Hirdetés
- Gyári Adreno meghajtóval jelentkezett a Qualcomm
- CPU léghűtés kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz TigerCat #82898 üzenetére
Elvileg a Corsair CWT belsős, ami nem rossz, de a Seasonic jobb. Én biztos az utóbbit venném, halkabb is, megbízhatóbb is.
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz raczger #82906 üzenetére
Nekem R9-270X Windforce3-am van (ez is 3 ventis), és minimális a hangja. Mondjuk ha felhúzom kézzel 100%-ra, akkor van hangja, de még nem sűrűn ment 50% felé.
Procim ugyanez, igaz, munkára vettem, de nem volt még bajom vele. Tápom XFX 550W, ezzel se volt baj, bírja, amit kell.
Alaplapból igaz kicsit többért, de ASUS Vanguard B85-öt nézném meg, atomstabil, gond nem lesz vele. Arra figyelj, hogy elég korlátozottak a tuninglehetőségeid, ha nem K-s procit veszel.DR|FTK|NG
Nem értem miért kéne cserélnie a házát, ha ez neki tetszik, megelégszik vele, és kiszolgálja azt, amire szüksége van. Oké, hogy egy Z5/Z9 jobb konstrukció, de ha nincs rá szüksége?[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz DR|FTK|NG #82918 üzenetére
Nem találtam meg a listában ( ), de az enyém is 86. a Delta-T listában, mégsincs semmi bajom vele (Define R4) - szeretem, imádom, semmire nem cserélném le. Na jó, talán egy NZXT H440-re lehet
Öcsémnek vettem ~2 hónapja egy Deep Silence 3-at, látszott rajta, hogy minőségre/súlyra/szerelhetőségre jóval gyengébb mint a R4, mégis az előbbi az ajánlott...[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz raczger #82926 üzenetére
Én Thermalright HR-02 Macho-t vettem rá több mint egy éve, halk, jól hűt. Mondjuk nem tudom mekkora hűtő fér be a házadba...
Szvsz a Gigabytenak jobb a hűtéskidolgozása, és ebbe biztos bele fog kötni valaki
-
LógaGéza
veterán
válasz membrandj #82992 üzenetére
Volt nálam egy hasonló gép, tán ez, ebbe egy Aqprox 550W-os csoda volt, mondtam is a tulajnak, hogy sokat ne várjon
-
LógaGéza
veterán
válasz pappkarcsi #82999 üzenetére
Mivel a 4590 az újabb generációs (Haswell Refresh), a 4570 meg még első generációs. Ha nincs szerencséd, akkor B85-ben el se indul a 4590.
-
LógaGéza
veterán
válasz kejgaz #83001 üzenetére
Üdv!
Teljesen jó setup, én mondjuk a procihűtőt lecserélném egy HR-02 Machora, több gépet is építettem már ezzel, nem csalódtam benne (és kapsz hozzá egy fasza csavarhúzót is ).
Tápnak egy XFX TS 550W ~ 17k, esetleg ha modulárisat szeretnél, akkor SEASONIC S12 II 520W ~20k.
Videódigitalizáláshoz én egy Gigabyte VCatch eszközt használok, drágább mint a kínai társai, de legalább működik. ~8k
Ház: Zalman Z9/Z11, NANOXIA Deep Silence 2, CoolerMaster N300, attól függ mi a preferencia."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz krisztian7 #83010 üzenetére
Üdv!
Ne félj az integrált CPU-s megoldásoktól, nagyon jók arra a célra amit szeretnél
Itt van pl ez az alaplap, ehhez külső táp kell, olyan pl mint a laptopokhoz.De ha olvasgatsz/kérdezel itt, akkor sokkal többen tudnak biztos segíteni
-
LógaGéza
veterán
válasz Vasshammer #83042 üzenetére
Üdv!
SSD-ből nem ajánlott a Kingston, nézz egy Samsung 840EVO-t, vagy egy OCZ Vertex 460 / Vector 150-et (így növekszik árban és megbízhtóságban a sorrend).Monitorból inkább LG 22MP55HQ-P, de ha tudsz rá többet szánni, akkor egy DELL S2240L, vagy DELL P2414H sokkal jobb választás lenne - videószerkesztésnél, és effektezésnél azért nem árt, én már csak tudom
Ház meg egyéni preferencia, itt inkább a márkánál maradva a Sharkoon Vaya ami ajánlott, elvonatkoztatva tőle pedig CM N300/N500.
Na meg hiányzik a táp XFX TS 550W, vagy SEASONIC S12 II 520W - ez utóbbi moduláris.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz Vasshammer #83045 üzenetére
Felesleges a 650W, inkább azt a kettőt nézd meg, amit én írtam, valamelyik kapható mindegyik nagyobb boltban.
Monitor meg még mindig kuka, higgy nekem. Dolgoztam belépő szintű IPS monitorral, most Apple Cinema Displayen dolgozok, és ég és föld a kettő. A Dellekben ugyanaz a panel van, mint a Cinema Displayben, ezért merem nyugodt szívvel ajánlani
-
LógaGéza
veterán
válasz TigerCat #83048 üzenetére
Dell U2415H? Eddig csak jót olvastam róla
Esetleg LG 34UM65-P? Vagy hasonló széles monitor?
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
GTX750Ti most elég jó ár/érték arányban
USB-t nem lehet 5 méternél tovább toldani, aktív eszköz nélkül. Ahhoz már egy USB -> RJ45 átalakító kéne, meg egy visszaalakító
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
De, gyengébb, valóban, viszont azt is vedd figyelembe, hogy azt mondják, az AMD driverek mindig rosszabbak az nVidiánál (több mint 1 éve használok 270X-et, és semmi bajom nem volt vele ). Nekem Windforce3-as van, annak semmi hangja nincs alapjáraton, olyan 40-50% között jön meg, és az se vészes.
USB: Akkor úgy mondom, hogy 5 méterig lehet toldani úgy, hogy ne essen a sebessége
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz membrandj #83084 üzenetére
Tegnap vittek el egy ügyfélnek összerakott gépet tőlem, i5-4440 és B85M-Pro4 volt, tökéletesen felismerte. A mostanában nagykerből kijövő összes B85M-Pro4-en 1.90-es BIOS van.
Ettől függetlenül persze bele lehet nyúlni beleragadt készletbe...Balathruin
Ez USB3, optikai kábel, ebbe van beépítve egy digitális-optikai jelkonverter, ami aktív eszköznek tekinthető, ergo nem releváns.[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz Kristof9094 #83119 üzenetére
Én munkaállomásomban LGA2011 van (Late 2013 Mac Pro) Támogatni én támogatom az elképzelését, csak nem ebben a formában - i7-et gyorsan elfelejteni itt már, és a DDR4-et is. Előbbi szimplán overkill, inkább egy hasonló árban lévő Xeon procival jobban jár. DDR4 meg túldrága még, és nem tud annyit felmutatni, mint kellene.
-
LógaGéza
veterán
válasz Kristof9094 #83126 üzenetére
Miért is? Az is egy teljes értékű munkaállomás, ráadásul per pill az rendelkezik a legjobb ár/érték aránnyal...
De ha az neked nem Workstation, akkor nézzük meg a Dell Precision Towereket. Mindegyik LGA-2011-3-as foglalatú processzorral van szerelve..."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
Na akkor én is kérdezek:
1. Mire fogod használni a gépet?
Irodai munka, és munkaszerű AutoCAD tervezés (épületek, terek, utcák, stb)2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel most?
Semmi3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Mindenre, kivéve egér-billenytűzet, ergo egy teljes konfig, és 27-es monitor.
4. Mennyi a kereted rá?
Pontosan 330ezer. Egy fillérrel se több, de kevesebb lehetEddig ezt raktam össze, nagyjából stimmt:
Alaplap ASUS VANGUARD B85
Processzor INTEL CORE i7 4790
Memória KINGSTON HyperX FURY 8GB [2x4GB] 1600MHz DDR3 KIT
VGA GIGABYTE GTX750 2GB GDDR5 (GV-N750OC-2GI)
Táp XFX Pro 550W
Ház COOLERMASTER SIL-452-KKN1 Silencio 452
HDD WD RED 1TB 64MB SATA3 WD10EFRX
HDD WD RED 1TB 64MB SATA3 WD10EFRX
SSD OCZ Vector 150 120GB
Monitor Dell P2714HA VGA kérdéses, hogy tudja-e a AutoCAD alkalmazni, ha nem, akkor +8GB memória belemegy. A vinyóból azért kettő, hogy RAID1 legyen, ugyanis fontos adatok mentésére kell.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz membrandj #83161 üzenetére
Ház képlékeny, de nehéz pont. Visszafogottnak, egyszerűnek kell lennie. Nem muszáj, hogy hangszigetelt legyen, csak annyi, hogy legyen valamilyen. Irodai asztalban lesz, nem is fog látszani - és ezt kéne minél olcsóbban megoldani. Lehet N300 lesz belőle.
Lapot tudok frissíteni, van pár elérhető 2013-as Haswell procim. Vanguardot a kiemelt megbízhatóság miatt szeretném - de most megnézve, tényleg nincs RAID support a B85-ben... Ez szomorú
SSD az a OCZ direkt megbízhatóságra hangolt típusa (22nm-es MLC) - és most tudok ~ 25k-ért szerezni. A 250es Samsung az nagy valószinűséggel EVO, ami TLC, és kevesebbet bír, mint az MLC.
VGA csak akkor, ha a RAM 2x4GB, árban semmiképp nem tudok 330 felé menni...
-
LógaGéza
veterán
Nekem ilyen házam van, tökéletesen meg vagyok vele elégedve - viszont a procin a gyári hűtőt mindenféleképp cseréld. Én egy Thermalright Macho HR-02 hűtőt használok, ezen TY-140 hűtő van, aminek gyakorlatilag teljes fordulaton sincs hangja... Ha fontos a csend, akkor inkább ezt
-
LógaGéza
veterán
válasz ggbuffon1897 #83198 üzenetére
Pontosan, régen jó volt, mert akkor másik vezérlővel és nand chippekkel szerelték, aztán gondolt egyet a Kingston, és minden jelzés nélkül kicserélte a belsejét, csak a külső maradt...
Viszont a Samu 840EVO-kra is kell egy Performance Restoration patch, mert anélkül nagyon vissza tud esni pár hónap alatt a sebessége
-
LógaGéza
veterán
Adatlapomon a konfigom
Amúgy XFX Pro 550W tápom van, nem tudom mi a különbség a mostanában kapható XFX TS 550W-hez képest."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz bunygyi #83205 üzenetére
Samsung oldalán rákeresel az SSD-d típusára, és a Támogatás fül alatt lesz pár Update Software (Performance Restoration Software - Installation Guide). Szedd le a Windowsost, futtasd, és kövesd az utasításokat.
Direkt nem linkelek, nehogy véletlen egy másik típushoz valót linkeljek"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
-
LógaGéza
veterán
válasz Black-DeaD #83235 üzenetére
Én az elsőt választanám, de az a táp túllövés, egy XFX 550-es is elég.
Ja meg persze, ekkora értékű gépbe már ne spórolj egy SSD-n Esetleg egy procihűtő is belefér, és ebbe is Vengeance RAMokat rakj.[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz Black-DeaD #83241 üzenetére
Játékba szerintem se jelent annyival többet az i7, mint amennyibe kerül - de egy SSD igen
Hidd el, ne várj vele, nagyon megéri"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz vargapdavid #83255 üzenetére
Jól belelőttél - videóvágásra a határ a csillagos ég, torrentre meg elég egy NAS is...
Mini PC mit jelent nálad? ITX kell, vagy ATX kis házban?
Első hozzászólásban a kérdéseket kérlek válaszold meg, és konkrétizáld az elképzeléseid."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz ggbuffon1897 #83270 üzenetére
Hallottad te már azt a hűtőt jobban pörögni? Ha azt mondod arra, hogy nem vészes a hangja, akkor minden bizonnyal más elvárásaink vannak egy-egy hűtőtől...
Deepcool Gammaxx 300 - 6k, szerintem ennyit bőven megér (sőt, többet is), hogy legalább csend legyen nagyjából...
-
-
LógaGéza
veterán
válasz DR|FTK|NG #83334 üzenetére
Múltkor direkt utánnanéztem, mert én se hittem el...
Fekete: [link]
Kék: [link]
Piros: [link]
Fehér: [link]Koppra ugyanaz mind., csak a színe más...
Az más kérdés, hogy más típusból van 1333-as, és 1866-os is (és azoknak is van 4 szinű verziója)... Így azzal a mondattal, hogy "HyperX FURY memóriát kérek", ezzel 48db termékre szűkítetted a csoportot[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz membrandj #83389 üzenetére
Dehogy fő meg, elöl van egy venti ami szív, hátlapon a takarólemezek is lyukacsosak... Pont a napokban mértem, minden max terhelésen semmilyen hőfok nem ment feljebb 60foknál, a VGA hűtője 50%-on tekert max... De Define R4 az egy kazán, minden megsül benne Igaz nekem csak egy szar 270X-em van
A hangszigetelt nem jelenti azt, hogy légmentesen zárt, elég szép és irányított légáramot lehet benne létrehozni...
Én most pont azon gondolkodom, hogy leveszem a HR-02 Machoról a ventit, úgyis kereszthuzat van benne, kíváncsi vagyok mennyit mérek...[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
válasz vargapdavid #83399 üzenetére
Nem egyszerűek az elvárásaid, ITX-ből minden kicsit drágább - főleg a normális házak...
mATX nem fér bele? Define Minibe már lehet egy korrekt kis konfigot építeni
-
LógaGéza
veterán
válasz ádika86 #83403 üzenetére
Az i5 4440 az Haswell (2013 Q3), a 4460/4590 pedig Haswell Refresh (2014 Q2). Alap esetben a B85-ös lapok fel se ismerik a 4460/4590-et, csak BIOS/UEFI frissítés után.
-
LógaGéza
veterán
válasz vargapdavid #83461 üzenetére
Szokásos:
Alaplap: Asrock B85M Pro4 - 17k
CPU: i5-4440 - 47k + DeepCool GAMMAXX 200 - 4k
RAM: 2x4GB HyperX FURY - 22k - felesleges a 1866-os, az Intel procik tuning nélkül úgyis csak 1600-ig kezelik
Ház: Fractal Design Define Mini - 20k
Táp: XFX TS 450 - 14k - ez elbír még egy későbbi bővítést is, ha esetleg VGA kerülne bele+ opcionális SSD (840EVO 128GB - 20k), és adattároló-HDDk (WD Red 1/2TB - 16/24k).
Ezeknél alább nem nagyon adnám, ha nem akarod a videóvágó programod laggtengerként használni FullHD-s munka alatt
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz arminlok #83470 üzenetére
Azért pl egy izmosabb proci léghűtőt nem raksz bele a Minibe - max 160mm magas hűtőt bír el, 400mm-es VGA hosszal, szemben az R4 170/430-at tud elrejteni. Tudom, minimálisnak tünhet, de néha pont ez számít.
A másik, ha komolyabban tuningolnál, akkor vízhűtés is felmerül. Az R4-be bele tudod rakni a vízpumpától kezdve, a radiátoron át minden részét a házba, Mininél ez elképzelhetetlen.
Gyakorlatilag, átlag usernek elég a mATX, és a Mini is - akinek van valami különleges igénye, és ATX lap kell (én pl nem találtam anno dupla SATA vezérlős mATX lapot, ezért kellett a nagyobb ház is), annak meg ott az R4 (R3-at nem vennék, van egy pár jó fejlesztés az R4-en ).balagedebr
Kingston V300 SSDk nem ajánlottak, helyette néz inkább egy 840EVO-t pl. Más adattároló nem lesz benne, csak az SSD?
Az alaplap alapból nem támogatja a procit, csak P1.60-as BIOS-től, erre figyelj![ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz balagedebr #83479 üzenetére
Crucial is teljesen jó, tán még lehet jobb is mint a Samu 60as SSDknek rövidebb az élettartama, és kisebb a sebessége mint a 120asoknak, és elenyésző az árkülönbség, úgyhogy maradnék a 120asnál.
Elvileg el se fog indulni vele, ha nem támogatja a procit. Viszont a tapasztalat azt mutatja, hogy a nagykerek is jó ideje frissített BIOSú alaplapokat árulnak - ettől függetlenül belefuthatsz egy beragadt készletbe. Ha nem érzel undort egy előre kibontott doboztól, akkor kérd meg az üzletet ahol veszed, hogy bontsák ki, és nézzék meg az alaplapot, általában a BIOS chipre szokott ragasztva lenni egy matrica, hogy ha frissített BIOSú, amin fel van tüntetve a rajta lévő BIOS verzió. Ha nincs matrica, akkor nem frissített.
H81 vs B85
2 vs 4 RAM foglalat
2 vs 4 USB3.0 port
2 vs 4 SATA aljzatEzek az átlag usert érintő dolgok, döntsd el kell-e neked, és megéri-e a felárat.
-
LógaGéza
veterán
válasz alfonzz #83477 üzenetére
Játékból mi a cél, mekkora felbontás? Ha az összefoglalóban lévő kérdésekre válaszolnál, akkor sokat segítene.
Sajnos keret nélkül elmehetünk végtelen irányba is..."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz alfonzz #83484 üzenetére
125ből kell ugye Alaplap + CPU + Táp + Ház (és RAM?).
Alaplap: Asrock H97M PRO4 - 22k
CPU: i5-4590K - 52k + valamilyen hűtő, ezt házválasztás függvényében DeepCool GAMMAXX S40 - 8k / HR-02 Macho - 12k
Ház: CM N300, Zalman Z9 - 12k, esetleg hangszigeteltben Fractal Design Define Mini - 20k
Táp: XFX TS 450 - 14kEz így 120k, ha a legdrágábbakat opciókat nézzük.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz Kristof9094 #83500 üzenetére
Tényleg csak typo volt, 4590-re gondoltam...
A hűtős dolog amit írtál az meg szimplán hülyeség... Az a hűtő nagyobb fordulaton elviselhetetlen hangú - nekem legalább is az volt. A HR-02 Macho például teljesen hangtalan, és jobb a hatásfoka...
Amúgy meg frostitualt után szabadon: "a procin megállt a ventillátor két éve néha égett szag van de megy. Szóval nem kell ventillátor a pc-kbe csak uri huncutság.""Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz Kristof9094 #83507 üzenetére
Az nem opció, hogy mások az elvárásaink, csak az, hogy egyikünk hülye? Ha nem tudsz normális érvet összehozni, akkor támadsz...
Ha neked jó az Intel gyári hűtője, akkor oké, szíved joga, nekem hangos volt... Ha nem zavart volna a hangja, lett volna annak a 12k-nak jobb helye is, és nem 30+k-ért vettem volna házat, hanem 14k-ért. Kinek mi az elvárása.
És igen, ha tuningolni akarnék, arra gondolkodás nélkül vizet raknék - vagy csináljak meg valamit normálisan, vagy hozzá se kezdjek. Volt 8320-am gyári hűtővel, ellenségeimnek se ajánlom...A kimondhatatlan nevű fórumtárs mondata pedig a te hozzászólásodhoz állt közelebb mint az enyémhez... Mielőtt bárki arra gondolna, NEM értek egyet vele...
Innentől kezdve ezzel a témával kapcsolatos hozzászólásaid ignorálni fogom, és kérlek tartózkodjunk az OFF-tól...
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz Balathruin #83509 üzenetére
-
LógaGéza
veterán
válasz Darkness1 #83513 üzenetére
Üdv!
Meglévő alaplapodat nem írtad, nem lenne utolsó szempont tudni, hogy miről akarnál nagyobbra váltani.Kártyaolvasó: mindenféleképpen beépíthetőt szeretnél? Mivel ezek is USB külső eszközként és HUBként funkcionálnak, ezért sajnos nem tudod az alaplapra kötni egyszerre a házba beépített csatlakozót, és a kártyaolvasót is, így helyes a megállapítósod, hogy külső USB3 bővítőkártya kelleni fog, viszont azokra nem nagyon szoktak 19pines csatit rakni... Esetleg egy ilyennel és egy ilyennel meg lehetne oldani
Magából az olvasóból nem nagyon van kiemelkedő ezek közül, egy kontóra készül mind, 19pines USB3 csati legyen rajta és kész
Táp: CTG-k teljesen jó tápok, viszont pl egy XFX TS 450 már halkabb nála, és nagyobb teljesítményt is ad le valamennyivel - ha esetleg később fejlesztés lenne, akkor nem utolsó szempont.
Ház: Nem tudom neked mi számít visszafogottnak, nekem pl a Define R4 elég visszafogott, és elegáns, de a N500 se hivalkodó, és ott van még a Deep Silence 2. Utóbbival, és az R4-el esetleg olyan probléma lehet, ha az utólag beépített kártyaolvasót használnád, akkor nyitva kell lennie az ajtónak.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz igor78 #83517 üzenetére
Bigabyte
A legsúlyosabb ebből a V300-as Kingston, azt felejtsd el (egyik szériától kezdve vezérlő és NAND csere volt, ezért jóval lassabb, mint a mostani átlagos SSD-k).
Alaplap 25k, inkább maradnék a B85M Pro4-nél, és a különbözetet kiegészítve +4GB RAMot raknék bele.
A táp az overkill, felesleges ekkora, ha csak CTG van, akkor 500-as is elég."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz igor78 #83534 üzenetére
Ha tudtál volna hozni pl egy árlistát, hogy miből lehet választani, akkor biztos többet tudunk mondani, de így nehéz... Ha van még annyi időd, és tudsz szerezni, akkor dobd be ide, vagy akár PÜ-ben, és segítünk
-
LógaGéza
veterán
válasz membrandj #83586 üzenetére
Legújabb Adobe progik (PS, AE, PP biztos) már jobban szereti a OpenCL-es kártyákat, mint a CUDAsokat
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- MSI GAMING ASZTALI KONFIGURÁCIÓ
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- i7 es Lenovó IdeaCentre pc
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer Pc Rayzen 5 5600X/ M2 500 SSD/16 gb Ram DDR4/RTX GeForce 3060 ti 8 gb
- Eladó komplett gamer setup
- ASUS SABERTOOTH X58 // i7 980 // 24GB DDR3 RAM // Intel gyári toronyhűtés egyben eladó!!
- Gamer Gép eladó Nvidia 3070 Ryzen 7 3800x
- HP Elitedesk 800 G1 UDST - i7-4790S, 16GB RAM, 256GB SSD, Windows 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest