- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nagysandor79 #686 üzenetére
Vannak game kontrollerek android kompatibilisek. (Mondjuk én soha sem játszom, de vannak akik menők ebben a témában)
-
cocka
veterán
válasz
nagysandor79 #686 üzenetére
Gondolom egér és billentyűzet nem? De lehet kapni távirányító és billentyűzet kombókat is.
-
nagysandor79
aktív tag
üdv.
márka és ár nélkül kérdezem, ha veszek egy androidos boxot a tvhez,és tegyük fel játékot telepítek rá. azt mivel és hogyan irányítom? -
-
Gyb001
senior tag
Másik fórumba akartam
-
greenie
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Vásároltam egy Amazon Fire Tv Sticket, mivel a 6 éves Philips smart tv (40PFL5507k/12) You Tube támogatása a nyáron megszűnt, s a kislányunk nagyon szeret rajzfilmeket nézni, de nem szeretném tablethez szoktatni. Azonban beüzemeléskor tapasztaltam, hogy a tv valamennyi HDMI csatlakozójánál valami hiba kapcsán a HDMI nem viszi át a hangot. Mindent kipróbáltam, amit a Philips support javasolt, de semmi. Valószínűsítik, hogy valami szoftveres hiba lehet, vagy akár a tv-n belül valami elszállt.
A tv stick másik tv-n tökéletesen működik, így valószínű nem a stickben vana probléma. Kipróbáltam DVD lejátszóval, ott sem ment át a hang.
Van valami javaslatotok, ötletetek, hogy hogyan tudnám összehozni a tv-vel? Akár SCART, akár VGA csati+hang.
Bármi megoldás érdekelne, mert emiatt nem szeretnék tv-t cserélni, mivel nagyon csúcs képminősége van, de szeretném használni a kütyüt, mert sokat tud és nagyon profin működik.Köszi előre is
Zsolti -
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok! Szeretném megkérdezni tőletek, hogy ha veszek egy [link] ilyen TV okosítot, akkor a Play-ből bármilyen játékot le lehet tőlteni rá? Bocsi, a hülye kérdésért, de ehez a témához nem értek! Testvéremnek lenne ajándékba játszásra! Köszönöm!
-
-
válasz
Hauptmann #676 üzenetére
Minden AndridTV box tudja azt amit szeretnél telefon nem kell hozzá,
Sokat emlegetett Amlogic SOC-kal szerelt gépek a legjobb választás. Ott SD kártyáról mehet LibreElec (XBMC/Kodi) azon tökéletesen és gyorsan megy a Youtube. Kore appal telefonnal távirányíthatod, de nem kell hozzá telefon. -
Hauptmann
addikt
Utánaolvaava a témának, olyat keresek, ami önmagában képes működni, nem kell hozzá telefon. A Fuso TV ilyen volt, csak azt már nem lehet kapni.
-
Hauptmann
addikt
Talán jó helyen járok a kérdésemmel.
Van egy nem okos Samsung TV-m, és Youtube videókat néznék rajta. Más igény nincs. Van erre valami megoldás?
-
takidj
csendes tag
Nah nagyjából utánajárva ez valóban a Kodi lesz shared MySQL adatbázissal a NAS-ra installálva. Most már csak a TV-t kell felokosítanom. A tv csak HD képes, tehát nincs szükségem 4K-ra. A box HDMI-vel lenne a TV-re kötve, a BOX-ba pedig menne a LAN kábel. Lehet hülye kérdés, de van olyan BOX, amit a TV távirányítójával is lehet irányítani? A kényelmes böngészéshez pedig mindenképp szeretnék egy kis billentyűzetet és egeret, pl. egy Rii i8-at. Ez felvei azt a kérdést, hogy az MXQ TV Box-okról mi a vélemény?
-
-
takidj
csendes tag
Sziasztok,
Nem tudom jó helyen teszem-e fel a kérdésem, de a dilemmám a következő lenne:
A következő eszközökkel rendelkezem jelenleg:
1. TP-Link wr-1043 router
2. Zyxel NAS 325 v2 (itt tárolok mindent)
3. Samsung 46" nem okos / nem wifi TV (de LAN-ra van kötve, így hozzáférek a NAS-hoz)
4. Asztali PC (hdmin tv-re is kötve + lan kábel)
5. Tablet (Chuwi V10 win10es)Azt szeretném megoldani, hogy tökmind1 hol nézem a sorozatokat a NAS-ról, legyen az asztali PC, tablet vagy épp a TV, tudjam azt, hogy melyik sorozatot épp hol hagytam abba, melyik részt mikor néztem meg, stb... Erre gondolom a Kodi lenne jó, de nem tudom, hogy lehet így megoldani, hogy több platformon is szoktam a sorozatokat nézni.
Köszönöm a segítséget!
-
-
erikke17
őstag
válasz
eszementális #669 üzenetére
Sziasztok.
Ezek az androidos boxok képesek Samba megosztason keresztül lejatszani tartalmat? Tehát kodit futtatva.Jelenleg egy Pi1et Libreelecel használok így azért kérdezem
Egy Tanix tx3 minit néztem, BGn elég jó ára van most. Jól jönne android is, meg egyszerűbben meg tudnám oldani optikai kimenetet nem kellene HDMI extractor használnom 5.1hez.
Előre is köszönöm.
-
eszementális
tag
Sziasztok!
Létezik olyan androidos box ami képes lejátszani hálózati meghajtóról wifin keresztül blu-ray filmeket? Ehhez már az 5GHz-es wifi kell?
-
gulac12
tag
válasz
nagysandor79 #667 üzenetére
cocka és nagysandor79
A Venz V12 Ultra Amlogic S912-es chipsettel szerelt készülék és 2016-01-26 óta van Amlogic S905, S912 processzoros készülékek szaktopik, kiváló összefoglalóval, nagy tapasztalattal, hozzáértő fórumtársakkal stb. Nézzetek be oda olvassatok és kérdezzetek ott inkább.
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok
erről vélemény?
https://edigital.hu/multimedia-lejatszo-android-mini-pc/venz-v12-ultra-medialejatszo-4k-wifi-android-601-p499983
netezés, online filmnézésre lenne, esetleg játék, ezekre gondolom bőven jó? -
cocka
veterán
Sziasztok! Azt honnan lehet tudni, hogy pl. a Venz V12 Ultra kadenciahelyesen játszik-e le?
Tudtok ajánlani DVB-C bemenetes androidos boxot? Amivel ne adj isten még adásokat is tudok rögzíteni?
Vagy erre a célra jobbak a nem androidos boxok?
-
-
gulac12
tag
válasz
nagysandor79 #663 üzenetére
Jelenleg a legolcsóbb és jól működő tv okosító megoldások az Amlogic S905 készülékek körében vannak, részletekért olvass a szaktopikjában, az összefoglalóban konkrét készülék ajánlások is vannak.
-
nagysandor79
aktív tag
üdv. segítségeteket kérném 20-30 ezer között milyen tv okosító kapható. box . vagy akár stick megoldás is jó.
nem értek hozzá hogy melyik mit tud és mire jó.
elvárás netezés , és film nézés is menjen akadás mentesen . -
-
-
-
szabolcs17
csendes tag
válasz
szabolcs17 #653 üzenetére
Kiderítettem, hátha másnak is hasznos. TV Go nem megy a Xiaomi MI TV-n.
-
-
zamar
csendes tag
Sziasztok!
Szüleimnek szeretnék karácsonyra egy TV boxot venni. Jelenleg egy 1-es Pi-t használnak. OSMC fut rajta, csak és kizárólag Movieshark-on néznek filmeket. Ennél nagyobb igényeik nincsenek is, de szükség van még egy eszközre.
Melyik típust ajánlanátok erre a célra? Stick is szóbajöhet erre a célra, Kodi fusson el rajta élvezhető minőségben és legyen benne Wifi.
Köszi előre is!
-
szabolcs17
csendes tag
Sziasztok!
Arra gondoltam veszek egy tv boxot ( Xiaomi Mi tv 3-ra gondoltam, ezt minőséginek gondolom elérhető áron). Erre lehet telepíteni Telekom TV Go-t? Illetve ha mobilinternettel használnám (4g osztva routerrel), azzal is jól működne-e? -
Gyb001
senior tag
Üdv.
Milyen tv boxot ajánlotok 30 000 Huf alatt?
Csak magyar bolt érdekelÁlltalános használatra venném: youtube, chorme 1-2 lappal, kodi, lan hdd lejátszás.
A Mi Box 3 tetszne, de már elég régi, 2015-ös -
gulac12
tag
válasz
painkillerx #650 üzenetére
Nézd meg az Amlogic S905, S912 processzoros készülékek topikját, érdemes először az összefoglalóval kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Politika
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- 27% számlával! i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 3TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- HP t630 Thin Client 256GB SSDvel - leírást olvasd
- Eladó steam kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest