Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz arminlok #83470 üzenetére
Azért pl egy izmosabb proci léghűtőt nem raksz bele a Minibe - max 160mm magas hűtőt bír el, 400mm-es VGA hosszal, szemben az R4 170/430-at tud elrejteni. Tudom, minimálisnak tünhet, de néha pont ez számít.
A másik, ha komolyabban tuningolnál, akkor vízhűtés is felmerül. Az R4-be bele tudod rakni a vízpumpától kezdve, a radiátoron át minden részét a házba, Mininél ez elképzelhetetlen.
Gyakorlatilag, átlag usernek elég a mATX, és a Mini is - akinek van valami különleges igénye, és ATX lap kell (én pl nem találtam anno dupla SATA vezérlős mATX lapot, ezért kellett a nagyobb ház is), annak meg ott az R4 (R3-at nem vennék, van egy pár jó fejlesztés az R4-en ).balagedebr
Kingston V300 SSDk nem ajánlottak, helyette néz inkább egy 840EVO-t pl. Más adattároló nem lesz benne, csak az SSD?
Az alaplap alapból nem támogatja a procit, csak P1.60-as BIOS-től, erre figyelj![ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest