostmár rakok bele neo evo.t.363é
...de van jobb v-power 392
én már röhögök csak ezen komolyan.....
..annyit megyek amennyit tudok és slussz passz.munkába meg bkv.val járok és kész. inkább megyke keveset de olyanba ülök amit szeretek.bármelyik balga gondolatomban eladhatnám, és szinte 99% lenne rá vevő nekem nyerő áron mert még mindig nézik mindenhol az angel eyes lámpát találok könnyen egy streetracinges gazdag 18 éves srácot már vinné is....
és jöhetne 1.3 swift 5 literrel de nekem az nem kell!!egyne ez 10et de jól érezzem magam. -
Sas madár
őstag
válasz
Winner_hun #35785 üzenetére
"Minden benzines átalakítható."
Ez igaz de mennyi ennek a költsége?
Nekem is ajánlották. -
Boxer001
veterán
válasz
Winner_hun #35785 üzenetére
Mondasz valamit...
-
Boxer001
veterán
válasz
Winner_hun #35781 üzenetére
Tehát tételezzük fel, hogy van autóm.
Gázzal szimpatizálok, csak a környezetem nem igazán, és mi közösen döntünk, így lehet le lennék szavazva.
Benzines autót már nem fogok venni, az is biztos...csak akkor, ha átalakíthatom gázosra, vagy etanol esetleg, nem vágom, hogy ott mi a helyzet, nem olvastam még utána
Valami dízel kéne majd. -
Boxer001
veterán
válasz
Winner_hun #35776 üzenetére
Tudom, hogy nem megy neki jól (az eddigi megnyilvánulásai alapján), direkt írtam...fel kéne már nőnie, persze jobb gyereknek lenni, ezt aláírom.
Mi már kocsit se veszünk, pedig tudnánk valami néhány éveset, szeretünk is vezetni, sokszor jól is jönne...de ilyen árak mellett inkább a bérlet. -
zoo8800
veterán
válasz
Winner_hun #35776 üzenetére
lebukott -
VR6-Fan
veterán
válasz
Winner_hun #35724 üzenetére
akkor egy eszköz ami meg szűri az adott üzemanyagot
?
-
sosperecek18
őstag
válasz
Winner_hun #34834 üzenetére
Nem is néztem igazán de kb. annyival lehet őket megvenni...ha reális használatot nézzük..ezért mondtam egy kb. 150.000km-es határt
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
Winner_hun #34816 üzenetére
112800 forint az átírás, és 20.000 az eredetivizsga?
Hát ez már rablás.
Khelben: 50.000-70.000km átlaga. Ne légy már okosabb megint.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
Winner_hun #34811 üzenetére
Kijavítani normálisan is ki lehet, nem mindig kötözködő stílusba. Az zavar csak.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
Winner_hun #34806 üzenetére
25-30l gázt is simán megeszik, mert akkor az ember úgy nyomja neki...
Egyébknént, ha 20-at eszik benyából, az 20gázból, egy picit jobban nyomva máris 25.
Amúgy el olvastam.Khelben: Pont ezaz, hogy amiket linkeltem, dízeleket, azokra nincs luxusadó, viszont a 240 lovas V8-as benzinesekre van. És amit a benzinesre kifizetsz luxusadót, de a dízelre nem, abból megvan egy ideig a szervíze a dízelnek.
Arról nem beszélve, hogy 12l dízel vs 20-22l gáz. Most így, hogy kiszámoltam, drágább a gázos tankolása is, mint a dízelé, mert kb 200-300ft-al többre jön ki 100km, 275ft-os dízellel, 170ft-os gázzal számolva.
Szóval max a hangja és az ereje miatt éri meg a benzinest venni.
Én rühellem a dízeleket, szóval ha magamnak venném, nem lenne kérdés, de nem én veszem... -
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun #34767 üzenetére
HI!
tessek szipen magyarosan kimondani simili similis gauset:-)))
udv
neduddki
-
Khelben
nagyúr
válasz
Winner_hun #34767 üzenetére
Úgy látszik, még mindig reggel van, mert elég sokára esett le, hogy miről beszélsz
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
Winner_hun #34739 üzenetére
Ízlések és pofonok.
Szerintem egész jó.
Bár Insigniához képest sehol nincs. Sőt, utóbbi pár év Opeljei közül a legborzalmasabb.
De szebb, mint pl rönyó megán. -
Mobi28
tag
válasz
Winner_hun #34462 üzenetére
Figyelgetem ezt a topikot egy ideje. Ja, valahogy úgy.
-
csaba54
tag
válasz
Winner_hun #34421 üzenetére
840.000 elég húzós
kamionokban normális,de itt? -
Khelben
nagyúr
válasz
Winner_hun #33908 üzenetére
Az arányok és az esélyek ugye...
-
törölt tag
válasz
Winner_hun #33908 üzenetére
Anno ismerőstől akartam venni jó állapotú, szakszervízben javított autót. Csak épp akkor nem volt meg a lé. Aztán az ismerős 17 éves kisfia is "használni" kezdte az autót. Úgyhogy inkább mégsem vettem meg...
-
fekeandras
őstag
válasz
Winner_hun #32851 üzenetére
Haha, komoly.
-
törölt tag
válasz
Winner_hun #32379 üzenetére
Asszem egy erre a célra hekkelt Ikarus busz volt az eszköz, 9000 literes tartály volt beépítve. Meg persze volt egy belső ember a kútnál, kicsit fura lehetett hogy egy óráig tankol valaki.
-
_seth_
veterán
válasz
Winner_hun #31780 üzenetére
Igen
-
Manitou
veterán
válasz
Winner_hun #31777 üzenetére
Akkor ezt elnéztem.
-
Jofi81
őstag
válasz
Winner_hun #31354 üzenetére
Köszi! Hogy neked mindenre van válaszod...
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Winner_hun #31001 üzenetére
a műszer a megtett útból és az elfogyott üzemanyagból számítja, de a megtett út nem annyi, mint amennyit valójában a kocsi megtett (a már említett eltérő kerékméret miatt), érti?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Winner_hun #30998 üzenetére
100 km/h-nál 96-ot mutat a műszer a gyári 195/55/R15-ös gumival nem egyenértékű 185/65/R15 miatt (Forrás: autogumibolt.hu), ergo 96 km alatt valójában 100-at teszek meg, természetesen akkor, ha pontos a km óra, ami általában nem igaz.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Winner_hun #30998 üzenetére
Nagyobb a kerék rajta átmérőre, mint a gyári méret.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Winner_hun #29713 üzenetére
nekem nagyából gyárim van, és a baráti kőrben is igazából felvetűl a kérdés hogy melyik a jobb KR vagy VTi, mert 400m közel azonosat mennek a 0-100 is nagyából azonos.
tavaly agusztusban egy nagyon nem gyári autóval történt a szitu, ott csak utas voltam.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Winner_hun #29707 üzenetére
nem feltétlen volt beteg, kéken nem pamacsolt vissza váltásnál csak egy picikét feketén.
de
~1200kg vs 1000kg
160le vs 200le (akkor még szívó volt a gépezet)
1,6 vs 2,8Szplöttyy:no akkor nem 90 fokos a levegő hanem 80 fokos egy szép nyári estén ami a szívósorban van
-
Khelben
nagyúr
válasz
Winner_hun #29588 üzenetére
5 liter körül képes elmászkálni. És jól is megy
Már csak az lenne jó, ha a kettőt együtt is tudná
-
dokar
addikt
válasz
Winner_hun #29588 üzenetére
Kamion után 70-el lejtőn lefele?
Számomra nagyon hihetetlen az 5 lityós fogyi 1.5-ös benzines motorból. -
fekeandras
őstag
válasz
Winner_hun #28686 üzenetére
Milyen paraszt egy biztosító. Eleve a hozzáállásukkal vannak alapvető problémák. Ha egyszer tisztában vannak azzal, hogy a kollégájuk vitte be rosszul az adatokat a rendszerbe meddig tartott volna módosítani rajta? Az már egy más kérdés, hogy ha én így végeztem volna a munkámat páros lábbal rúgtak volna ki a francba. És szó ami szó, nem egy 2,5milliós suzukit vett az ember (nem mint ha akkor ez elfogadható eljárás lenne... ) hanem egy presztízs márkák közé sorolt autót. Ráadásul annyiért amennyiért más lakást vesz. Ezek után a bmw magyar góréja helyében elgondolkodnék azon, hogy továbbra is ezzel a biztosítóval kívánnék együttműködni vagy keresnék egy olyat amelyik vállalja is a szerződésbe lefektetett kötelezettségeit.
#28689: Plusz ha fővárosban él az illető és ráadásul még fiatal is akkor össze kell törni a malac perselyt ...
-
fekeandras
őstag
válasz
Winner_hun #28510 üzenetére
Biztos horror ...
-
Rick4
félisten
válasz
Winner_hun #28417 üzenetére
Nem mondod, hogy a betekert gyertya beázott az eletródánál...
elég lett volna csak lehúzni a pipákat, és kifújni levegővel, más baja ettől nem lehetett, kár volt cserélni..
-
gamer0101
aktív tag
válasz
Winner_hun #28414 üzenetére
Tenkjuverimács!
-
gamer0101
aktív tag
válasz
Winner_hun #28367 üzenetére
Összehozzuk!
-
band1103
őstag
válasz
Winner_hun #27780 üzenetére
Most hallatom egy zsiguliról ami egy X márkakereskedésnél áll a használt autók között és 2011-ig van rajta műszaki, 2010-ig zöldkártya és 80.000Ft lenne. Utánanézek hátha... -
varga911
senior tag
válasz
Winner_hun #27431 üzenetére
Az a gond a swifttel hogy szerencse kérdése milyet kapsz, amit linkeltél sztem tuti törve volt. Szomszéd srác swiftjének mi heggesztettük kb hetente a kipufogóját (mindig kilyukadt valahol) és kábeleztük újra a központi zárat (nemes egyszerűséggel nem zárta az ajtókat
). Nemrég csapágyas lett a motor, és eladta. 99-es évjárat volt asszem, tehát nem is volt annyira öreg autó...
Ha esetleg van valakinek idős ismerőse aki megválna féltve őrzött autójától, mindenképp szóljon.
Nem kell félni, nem lesz széthajtva.
-
fekeandras
őstag
válasz
Winner_hun #27431 üzenetére
Dehogy is!!
Hát annyiból béjjemvéjjet kell venni nem kommersz szuzukit!!Egy M 'kapettos ultrapóver E30 316-ost.Me azt megnézik ám az utcán
-
trassher
addikt
válasz
Winner_hun #27274 üzenetére
Ha a vti-vel nehézkes lenne akkor ott már baj van. Haverjaim hatalmas német fanok, mikor mondtam nekik hogy 1.6 vti 162 ló nem hittek nekem míg totalcaron meg nem nézték a tesztet. Én meg jót röhögtem hogy golfokkal meg mergákkal dobálóznak.
-
Manitou
veterán
válasz
Winner_hun #27150 üzenetére
Pedig jó lenne ha lenne rá kedvezményem
Csak leírtam az én esetemben(1400cm3) mennyi, lehet félreérthető volt.
-
Manitou
veterán
válasz
Winner_hun #27148 üzenetére
1890cm3 felett drágább is
-
válasz
Winner_hun #27011 üzenetére
...bezzeg a gázt meg bírja nyomni!
-
Eagl3
veterán
válasz
Winner_hun #27026 üzenetére
Hozzád még nem ment oda soha kutas, hogy ellenőrizze e az olajszintet?
Egyébként azaz 5 óra túlzás azért, persze a legjobb reggel ellenőrizni, mikor már egy ideje azért áll az autó és persze vízszintesen.
-
Eagl3
veterán
válasz
Winner_hun #27013 üzenetére
ja
-
lsc
nagyúr
válasz
Winner_hun #27012 üzenetére
Mikor dizelem volt nem egyszer gázolajos volt a pisztoly, benzinesnél meg párszor jártam már úgy hogy amikor raktam vissza pisztolyt akkor a kezemre csöppent .
-
KMan
őstag
válasz
Winner_hun #27012 üzenetére
Lattad a holtpont cimu filmet?
-
tomcsi23
veterán
válasz
Winner_hun #27011 üzenetére
Lehet, hogy csak sznob, és nem is akar tankolni. Egyik kutas "ért" a kocsikhoz, már a hangjából mondja, milyen gép - nem csak szemtelen, de még állandóan osztja is az észt.
Akkor ma Te is megspóroltál vagy 100 forintot.27007#: van, aki napközben dolgozik
-
fekeandras
őstag
válasz
Winner_hun #27008 üzenetére
Már így is elég nagy gáz van!
-
tibi666
senior tag
válasz
Winner_hun #26905 üzenetére
170, és chippelve van. 200 lóerős.
-
anjani182
őstag
válasz
Winner_hun #26905 üzenetére
-
válasz
Winner_hun #26818 üzenetére
Egy kis nyelvtan, általános iskola 1. osztály: kilómétert = km-ert
! Nem
?
-
fekeandras
őstag
válasz
Winner_hun #26694 üzenetére
A pótkerékben én is jobban bízom.
#26695: A fábiához nem járt kis kék szivargyújtós kompresszor?Vagy ahoz mankókerék jár alapból?
-
fekeandras
őstag
válasz
Winner_hun #26692 üzenetére
De gáz.Ez ilyen szar megoldás?
-
válasz
Winner_hun #26672 üzenetére
Ez egy Ranger
! Nekem is ilyen van, csak férfiváltozatban...
-
Atlantis
veterán
válasz
Winner_hun #26672 üzenetére
Mi bajod ezzel? Jóez...
Alacsony költséggel karbantartható, nincs biztosítás, se üzemanyag-költség...stb.
Évek óta biciklivel járok(évi 3000km össze szokott jönni), de már kezdem unni. Télen hideg van rajta, nyáron meg meleg, ráadásul beázik.Lehet, hogy csak öregszem? ÁÁ, az ki van zárva.
hobizoli: én ilyet nem mondtam. Nekem ez nem alternatíva és kész.
-
tibi666
senior tag
válasz
Winner_hun #26673 üzenetére
8 év alatt eddig egyszer kellett cserélni.
nem égett ki, hanem halványulni kezdett a fénye. ilyenkor párban kell cserélni.
80 ezer forint volt 3 évvel ezelőtt. -
tibi666
senior tag
válasz
Winner_hun #26647 üzenetére
a zebrát már leírtam.
a sárgán átmegyek.
lakott területen max. 60 50-es korlátozásnál, városban 60-as táblánál 70. országúton 110-120, előzéskor 140-150, ha szükséges. pályán tempomatos 150 az esetek 95%ában. a maradékban 200 felett.a lámpát néha elfelejtem. xenon van és drága a gyári izzó, ezért csak lakott területen kívül használom, így néha előfordul, hogy elfelejtem felkapcsolni, ha kiérek a városból.
esőben nagyon ügyelek a követési távolságra, egyébként meg előzök, nem megyek a másik seggében.
-
dragonfx
veterán
válasz
Winner_hun #26224 üzenetére
ferrari találkozó volt 99%..ilyen hely nincs a világon ahogy ennyi ferari áll és sima lakóké pnt egymás mellett.
f430 jöhet.
-
Enton
addikt
válasz
Ahogy a videónál is írták, itt már találkozót sem kell szervezni ez maga egyben egy találkozó ferrariknak.
Szivesen laknék ezen a környéken, habár meglepően kicsit voltak ezek a házak, mégha "csak nyaralók" is. -
Enton
addikt
válasz
Ahogy a videónál is írták, itt már találkozót sem kell szervezni ez maga egyben egy találkozó ferrariknak.
Szivesen laknék ezen a környéken, habár meglepően kicsit voltak ezek a házak, mégha "csak nyaralók" is. -
Integra
titán
válasz
egy 575m maranello-t elfogadnék
-
trassher
addikt
válasz
Ahogy a híres talkshowban mondták: "Mi falusi cigányok éhezünk meg dögöt eszünk!"
-
Manitou
veterán
válasz
Winner_hun #26139 üzenetére
olaj-olajszűrő lesz cserélve, a többi nem kell rokon szerint (tőle vettem). Láncos a hajtás
úgyhogy azt se kell cserélni.
-
fekeandras
őstag
válasz
Winner_hun #25951 üzenetére
-
fekeandras
őstag
válasz
Winner_hun #25949 üzenetére
Ráadásul az olcsósága mellett relatív még tiszta üzemű is.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Winner_hun #25926 üzenetére
bazz, milyen sok! de regen voltak ezek....
de tenyleg sok az off. hsz-em.
Rick:ugyis szoltok, ha volt mar, nekem meg sokminden uj (mint az ujszulottnek).
napi szinten nem olvasom a topicot - szoval sorry - de neha benezek, vannak erdekes dolgok.
-
gamer0101
aktív tag
válasz
Winner_hun #25812 üzenetére
...mérget vettem volna, hogy nem érti... -.-.
-
válasz
Winner_hun #25655 üzenetére
Nállam most eggyik se
! De most ezzel vígasztalom magam
.
-
fekeandras
őstag
válasz
Winner_hun #25587 üzenetére
Dehogy, csak könnyelműen elvállaltam de igazából a hátam közepére sem kívántam a szerelgetést.Nyár, tűző nap, árnyék sehol, szélcsend.Én meg ott kalapáltam a földúton edződött rendszám nélküli trabicseket.Aztán megérkezett haverom (övé volt a gépsárkány) "jöttem segíteni" jelszóval.Negyed óra múlva már a krimóban támasztottuk a pultot.Motorcsere is csak azért kellett mert havergyerek azthitte wrc-ben ül és hazafelé laprugó törés miatt lekönyökölt a trabi eleje.Motor már úgy is szar volt benne (kb. 15lóerő max 40km/h
) ezért megvolt a megfelelő alkalom a cserére.Ennek van már vagy 6éve de azóta sem ültem semmilyen autóban ami azt a kíméletlen és ész nélküli rallyzást úgy szó nélkül bírta volna mint a kis kétütemű trabicsek.
#25590: Így készül a Swift GTI.
-
Manitou
veterán
válasz
Winner_hun #25527 üzenetére
Elsősorban 6gent nézegettem. 4D VTI lenne a legdeálisabb, viszont kezdő jogsival nem feltétlen gondolnám jó választásnak
Úgyhogy inkább 1.4 és 1,5-ösöket nézegetek.
De nem régen ESI -n is elkedztem gondolkozni. -
dragonfx
veterán
válasz
Winner_hun #25482 üzenetére
ez elgondolkoztató, én a hobbiba ha rárakok pár dolgot lazán benne vagyok>>egyedileg átalakított lenne, rajongói klubb van(e36fanatics,) keveset megyek, azt is inkább hétvégén illetve nyáron többet, találkozókra megyek.....és 13e/év....azért az elég bivaly...
de most komolyan ha ez megkapja akkor szerintem az enyém is pár dologot még kéne rárakni...pl:egyedi első hátsó lökös, m3 tükör, ami nem gyári.......lámpamaszk az semmi..ültetés...vagy valami mintát ráragasztatok..festetni netán...lámpáim megvannak hozzá....sportküszöb..és ez nem is lenen sok.
ez egy full alap sötét színű ültett maszkolt elöző focus..semmi extra...
vágom már az e30 m5öket hogy biztosítják. -
dragonfx
veterán
válasz
Winner_hun #25476 üzenetére
ezeknek kell teljesülnie??
akkor rakatok m5 mocit az e36 és kedvezményes limitált találkozós autóként jó vagyok.ugysem megyek sokat.azzala mocival nem is lenne rá pénz. -
VR6-Fan
veterán
válasz
Winner_hun #25474 üzenetére
hobby kat. csak is.
hát elvileg a GTi-k se szorzámozotak, de azt elszokták fogadni.
egy mail-t szerintem megér.
Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest