- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyannyira tudja, hogy a Dualshock nem működik, hogy konkrétan kiírta nekem, hogy felismeri hogy ez egy Dualshock 4 de azt nem ajánlott Bluetoothon keresztül használni.
Esélyesnek tartom, hogy ez szándékosan nem működik jól és ez egy aljas marketing fogás azért, hogy az ember a Shieldhez vegye meg a Shield kontrollerét is 25k HUF nagyságában. Nem hiszem, hogy a gép véletlenül lenne ennyire béna, mikor szinte minden specifikációban jobb szinte bármilyen más TV boxnál. -
blakey
titán
1 hónapja nyúzunk 2 Mi Boxot is, egyik Wifin másik USB-LAN-on. Nem nagyon akartam 2-t de megtetszett, ki szerettem volna próbálni, hogy mire képes és a Chromecast funkciói miatt valamint az optikai kimenet miatt sokat használom zenére. Feltettem a MrMC-t , az sokat javított a hálózati tartalmak lejátszásán, Kodival megoldottam a stream-szolgáltatásokat, kadenciahelyes mindkét program. 1 dolog nem jó, REC2020-ból nem tud visszaváltani REC709-re, újraindítás segít, ez valami Google hiba ami a Google TV-n is jelen van, ha jól olvastam, ettől eltekíntve egy használható eszköz. Nem azt írom, hogy tökéletesen kivált egy médialejátszót, mert egyelőre még vannak hibák, ha ezeket orvosolják akkor sokaknak bizony jó lejátszó lesz és nem utolsó sorban megy rajta a Youtube 4K HDR, Netflix 4K HDR ami eléggé vonzóvá teszi.
(#6595) Citroghost
Valószínűleg találsz még kifogásolni valót abban az eszközben de ettől eltekíntve nem olyan rossz a helyzet. Mondjuk az, hogy a Dualshock kontroller nem működik megfelelően az számomra új. Appple TV-hez használok Dualshock-ot, de ott tökéletes, nincs késés.
MrMC szerintem jobb a Kodihoz képest, de csak saját tartalom fogyasztására, zárt az egész program. A Kodira mindenképp szükséged lesz. -
Szerintem ez a hozzászólásom a Shield TV Pro-ról ide is hasznos lehet.
-
Nekem is van olyan, de a lényeg, hogy a gép utolsó USB-je van elhasználva, mivel 1 van rajta...sajnos kicsit apple feeling van,, ott is mindenhez bedugható kütyü kell...
Más..
Kipróbáltam a MI sticket, ha valakinek a Netflix és HBO Go a legfontosabb, nem használ erősítőt, csak a régi TV felokosítása a cél Netflixre, HBO Go-ra, mindezt android TV-n szeretné, nyugodtan bevállalható. Mók nélkül működik. 40 USD alatt kifogható. ne kelljen a falra szerelt TV mögé nyúlkálni, a bedugott HDMI kábelhez egy HDMI anya-anya adapterrel csatlakoztatható.
Feleségem pont ez a célcsoport, ugyan tud használni CoreElecet is, de az Android Tv felület jobban tetszik neki. -
-
pecze
aktív tag
Sziasztok
Ezen a kütyün megy a Netflix HD-ban vajon? Google tanúsítványos.
https://hu.geekbuying.com/item/MECOOL-KM1-Deluxe-S905X3-4GB-32GB-Android-9-0-TV-BOX--424728.html -
Sziasztok!
Tudtok olyan boxot ajánlani amin android alól megy az RTL Most, az HBO GO és a Netflix is mókolás nélkül storeból telepítve?
-
headhunter
addikt
-
somaisten
csendes tag
Jólvan köszi, akkor az apple tv lesz a befutó, ez el is dőlt. Köszönöm mindenkinek.
-
somaisten
csendes tag
Csak wifin használom, nincs odamadzagozva a net a tvhez.
-
blakey
titán
-
Beni2360
félisten
válasz
somaisten #6570 üzenetére
Próbáltad már, hogy törlöd a netflix appot a TV-n és telepíted újból? Annak elvileg mennie kellene.Kérdezted már az LG topikban?
Kábelen vagy wifin próbáltad mivel csak 100 lan van a TV-ben a wifi erősebb. -
blakey
titán
válasz
somaisten #6570 üzenetére
Először csinálnék egy gyári visszaállítást azona TV-n, mert ha van HBO GO és Netflix akkor annak mennie kell.
Apple tv 4K vagy MI BOX S - BMW vagy Trabant? Nem egy kategória, Apple TV viszi röccenésmentesen mindegyiket, Mi Box S is viszi de a gyári app-ok nem váltanak fps-t, Kodiból megoldható fps-váltással. Ha van pénzed Apple TV-re akkor ne gondolkodj Mi Boxon ha mindkettőre akkor vedd meg mindkettőt.Azért a Mi Boxnak van még mit fejlődnie, Chromecast-nak nagyon jó, pl. Írom mindezt úgy, hogy mindkettőm van.
-
somaisten
csendes tag
Sziasztok! Van egy 4K LG tv-m, megy rajta gyári applikácóban az HBO GO, van netflix app is rajta de nem tölti be a filmeket, vagy 24 vagy 99%-nál megáll és használhatatlan. Gyanitom hogy a tv memória lehet kevés, ezért vennék egy boxot, hogy a netflixet tudjam használni 4K-ban, mert hiába van előfizetésem, nem tudom használni. Apple tv 4K vagy MI BOX S vásárlásán gondolkodom, kérdésem, hogy melyik viszi röccenésmentesen a 4K lejátszást netflixen? Amugy minden eszközöm apple, azért gondoltam az apple tv-re, de lehet elég nekem a MI BOX is. Hozzáértők tanácsára lenne szükségem, nagyon szépen köszönöm előre is.
-
-
válasz
notmiami #6566 üzenetére
Ha a router sw-je elég jó, vagy okosított, akkor tud UPNP/DLNA-t és az "okos" TV-d látja. A TV box még okosabb DLNA sem kell neki, látja a SAMBA-n megosztott hálózati meghajtót. (de elboldogul DLNA-val is)
A TV box lehet Mi Box is
Alternatíva lehet az okos routerre egy olcsó NAS akár 10 000Ft-os mini kliensből (pl Hp t610)+ 2.5" HDD-ből épített OMV vagy Xpeonology. (Jóval többet tud és terhelhetőbb, mint egy router-re dugott HDD) -
notmiami
tag
Sziasztok!
Az otthoni eszkozeim az alabbiak: van egy router egy okos tv mellett a nappaliban, és van egy buta tv a hálóban. Milyen eszközökkel tudnám elerni azt, hogy egy db HDDrol mind a két Tv tudjak filmet nezni?
Egy olyan osszeallitason gondolkoztam, hogy router media szerver-es lesz (most vennem azt is) radugom a HDDt, okos tv mar latja is gond nelkul. Buta tvhez pedig veszek okositot. Ez a kerdesem hogy Mi Box S vagy Chromecast latja a routerre dugott HDDt vagy nem? Ha nem, akkor erdemes vmilyen Android boxra radugni a HDDt, aztan azt ernem el a masik okos tvvel? De ebben az a rossz hogy akkor a buta tvt is be kell kapcsolni a boxxal.
-
blakey
titán
-
Megérkezett a Shield.
A Play Store-on nem találom sem a Telenor MyTV-t, sem a Sky X-et, sem a Telekom TV GO-t.
Mobilomon ezek elérhetőek. A Sky X a TV-m oprendszerében (LG webOS) is gyárilag rajta volt (ez itt Ausztriában szolgáltató).
Telenor MyTV-t pedig szintén egy másik családtagnak a TV-jén láttam (nem tudom hogy az androidos volt-e).
Szóval nem nagyon lehetne ezekre mondani, hogy nem android TV-s alkalmazások.De ha már nem azok... pedig az egyik legfőbb indok, ami miatt vettem külön médialejátszót, az ez, mert az LG-men nem volt Telenoros alkalmazás, nekem ahhoz van stream előfizetésem, amit meg akartam tartani Ausztriába költözés után is, hogy legalább legyenek magyar csatornáim is, mivel értelemszerűen itt azok alapból nem foghatók...
Valakinek valami megoldás?
-
-
Zolio3
senior tag
válasz
Somatom #6554 üzenetére
Néztem a Kodit Androidos telefonon. Azon mind a WebDAV, mind az FTP szépen működött. Igazából a kérdésem arra irányult volna, hogy ezeken az Androidos kütyükön is szépen működik e, esetleg valami opció nem elérhető, vagy korlátozott? Ha ugyanúgy megy a TV Boxon, akkor nincs gond. Mobiltelefonon szépen működött a Kodi is.
-
Shield TV Pro csomagolásba jár ahhoz megfelelő HDMI kábel?
-
Somatom
veterán
válasz
Beni2360 #6550 üzenetére
Nekem egy Telenor hálós, flottás netkártya van a telómban, erről kapja a tab a hotspotot. Ugyanennek a társkártyája van az otthoni, 4G routeremben, ami mögött a NAS van. Az igaz, hogy nagyon kevés olyan film van, aminél én nem sajnálom a plusz tárhelyet a HD felbontáshoz. De, SD símán megy. Érintőképernyőn nPlayer -t használok. A húzásos beletekerés is müxik.
-
Zolio3
senior tag
válasz
Somatom #6549 üzenetére
Erre gondoltam én is. Plexet próbáltam a tévén (mert hogy az letölthető rá), azonban az nem talált hálózatot, hozzá adni pedig nem lehetett. Kodi médiszervert már használtam gépre, de ahhoz nem kellett külön lejátszó, hiszen az DLNA-t támogatott, így s tévé (belső hálózaton) felismert mindent. Olvastam,chogy egyes lejátszók képe nem jelenik meg, csak részben működik, vagy úgy sem. Gondoltam, hogy van rá működő megoldás, és telefonon működik is, de egyes Androidos készülékre nem mindegyik telepíthető, vagy nem használható. Ha a Kodi megy, akkor nincs gond. Köszönöm a visszajelzést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- Gamer PC
- FireFly Delux Ultra BTF Gamer számítógép (Zsír Új! Számlás! Garanciás!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest