Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
válasz LógaGéza #83199 üzenetére
ez így van,
nekem a samu-m is van már vmi írási hibám v miafranc(ennyire nem értek hozzá), amivel a teljesítmény minden bekapcsolásnál esik vissza 1%-ot hd sentinelnél ..igaz ha újrarakom a sentinelt, vagy törlöm a data-it, akkor ismét 100/100, sebességteszteknél mondjuk rohadtul nem veszem észre h a sentinel mit puffog, sőt a többi program szerint is 2024ig elleszek vele ezt csak úgy mellékzöngének tettem hozzá, h semmi se tökéletes :] de azért nem egy v300 kaliber
-
LógaGéza
veterán
válasz ggbuffon1897 #83198 üzenetére
Pontosan, régen jó volt, mert akkor másik vezérlővel és nand chippekkel szerelték, aztán gondolt egyet a Kingston, és minden jelzés nélkül kicserélte a belsejét, csak a külső maradt...
Viszont a Samu 840EVO-kra is kell egy Performance Restoration patch, mert anélkül nagyon vissza tud esni pár hónap alatt a sebessége
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
ggbuffon1897
őstag
megsúgom neked h a kingston v300as kb fele annyit tud crystalmark szerint sebességben mint a samsungom...ezt onnan tudom h a múltkor haverom minden figyelmeztetésem ellenére, túlokosságból és csakazértis is azt vett..magyarra fordítva míg az én samum 520/500 körül csinálja az írás/olvasás kombót, a v300 225/190-enen..
másik ismerősöm korábban vette és igaz ő sata2-n használja, neki 120/120 az írás/olvasás speed, ami kb annyit tud mint az én WD greenem sata3-on..
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Nekem ilyen házam van, tökéletesen meg vagyok vele elégedve - viszont a procin a gyári hűtőt mindenféleképp cseréld. Én egy Thermalright Macho HR-02 hűtőt használok, ezen TY-140 hűtő van, aminek gyakorlatilag teljes fordulaton sincs hangja... Ha fontos a csend, akkor inkább ezt
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
membrandj
nagyúr
Elég kevés helyen árulnak ilyen " ritka" házakat. Én is max neten keresnék rá.
760 valamivel gyengébb, kevesebbet fogyaszt viszont és a TF hűtés az egyik legjobb.
Black" minőségibb" inkább. 5 év garis, ha jól emlékszem,de mehet a blue is nyugodtan.
Házat nem ismerem annyira, de mivel hangszigetelt, ezért egy komolyabb hűtőt tuti vennék a procira. Amit írtam pl. Ha nincs, akkor nincs más tippen hasonló áron,csak drágábban. Milyen cpu hűtőt vegyek topic.
Andrej1
Nem ismerem ennyire a tuning lapokat, inkább az alaplapos topicba kérdezd meg.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
-
Andrej1
aktív tag
válasz membrandj #83110 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ ! Mákos bejgli és somlói galuska társaságában feldolgoztam és megnéztem a kapott információt ami mostanra elérte a 100% feldolgozottságot .
Szerinted/Szerintetek Melyik alaplapot válasszam ? Maradok az 1150-es rendszernél .
Asus Gryphon z87 [link]
ASUS SABERTOOTH Z87 [link]
Asus Maximus VII RANGER [link]Nagy szellős Chieftech házba menne [link]
Ezek nagyságrendileg egy árban vannak .
Igazság szerint a felsorolt lapok közül ez lenne a legjobb , mert vízre elő van készítve. Csak senki nem árul ilyet . [link]
[ Szerkesztve ]
Az tényleg igaz, hogy mi-újság van veled ? :D
-
sgery
őstag
válasz membrandj #83192 üzenetére
Ne értsd félre, a záróleljbe azt írtam, amit kiértettem a Kollégák üzeneteiböl, nem Titeket akarlak meggyözni róla
Mindenki a V300-at írta nekem, ezért gondoltam, hogy jó. Akkor a Cruical m500-ra módosítok, köszönöm a javaslatot
nanoxia deep silence 2 - > ezt néztem, de tudsz esetleg hozzá egy Budapesti boltot? Mert sehol nem árulják ahol néztem csak egy boltban Pécsett
Akkor VGA-ból ezt javaslod ha jól értem: MSI N760 TF 2GD5/OC GTX760 2GB GDDR5 PCIE . Ezt néztem az R9 280 elött (az 60e) de nem találtam róla infót, hogy ez is olyan halk lenne. Akkor ezek szerint az?
A WD black biztos, hogy gyorsabb, azt tudom, de mivel az op rendszer ssd-n van így csak a játék bootidön nyernék pár mp-et cserébe viszont gondolom hangosabb és az élettartam is kérdésesebb (gondolom a gyorsabb hamarabb is romlik el). Egyébként az adatok nálam a NAS-on vannak, így erre csak istall menne.
És köszönöm a segítséget
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
membrandj
nagyúr
Te magyarázol nekünk vagy fordítva? SSD-nél a v300-as nem ajánlott már. Kicserélték benne a vezérlőt. Nem muszáj ezt elfogadnod,de minket ne próbálj meg meggyőzni,hogy mégis jó vétel...
Cruical m500 ~ 18k szintén,de az jó.Csendes ház pl a nanoxia deep silence 2 ~ 30k.
Amúgy mindnek lesz hangja valamennyire...
Procira hűtő: deepcoll gammaxx 300 ~ 6k.Ha ennyire a csend irányába mész, akkor tuti gtx 760 msi tf-et vennék. Remélem nem ilyen 75 ezer körül nézed a strix 280-at, mert akkor gyorsan verd ki a fejedből.. Akkor várd meg a 960-at, ami fele annyit fog enni, ezáltal fele annyira melegszik, jobban, csendesebben hűthető.
WD black 100x jobb,mint a blue, csak nem mindenkinek éri meg, illetve tudtommal hangosabb a black.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
membrandj
nagyúr
válasz DragoNow #83181 üzenetére
Első hsz-t olvasd el. Milyen alkatrészek mellé, stb.
dev200
Idén ebből már max összegányolt gép lesz. Esélytelen. 2 napot vannak nyitva a boltok max. Előbb kellett volna .
165-ért én tuti nem vennék gtx 750-et.
i5-4440 ~ 47k
asrock b85m pro4 ~ 18k
2x4GB ddr3 ram ~ 22k
ezex 1TB wd blue 14k
60GB ssd adata ~13k
gtx 750 Ti 2GB ~ 40k
cm n300 ~13k
fsp hexa+ 400W ~11k
~178k.SSD nélkül 165k,esetleg asrock b85m lap,esetleg 1x4GB rammal kezded.
pezo00
Még szólnak is,hogy első hsz,erre ahelyett,hogy arra válaszolnál, inkább írsz még 1 hsz-t a semmiről.
A hdd satás e, nem tudni.
Ház típusát nem írtad le.
Gyakorlatilag TALÁN a ház maradhatna,de ugye nem ismerjük.. HDD, ha satás, akkor az, meg a ram és kész.
lap,proci,vga,táp csere kell
i5-4440 ~ 47k
asrock b85m pro4 ~ 18k
ram van
gtx 960 ~ ár passz, van itt már 60k-ról meg 80-ról is szó..
fsp hexa+ 500W ~13k
hdd, ha nem satás ezex 1TB wd blue ~14k
ház, ha 0 ventis régi ház, cm n300 ~13k,z alman z9 ~16k
ssd: 120 GB samsung ~20kmartdavid
Raider 550 ide nem kell.Asrock b85m pro4 ~18k
g3220 ~14k
1x4GB ddr3 ram ~11k
gtx 750 1GB ~ 30k
hdd van
cm n200 , fractal design core 1500 ~ 11-15k ( ezeket ismerem, zalmanra kérdezz rá)
fsp hexa+ 400W ~11k
~95-99k.
EGy 60GB adata ssd ~13k vagy 120GB samsung ssd ~ 20k még jó lenne.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
sgery
őstag
Na szóval, köszönöm az eddigi segítségeket, lassan végül kialakul mi lesz a konfig.
Olvastam, hogy vannak esetleg jobb házak, olyanok is amik csendesebbek, ezekböl mit ajánlotok a c300 fölött? Nézem iponon jópárat, de eltérö véleményeket írnak, pl. ilyen csendes házhoz szinte mindenki írja, hogy alaból csapágyas az összes ventillátor pedig 20e a ház :/ Szóval itt mit javasoltok?A konfig amit az itteni kedves Kollégák által válogattam össze tehát:
Asroc B85M Pro4
I5 4440 Box (mert elvileg ez mindenre elegendö lehet már, a hütöje mennyire hangos?)
ASUS STRIX-R9280-OC-3GD5 R9 280 3GB GDDR5 OC PCIE (mert halk és a venti kikapcsol mikor nincs komolyabb használat és elvileg elég jól teljesít)
HyperX furry DDR3 1600 2X4Gb
WD blue 1TB 7200-64 (mert jóval olcsóbb mint a black és mindenki ezt javasolta eddig itt)
Kingtson 120Gb V300 (mert szinte nem lassabb mint a Samu 840 de jóval olcsóbb)
FPS Raider 550 (bár nem tudom mennyire halk ez?)
CM N300 vagy valami jobb amit javasoltok. Szeretem a minimal designt..További köszönet a segítségekért, már nem sokat nyaggatok
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
pezo00
tag
válasz Coolmat #83186 üzenetére
Köszönöm!
Akkor hozzáértők segítségét kérném hogy i5-i7 konfighoz milyen alaplapot procit tápot ajánlanátok.
A lényeg hogy aránylag időtálló legyen egy ideig nem szeretnék újítani ha most beruházok. Esetleg egy jó videókártyát is ajánlhatnátok a konfigba.
Elsődleges cél játék most jelenleg BF4Anyagi határt tegyük nagyjából akkor 120-180 közzé nagyon extrem javasolt esetben 200 a plafon. Persze ha kevesebből is kijön egy jó gép nem gond
Köszi a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
-
-
martdavid
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnénk összerakni egy low budget konfigot játékra (microATX-eset). LoL-ozni szeretnénk vele, illetve még ha kompromisszumokkal is de jó lenne ha boldogulna a legtöbb mai játékkal is.
Ami már megvan: 1TB WD Caviar Blue 64mb cache.
Amit már kinéztem: Zalman t5; FSP raider 550
persze ezekre is fogadok ajánlást ha jobb ár/érték arányúA fentebb felsorolt 3 alkatrész árát nem számolva jó lenne ha 100k ból kijönne a többi.
És persze a nagy kérdés hogy AMD vagy inkább Intel konfig jönne ki jobban a fentebbiek ismeretében.Előre is köszönöm a tanácsokat.
-
pezo00
tag
Sziasztok!
Gép fejlesztésben gondolkozok. Két megoldásra gondoltam. Olcsóbb megoldás hogy a jelenlegi konfigomba csak procit és videókártyát cserélek.
A másik pedig nagyobb beruházás alaplap proci videókártya és tápegység csere.
Többnyire BF4 multizok.Jelenlegi konfigom:
Asrock 970 Extreme4
AMD phenom x4 965BE+freezer pro13
8gb HyperX ram
Gagabyte Superb 460 tápHa az olcsóbb megoldást választom akkor FX6300 és egy gtx760 lenne vagy januárban ha megjelenik a gtx 960.
Ha drágább megoldás akkor pedig váltanék Intel irányba és vagy i5 vagy i7 lenne, ebben kérném a segítségeteket hogy ehhez milyen procit alaplapot tápot nézzek mi lesz időtállóbb. Vagy maradjon az olcsóbb megoldás és később újítsam a gépet. Ha kérhetem akkor konkrét ajánlatokat írjatok már márkával együtt mert nem igazán vagyok otthon abban hogy mit éri meg megvenni és mit nem!
A VGA mindkét esetben vagy gtx760 vagy gtx 960 lenne. Mondjuk ha van jobb ötletetek azt is szívesen fogadom!
SEGÍTSÉGETEKET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
-
-
dev200
csendes tag
Sziasztok!
Asztali gépet keresek. A keret 120-tól 160-ig. Amire használnám: Játék alap szinten, de nem baj, ha a mai játékok elfutnak rajta, és videó vágás.
Ami fontos, hogy idén kéne leszámlázni, tehát olyan boltot keresgéltem, ahol van és idén még ki is nyit.Gép szempontjából fontos:
Intel proci, ár kategóriának megfelelően i5 4400 vagy i5 4590
8gb ram 1600 MHz-es valami ismert gyártótól
Merevlemez: Legalább fél Terrás + ssd, de ez lehet, hogy majd csak később kerülne bele
Alaplapból, és vidó kártyából sajnos nem vagyok napra kész, olvasgattam vissza a fórumon és ott volt egy két dícsért.
Táp, gépház hasonló képpen, elbírja a konfigot és ne melegedjen túl.Ezek alapján találtam az alábbi gépet: [link]
Tudom összerakott gép... de az idő rövidsége miadt, nem hiszem, hogy össze lehet vásárolni minden fontos dolgot.
Előre is köszi!
-
DragoNow
csendes tag
Sziasztok!
Gamer gépbe 100 k körül milyen cpu+vga kombót ajánlotok(használtban gondolkodom, ott milyet keressek ennyiért) ? -
membrandj
nagyúr
Aki fogja magát és a 4460-at lecseréli egy 4690k-ra pl, az szerintem fog költeni egy normál tuning lapra+ hűtésre is.
Attól, mert nem használod ki mindegyik "extra" szolgáltatását, attól még jobb.
Ennyi erővel, akkor i5-4440+asrock h81m-hds-hez hasonlítsuk, esetleg asrock b85m-hez,de ez már megint csak jobban felszerelt.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
=HG=
addikt
válasz membrandj #83177 üzenetére
Egy kisebb tuningra szerintem simán jó ez a lap. Igaz, nem 8 csatornás tápellátás, de nem is 5Ghz-re gondoltam..
A leg nagyobb hiányosság talán a DVI,de azért lehet élni nélküle...Most őszintén optikai hangot nagyon kevesen használnak, és a 3 jack-es kimenet a userek 90%-nak bőven elég...
Ezek speciális igények, akik ilyet szeretnének, azok nyilván nem az alap felszereltségű lapokra keresgélnek..A 6 usb hátul, és a front usb3 megint csak bőven elég.. Mit érsz vele, ha van még 2-3 üres usb csatlakozás, ha nem használod...
Ebben a kategóriában a felsorolt lapok mindegyike elégséges szolgáltatást nyújt..
Viszont szorzózár mentes tuning lehetőségét nem feltétlen kéne kihagyni szerintem, ha valaki játékra is használja a PC-t..
Ja! És a soros port például jól jöhet egy CNC programozónak! -
membrandj
nagyúr
Ha kedvet kapna egy k-s procira, akkor 5 perc után rájönne,hogy normális tuninghoz normális lap is kell, ami nem 22k és nem is 30, hanem 35+.
Hűtésről nem is beszélve.4460 megéri,csak ha azt nézed,hogy a hozzá való h97 lap, amin tutira megy, az 22k, míg egy i5-4440 mellé asrock b85m pro4 ~ 17k.
Így mindjárt 5500 ft.Mit tudnak? Pl nem 3 db audió kimenet van. Vagy pl optikai hang kimenet. Hang:
ALC892 vagy 887.
Több usb.
6 db vs 3 db audio jack.
DVI csatiAzonos áron nem fogja adni a z97 lapot, azonos felszereltséggel, mert akkora a kutya nem vennék a h97-et.
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
válasz Unteroff #83168 üzenetére
Fsp hexa+ 500W.
Kingston hyper x fury.i5-2500-at találni használtan ~ 30k körül,de inkább felette.
b75 lap kell hozzá.
Cm n300 ~13k
B85m pro4+ i5-4440 ok.
HDD-ből csak satás fog menni.=HG=
Z97 lapnak, abból is a legolcsóbbnak mi értelme van szorzózáras procihoz? Nem értem.
Azért mert olcsó? Nem vétetlen. Egy giga h97m-hd3 szintjén van felszereltség ügyileg kb.
Ennyiből már giga h97m-d3h, asrock h97m pro4 is kijön, ha mindenképp 4460,de asrock b85m pro4 + i5-4440 éri meg a legjobban.Ezek mind jobban felszerelt lapok.
[ Szerkesztve ]
-
-
Unteroff
aktív tag
Üdv!
Haverom már korábban megkért, hogy állítsak össze neki egy nagyjából gamer gépet, adott egy GTX 560-as, am ami más van, azon nagyon őskori.
Nagyjából max 30k érhet, ha eltudja adni, és adott neki még 60k, mellé.
Azt akarja, hogy a GTA5 és Far Cry 4 elfusson rajta, de nem döcögősen. A szokásos i5 4440-es és b85m pro4 mellé milyen RAM-ot (4 illetve 8 Gb, majd eldönti) és tápot ajánlotok (mostani egy felsőtápos, de szerintem az új is az lesz)? Illetve ha még találni i5 2500-at, akkor az alá milyen deszka is való, persze, ha úgy olcsóbban jönne ki, no de mennyire jó az?
Sajnos, ennyi a keret, de gondolom, ajánlott az új ház vétele is, de most az nem fér bele, de azért emlékeztetni fogom, majd, hogy vegyen, ha lesz rá zsé.Előre is köszönöm a választ!
Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius
-
LógaGéza
veterán
válasz membrandj #83161 üzenetére
Ház képlékeny, de nehéz pont. Visszafogottnak, egyszerűnek kell lennie. Nem muszáj, hogy hangszigetelt legyen, csak annyi, hogy legyen valamilyen. Irodai asztalban lesz, nem is fog látszani - és ezt kéne minél olcsóbban megoldani. Lehet N300 lesz belőle.
Lapot tudok frissíteni, van pár elérhető 2013-as Haswell procim. Vanguardot a kiemelt megbízhatóság miatt szeretném - de most megnézve, tényleg nincs RAID support a B85-ben... Ez szomorú
SSD az a OCZ direkt megbízhatóságra hangolt típusa (22nm-es MLC) - és most tudok ~ 25k-ért szerezni. A 250es Samsung az nagy valószinűséggel EVO, ami TLC, és kevesebbet bír, mint az MLC.
VGA csak akkor, ha a RAM 2x4GB, árban semmiképp nem tudok 330 felé menni...
-
membrandj
nagyúr
válasz LógaGéza #83160 üzenetére
Silenció ház+ gyári hűtőt nem erőltetném.
Normális hangszigetelt ház: Nanoxia deep silence 2 ~ 30kB85 lapon nem tuti,hogy elindul a 4790. Főleg egy vanguard esetén, amit nem visznek naponta..
Asrock h97 performance fatality ~ 26k
i7-4790 ok
cm hyper 212 evo ~10k
2x8GB ddr3 ram corsair LP legyen, fontos,hogy alacsony bordás és itt számít is a cl9.1600 mhz.1.5V. ~ 45-50k
XFX 450 is dunsztig elég.750 Ti 2GB-ot vennék. 9k-val drágább. Giga pl. Ha nagyon fontos a csend, akkor msi TF.
SSD-t nem ismerem,de 30k+ -t nem adnék egy 120GB ssd-ért. 35-ért már 250-es samsung van pl, ami szintén teljesen jó.
Ha autocad és nagy méretű fájlok, akkor lehet okosabb lenne.+ , ha jól tudom, akkor raid-hez h97 lap kell.
Előző szériánál b75-nél nem támogatta, csak h87-nél.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Na akkor én is kérdezek:
1. Mire fogod használni a gépet?
Irodai munka, és munkaszerű AutoCAD tervezés (épületek, terek, utcák, stb)2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel most?
Semmi3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Mindenre, kivéve egér-billenytűzet, ergo egy teljes konfig, és 27-es monitor.
4. Mennyi a kereted rá?
Pontosan 330ezer. Egy fillérrel se több, de kevesebb lehetEddig ezt raktam össze, nagyjából stimmt:
Alaplap ASUS VANGUARD B85
Processzor INTEL CORE i7 4790
Memória KINGSTON HyperX FURY 8GB [2x4GB] 1600MHz DDR3 KIT
VGA GIGABYTE GTX750 2GB GDDR5 (GV-N750OC-2GI)
Táp XFX Pro 550W
Ház COOLERMASTER SIL-452-KKN1 Silencio 452
HDD WD RED 1TB 64MB SATA3 WD10EFRX
HDD WD RED 1TB 64MB SATA3 WD10EFRX
SSD OCZ Vector 150 120GB
Monitor Dell P2714HA VGA kérdéses, hogy tudja-e a AutoCAD alkalmazni, ha nem, akkor +8GB memória belemegy. A vinyóból azért kettő, hogy RAID1 legyen, ugyanis fontos adatok mentésére kell.
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
válasz inoxcrom #83151 üzenetére
M-tech táp az ajótámasznak való, esetleg verekedni,de nem gépbe.
A vga,hdd,talán ház maradhatna.
i5-4440 ~ 46k
asrock b85m pro4~ 18k
1x4GB ddr3 ram vagy 2x4GB ddr3 ram ~11-22k
Fsp hexa+ 500W ~13kJelenleg a vga-d abszolút nincs kihasználva. Ahhoz,hogy ki tudd használni, legalább egy i3-4130 kellene,de inkább i5, ha jövőre is gondolsz.
Ha táp csere nélkül fejlesztesz, akkor magadra vess, ha eldurran az egész és a garanciát is megvonják. ( ha a szar táp okozza a problémát, akkor 2 perc alatt visszadobják a nagykerbe.. )Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
inoxcrom
csendes tag
válasz Kristof9094 #83156 üzenetére
Bocsi M-tech.Szivem szerint i5-ben gondolkodnék,csak az attól-is függ,hogy mit tudnék meghagyni a régi rendszerből,persze amit lehet,
-
inoxcrom
csendes tag
válasz Kristof9094 #83152 üzenetére
Költséghatékonyan de a minőséget szem előtt tartva utána majd átrágom rajta magam.
Kétszer nem szeretnék venni.Így kérnék alternatívát.Köszi.[ Szerkesztve ]
-
inoxcrom
csendes tag
Sziasztok!
Van egy asztali gépem ami mostanában sata problémákkal küzd.A gépem
Alaplap:asus p5k
Processor:6420 core 2-es
Vga:sapphire:6870
Ram:4GB DDR2
SSD:Intel 520
HDD:250-es Samsung
Táp:450 W-os
Ház:Thermaltek soprano
A kérdésem az lenne,hogy 1150-es rendszerben amit lehet hardvert meghagyva,viszont előbbre lépve egy megbízható
géphez mit kellene vennem?
Internet használat,játékok NFSU,KOD,stb.Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
feco70
senior tag
válasz Kristof9094 #83145 üzenetére
Ez igaz ennyi pénzért jó ház, nem is akarok veletek vitatkozni. Zalman r1- ről nincsen véleményetek?
-
Kristof9094
senior tag
válasz feco70 #83143 üzenetére
Nem tudom milyen teszteket olvastál, de az N300 hűtése közepes, ezért az árért pedig jobb nincs sajna.
Audi A4 B5 1998 | Mercedes Benz E200 W210 1997 | BMW 520i E39 1997
-
feco70
senior tag
Sziasztok! Lehet,hogy hülye kérdés, de miért ajánlotok sokszor cm n300 at, amikor nagyon nem jó a hűtése a tesztek alapján?
-
Ryder1
senior tag
válasz ggbuffon1897 #83139 üzenetére
Remek. Van rendes bootolható pendrive-om. Írót venni semmiképp sem fogok, van itthon egy, max beleteszem addig, amíg felmegy a windows, meg a driverek.
@MZsoltee Köszi a kupont!
[ Szerkesztve ]
-
Ryder1
senior tag
válasz Kristof9094 #83137 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. Akkor szerintem a H81M-HDS lesz egyelőre.
Még mielőtt megrendelem, azért érdekelne valami. Teljesen új alkatrészekből most rakok össze először gépet. Ha mindent bekötök rendesen, akkor egyből tudok usb-ről win7-et telepíteni, vagy máshogy kell nekiállni a dolgoknak?
Nincs esetleg valakinek egy megmaradt PCX-es kuponja?
-
Kristof9094
senior tag
válasz Ryder1 #83135 üzenetére
A H81M-HDS-el tudod használni az USB 3.0-át, mivel rendelkezik 19 pines csatlakozóval, ára 12k körül van, 2 év garival.
Ezzel szemben az Asus nem rendelkezik ezzel a csatolóval, ára 14k és 3 év garival adják.Az USB 2.0-át, a mikrofont/fejhallgatót minden lappal tudod használni.
-
Ryder1
senior tag
válasz Kristof9094 #83134 üzenetére
CM N300-as házon PCX leírás szerint van 1 USB 2.0 és 1 USB 3.0 előlapi csatlakozó, de hivatalos oldalon a KKN1-es típuson 2 USB 2.0 és 1 USB 3.0 van. Melyik az igaz?
Hülye kérdés lesz, de ezért vagytok... Szóval akkor lenne 3 jelölt:
- Asrock b85m pro4
- Asrock H81M-HDS
- Asus H81M-A
Tehát akkor ha jól értettem, alaplaptól függ, hogy az előlapi csatlakozók közül mit tudok használni? Ha az előlapi USB 3.0-át és a fejhallgató csatlakozót is használnám, akkor melyik alaplapot válasszam? Ha pár ezret tudok rajta spórolni, akkor az sem gáz, ha az előlapi 3.0 helyett csak a 2.0 működik. -
Kristof9094
senior tag
válasz Ryder1 #83133 üzenetére
Szia!
A drágább lapon több a csatlakozó, kicsit jobb minőségű a hang (bár ha nem kötsz rá komolyabb hangrendszert, nem fogod észrevenni), illetve Pcie 2.0 helyett rendelkezik Pcie 3.0-val (különbséget szintén nem érzékeled).
Amennyiben később egy darab VGA-t, illetve egy i5-öt raksz bele, elég lehet egy H81 lap is bőven. Bár akkor már inkább Asus H81M-A, az 3 év garis, habár előlapi USB 3.0 csatoló nincs rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Összeállítottam egy gépet az itteni ajánlások alapján, viszont az alaplapot megváltoztattam Asrock b85m pro4-ről, hogy kicsit csökkentsek az árán. Ha szükségét érzem, akkor 3-4 hónap múlva esetleg bővíteném egy i5 4440+gtx750ti-vel, vagy hasonlóval, de ez akár fél év is lehet. A két alaplap között van lényeges különbség, amiért mindenképp érdemesebb lenne már most 5000-rel drágábban a másikat vennem?
Intel Pentium G3220 processzor
Asrock H81M-HDS alaplap
Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Black HX316C10FB/4 memória
Western Digital WD5000AAKX 500GB 16MB SATA3 merevlemez
Cooler Master N300 NSE-300-KKN1 számítógép ház
FSP 400W HEXA+ tápegységSamsung UE32EH4000 tv-re lenne kötve (natív 1366 x 768) HDMI-vel, netezésre és League of legendsre lenne használva. Esetleg komolyabb játékok, amiket még elbír az integrált vga.
Köszi a segítséget!
-
membrandj
nagyúr
válasz Munkas #83130 üzenetére
Nem vagyunk jósok.. Ha tudnánk,hogy hogy fog alakulni az ár, akkor milliomosok lennénk már..
Drágult nem 1 dolog,de kérdéses,hogy mennyivel és mikor fog visszamenni az ára.Várj, hátha csökkennek,de január közepéig nem hiszem. Ki lett söpörve szépen a raktárkészlet szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Munkas
aktív tag
Sziasztok!
Egy-két hete összerakogattuk a gépet, beleírtam a pcx-en a webshopba, de aztán gondoltam, úgysem tudnék vele foglalkozni (volt egy pár napos „nyaralás”/telelés), ráér majd karácsony után. Most visszaléptem és úgy tűnik szinte minden termék 5-10%-al drágább lett. Ez máshol is így lehet? 15-20 k-val többet kell fizetni ugyanazért, mint egy héttel korábban?
Nem sürgős a dolog, érdemes lehet várni vele januárig? -
Kristof9094
senior tag
válasz LógaGéza #83127 üzenetére
Nem kell rögtön beképzelni a Mac - Win vitát, senki sem kíván ezen itt vitázni
Az pedig, hogy milyen az ár/érték aránya erősen szubjektív, ugyanis a műszaki életben használatos szoftverek nagy része például nem érhető el Macen.
A munkaállomások nagyrésze továbbra is a legfrissebb "asztali" generációra épül, a 2011-et tényleg csak a legmagasabb igények kielégítésére alkalmaznak.
De ha elolvasnád a kérdező kívánalmait akkor meglátnád, hogy elsődleges cél a játék, amire az általad linkelgetett gépek nem igazán alkalmasak. Tehát hiába veszi meg a 6 magos 12 szálas LGA 2011 tokozást, nem fog jelentős előrelépést tapasztalni egy sima i7-hez képest. Ugyanez igaz a DDR4-re is...
De mindenki azt vesz amit akar, minket itt nem a rossz szándék vezérel
-
LógaGéza
veterán
válasz Kristof9094 #83126 üzenetére
Miért is? Az is egy teljes értékű munkaállomás, ráadásul per pill az rendelkezik a legjobb ár/érték aránnyal...
De ha az neked nem Workstation, akkor nézzük meg a Dell Precision Towereket. Mindegyik LGA-2011-3-as foglalatú processzorral van szerelve..."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz Kristof9094 #83119 üzenetére
Én munkaállomásomban LGA2011 van (Late 2013 Mac Pro) Támogatni én támogatom az elképzelését, csak nem ebben a formában - i7-et gyorsan elfelejteni itt már, és a DDR4-et is. Előbbi szimplán overkill, inkább egy hasonló árban lévő Xeon procival jobban jár. DDR4 meg túldrága még, és nem tud annyit felmutatni, mint kellene.
-
membrandj
nagyúr
válasz bunygyi #83116 üzenetére
Ha szigorúan a teljesítményt nézed, akkor nem éri meg.
zsírsámán
Ha összerakják, akkor mi baj lehet? Konnektorba csak be tudod dugni..
99%,hogy menni fog egyből. Ha nem, akkor biost kell átnézni.DVD-t berakod, sata kábel ráköt a lapra és egy sata tápkábelt beledugsz és kész.
Bakayaro
Asrock b85m pro4, vga gtx 760 msi tf a köv lépcső.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
zsírsámán
senior tag
válasz zsírsámán #83120 üzenetére
Valamint még egy kérdésem lenne a PCX-es rendeléssel kapcsolatban. Összeszerelik elvileg, gondolom a komponensek dobozait is küldik majd, viszont win telepítést nem kértem rá, mert van itthon. Asztali gépnél is úgy fog működni mint notebookoknál általában? Csak bedugom a pendrive-ot egy USB 2-es csatiba és simán menni fog a telepítés, vagy kell valamit buherálgatni? Valamint van itthon dvd lejátszó, amit szintén nem rendeltem. Teljesen laikusan is menni fog annak a bekötése?
-
Bakayaro
csendes tag
Sziasztok,
Először is Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Régebben kértem a segítségeteket egy PC vásárlással kapcsolatban, alaplapnak az asrock b85m -t ajánlottátok VGA -nak pedig egy gtx 750 Ti 2GB -t. Kicsit megnőtt rá a keretem ( köszönhetően a Jézuskának ) így elgondolkodtam, hogy ezt a két komponenst kicserélném valami jobbra, az alaplappal igazából csak annyi a "gondom" hogy ramnak 2 foglalat van, a VGA -ból pedig csak spontán jobbat szeretnék, mi lenne a következő fokozat? 760 -at nézegettem de őszintén szólva nem vagyok otthon benne, úgyhogy kíváncsi vagyok Ti mit ajánlanátok, előre is köszönöm -
zsírsámán
senior tag
Nos a vége ez lett:
Intel Pentium G3220 processzor 12+24 hó gar.
Asrock H81M-HDS alaplap 12+12 hó gar.
Kingston 4GB DDR3 1333MHz HyperX Fury Black HX313C9FB/4 memória 12+24 hó gar.
Adata 64GB ASP600S3-64GM-C SSD meghajtó 12+24 hó gar.
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez 12+12 hó gar.
FSP 400W HEXA+ tápegység 12+12 hó gar.
Cooler Master N300 NSE-300-KKN1 számítógép ház 12+24 hó gar.Pár év múlva majd procicsere ha szükség lesz rá. Oda kell majd figyelnem valamire, vagy ha össze is rakják nekem akkor gond már nem lehet?
-
Kristof9094
senior tag
válasz wukodlak #83118 üzenetére
Szerintem arra ne várj, hogy itt bárki is támogatni fog egy teljesen értelmetlen döntés meghozatalában.
Az általad kinézett alkatrészek teljesen feleslegesek (és nem is neked készültek), a te felhasználási szokásaid mellett pedig semmilyen módon nem tudják kamatoztatni "plusz" tudásukat. Ez plusz tudás például hatalmas mennyiségű matematikai számítás esetén jönne jól (végeselem analízis), vagy rendkívül nagy rendszerek (informatikai) kezelésénél.
Vegyél egy i7-4790-et, egy H97 lappal, 8-16 GB memória, és egy GTX 980. Ez bőven elég szinte minden felhasználásra.
Ha vennél egy munkaállomást, abban sem találkoznál LGA 2011-el.
-
wukodlak
aktív tag
Sziasztok.Mivel nem kaptam igazából választ (mert az ,hogy vegyél helyette ezt meg azt,az nem válasz) bemásolom mégegyszerMost jött össze ugy kis extra pénz,hogy tudjak variálni,ezért kérném újra a segítségetek.
Gépet leginkább játéra,másodlagosan videószerkesztéd,vágás és tervezés lenne(belsőépítész)CPU ez lenne:Intel Core i7-5820K, 6x 3.30GHz, boxed ohne Kühler (BX80648I75820K)
Alaplap választottjaim: MSI X99S SLI Plus
Gigabyte GA-X99-UD4
MSI X99S MPower
Ram DDR4 válsztottak: GeIL EVO Potenza DIMM Kit 16GB, DDR4-3000, CL16-16-16-36
G.Skill RipJaws 4 rot DIMM Kit 16GB, DDR4-2666, CL15-15-15-35
TeamGroup Vulcan Series blau DIMM Kit 16GB, DDR4-2666, CL15-15-15-35Zalman Z11plus ház,PC r9 290pcs,Sharkoon WPM600 táp ezek fixen megvannak.
Kérném a lehetséges variációkat,melyik lenne a legmegfelelőbb osszátok meg velem,ebből az összeállításból.
Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
bunygyi
tag
Sziasztok
Mindig (felmerülő) kérdés számomra hogy melyiket?
ASRock H97M Pro4 Alaplap + 4460
ASRock B85M Pro4 Alaplap + 4440
+GTX 750 TI
Megér +8k~ Hogy 2013 helyett 2014 legyen?
Végkimerülésig használnám! A platformot. -
Bhad
újonc
Kéne valami jó gép. 100K-m van rá. Mit ajánlotok? Játszani szeretnék rajta pl:LoL,cs:go
-
membrandj
nagyúr
válasz trogerarc #83111 üzenetére
Fanless dolgokhoz meg minek hangszigetelt ház?
Akkor maradjanak a fanless dolgok, csak cseréld egy jól szellőző zalman z9 plus-ra pl a házat.
Esetleg egy nanoxia deep silence 2-be talán be merném már tenni,de inkább kérdezz rá a házas topicba is..Használják a vga-t, de a procit mégjobban.
Igazából már egy i5 is nagyon erős.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
trogerarc
csendes tag
válasz membrandj #83063 üzenetére
@ membrandj
Köszi a választ. A Silencio ház és a fanless táp a túlmelegedés miatt nem szerencsés? A csend miatt gondoltam ki ezt a kombót, de persze, ha elfüstöl a gép, akkor nem ér annyit Seasonic 360W SSR-360GP milyen lenne?
A Palit VGA-val mi a gond? (Az is fanless, ezért került a csomagba.) Videószerkesztés amúgy egyelőre nem játszik, HD filmeket fogok rajta nézni, ez mind, viszont úgy tudom, hogy a photoshop újabb verziói már bizonyos műveleteknél használják a VGA-t is, nemcsak a procit és a memóriát pörgetik.
Az i7-et megnéztem, 30k-val több, mint az i5. Szerintem nem fog beleférni. Tényleg annyival jobb? -
membrandj
nagyúr
válasz h.andris1 #83107 üzenetére
Nem haragszom,hogy beírtad még 1x,de most nézz a hozzászólásod fölé 1-el. Ott a válaszom.
Andrej1
Ház pl nem derül ki.
Én variálnék a dolgokon és akkor egy gtx 960 is beleférhet majd januárban, ami nagyon keveset fogyaszt (ez nem árt egy 6 éves tápnak) és a gtx 770-el lesz egy szinten, talán erősebb is lesz.Új:
i5-4590 ~ 50k
asrock h97m pro4 ~ 22k
2x4GB ddr3 corsair Lp vagy kingston hyperx fury ~ 22-25k
gtx 960 ~ 80k ( ez csak tipp,de kb ennyi lesz)
~~ 174-177k,tehát kevéssel több a keretednél + ssd samsung 120GB ~ 20kHasznált:
Itt azért írják az 1155-öt, mert régebbi, ezért több van belőle, olcsóbb. Teljesítménye pedig teljesen jó. Max 5-10%-al gyengébb, az azonos 1150-től.Pl. i5-3470+ b75 lap ~ 35+ 10k+ 2x4GB ddr3 ram ~ 17k
Vga-t én újonann venném. KB ez a legsűrűbben meghibásodó alkatrész. Gtx 960 ~ 80k, illet ssd új ~ 20k
~ 162-170k-ból megállsz mindenestül.Tuning procival vagy vga nem férne bele vagy ssd és ezekkel ténylegesen buknál, míg a tuning procival szinte semmit nem nyernél, főleg egy 50-60k-s vga esetén.
Ez talán:
i5-3570k + Asrock z77 extreme4 v asus z77-a ( árakat passz,de ez a 2 lap lett a legtöbbet kiajánlva, mert elég jók )
Többi marad.
Rog lap és társaival még drágább lenne.Alaplapos topic ezeket ajánlja 1155 tuning proci alá, mint a 3570k pl.
"ATX komolyabb tuningra, magasabb ársávban:
MSI Z77A-GD65
Asus P8Z77-V
Gigabyte GA-Z77X-UD4H (rev. 1.0)
MSI Z77 MPOWER
Asus P8Z77-V PROATX csúcskategória tuningra:
Asus Sabertooth Z77 (5 év garancia)
MSI Z77A-GD80
ASRock Z77 OC Formula
ASRock Z77 WS
Asus P8Z77 WS
Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH (rev. 1.0)"Ide viszont már elég komoly hűtés+ ház is kell,hogy legyen értelme,de egy 50-60k-s vga esetén szerintem 1 db fps-el nem fogsz többet kapni.
Jelenleg ott tartunk,hogy egy sima mezei i5, szinte az összes vga-t ki tudja hajtani. Titan és társait most ne kavarjuk ide. Sokkal inkább vga igényesek a játékok,mint proci.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
MZsoltee
veterán
válasz Andrej1 #83108 üzenetére
Ha nagyon hosszú időre tervezel akkor lehet jobban megéri egy új akkor 1150:
Ha van tuning, akkor egy Z97-es lapk 4570K és 2*4GB ram ez 110k.
Ha nincs akkor egy B85-ös lap i5 4440 és 2*4GB ram ez kb 90kHasználtban más tészta. Ott megérheti egy Z77-es lap 20k körül és egy 2500/3570k 35k körül. 15-17k a 8 GB ram. 70k. Ezzel le lehet hagyni kényelmesen a 4440-et. 20k val olcsóbban de nincs rendes gari. (3 év)
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Andrej1
aktív tag
válasz membrandj #83106 üzenetére
Az alkatrészeim az adatlapomon vannak ezért ide külön nem írtam le.
Persze VGA-t is cserélek azt nem most majd januárban február elején. arra 50-55k szánok , SSD is tervbe van nagyjából a vidkari vásárlásakor szerzem be azt is . A táp egyenlőre marad minden tökéletes vele (Corsair HX 520W) .Viszont semmi konkrétumot nem tudok hogy milyen alaplapot vagy ramot vegyek . Amit leírtam az jó lenne ? Egyáltalán 1155-ben gondolkodjak ? Mindenki ezt ajánlotta eddig . De itt látom az 1150-est preferáljátok.
[ Szerkesztve ]
-
h.andris1
csendes tag
Sziasztok mostanában akarok egy új gépet venni nem a legjobbat nagyjából 100-120k-t költenék rá,
annyi lenne az elvárásom vele hogy a legtöbb játlkot vigye mégha nem is full grafikán de azért szép legyen és stabil fps-el tudjak játszani.
Én szívem szerint boltban venném meg egyenlőre ezt néztem ki: http://computerimperium.hu/images/Imperium_Core_i3_HD_PC.jpg
De nagyon sokan mondják hogy nem éri meg kész gépet benni, viszont én nem tudom összetenni és pl.: pcx-en ahoghy néztem az árakat nem nagyon lenne olcsóbb,
Aki tud segíteni az írjon itt vagy ha tud akkor privátban, elsősorban az lenne akkor a kérdésem hogy a gép amit linkeltem nagyjából mire lenne képes +tényleg sokkal jobban megéri az othon összetett gép?
Előre is köszi, andris.(bocs hogy beírtam mégegyszer ) -
membrandj
nagyúr
válasz h.andris1 #83102 üzenetére
Nem is asz a baj,hogy nem éri meg, hanem pl a táp típusát rendszeresen lehagyják...
Az r7 250 meg egy vicc. 250x az alja az értelmes vga-nak. 250 még talán a 7750-nél is gyengébb, max 1 szint.G3220 ~14k
asrock h81m-hds ~12k
1x4GB ddr3 ram ~11k
gtx 750 1GB ~ 30k
aakx wd blue 500GB ~12k
cm n300 ~13k
fsp hexa+ 400W ~11k
~
103k,de ezzel nem fog minden menni..
Ahhoz:
i5-4440 ~ + 33k, gtx 750 Ti 2GB + 9k és még 4GB ram + 11k.
Tehát vagy spórolj még, vagy számolj azzal,hogy a 100k-s gépet fejlesztened kell majd.
Vga még szo-szo, mert a 750 annyira nem gyenge,de a proci problémás lesz.
100k-ért belépő pc van, amivel már sok játék simán megy, régebbiek szinte mind,de újak, ahol kell a 4 mag, 8GB ram, erősebb vga, ott problémák lesznek.
Fifa 15 pl már 4 magra épül..Andrej1
Játék terén egy sima i5-4440 vagy i5-4690k között nincs lényeges különbség. Ez árban viszont 30-40 ezerrel drágább minimum a lap + drágább proci miatt.
Ha ezt a 30-40 ezret vga-ba rakod, akkor egészen más " univerzumba" kerülsz kb.
Tehát rossz a megközelítésed.Főleg,hogy le se írtad a meglévő alaktrészeid.
100-ból pedig max használtan jön ki tuning lap+proci+ ram.
Ha jól látom 3870-ed van, ami iszonyat gyenge és régi.. Ha azt nem cseréled, akkor neki se állj..
SSD szintén nincs, táp pedig ha már 6 éves, akkor annak a cseréjén is el kellene gondolkozni, mert ez már szép kor. Sokat már nem várhatsz tőle.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Andrej1
aktív tag
Sziasztok !
Szeretnék gépet összerakni , olvasgattam nem kevés HSZ-t . Ami biztos hogy 1155 confi lesz .
Asus Maximus V Formula a kiszemelt alaplap és egy I5 proci .
Én most is egy ROG alaplapot használok ( adatlapomon lévő configom van ) nekem 6 éve remekül teszi a dolgát . Kérdésem hogy az említett alaplap hozza azt teljesítményben stabilitásban mint az elődjei ? Van valakinek ilyen irányú tapasztalata ?
Esetleg tudtok mondani hasonló qvalitású gamer lapot ami hasonló tudású ? Illetve milyen memókat érdemes venni .Játékra és tuningra kell . Hűtés megmarad arra nem kell költsek . Alaplap+Proci+Ram 90-100 k van szánva .
6 éve raktam össze a mostani cofigomat , nem követtem a fejlődést hardver téren . Most meg csak pislogok hogy mik vannak . Szóval leköteleznétek a jó tanácsokkal
[ Szerkesztve ]
-
h.andris1
csendes tag
Sziasztok mostanában akarok egy új gépet venni nem a legjobbat nagyjából 100-120k-t költenék rá,
annyi lenne az elvárásom vele hogy a legtöbb játlkot vigye mégha nem is full grafikán de azért szép legyen és stabil fps-el tudjak játszani.
Én szívem szerint boltban venném meg egyenlőre ezt néztem ki: http://computerimperium.hu/images/Imperium_Core_i3_HD_PC.jpg
De nagyon sokan mondják hogy nem éri meg kész gépet benni, viszont én nem tudom összetenni és pl.: pcx-en ahoghy néztem az árakat nem nagyon lenne olcsóbb,
Aki tud segíteni az írjon itt vagy ha tud akkor privátban, elsősorban az lenne akkor a kérdésem hogy a gép amit linkeltem nagyjából mire lenne képes +tényleg sokkal jobban megéri az othon összetett gép?
Előre is köszi, andris. -
Kristof9094
senior tag
válasz jozefhu #83100 üzenetére
Vannak előre összerakott komplett PC-k amik nem lehúzás szagúak (pl. Auchan-ös pc-k)?
Ez a kérdés ugye nem komoly?
Az előre összerakott konfigok 99%-a nem éppen a minőségéről híres...
Ez teljesen új, garanciás, és ez a minimum, olcsóbban nincs:
Ehhez még kell egy gépház, abból választasz egyet innen, vagy ha van otthon egy felesleges, akkor az nagy valószínűséggel jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6600 Xt 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- AMD Ryzen 7 7800X3D + ASUS TUF Gaming B650M-PLUS Alaplap
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest