- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCactus
senior tag
válasz
Hauptmann #10187 üzenetére
Srácok! Aki TV tuneres Box-ot keres, annak szerintem jó deal lehet a Strong SRT 420-as. A MediaMarkt-ban most 18999.-. Régóta nézegettem, de 30K alatt nem igen volt eddig sehol.
-
Imi1981
veterán
válasz
Hauptmann #10040 üzenetére
A fire stick fórumon már előrendelt egy fórumozó és 20-án érkezik neki. Az a baj Amazonról rendelve nekem macerás mert közvetlenül Magyarországra nem szállít és valami mailboxon keresztül lehet Magyarországra szállíttatni de az még plusz 15 euró. Meg őszintén azt se tudom hogy kell. Én inkább megvárom hogy itt hardverapron árulják. Most kíváncsi lettem a mi box s gen 2 -re is.
-
Imi1981
veterán
válasz
Hauptmann #10035 üzenetére
Nem tudom. Fire stick 4k max régebbi verzió van nekem és jó cucc csak kicsit lassú. Nekem fontos például hogy kodival tudjon zoomolni a képbe de ne nyújtással! Volt egy mecool km6 deluxe boxom és az nem tudott csak kép nyújtással zoomolni és ez nagyon hiányzott. A Strong leap s3 és Thomson tha 100 is mecool csak más néven így valószínűleg nem tud zoomolni kodiban ( azért valaki kipróbálhatná nekem megköszönném) ha a korábbi mecool km6 deluxe -ból indulok ki. Szóval csak ennyi a bajom a mecool, Strong , Thomson lejátszókkal. Én sokat használom ezt a funkciót más meg egyáltalán nem.
Neked van valamelyik strong vagy Thomson? -
-
sepsi0
őstag
válasz
Hauptmann #9895 üzenetére
Fire stick
Forma, gombok szerintem jobbak. Ami nem jó, az az elemfedél. Amiben még nagyon jó, az a "programozható" IR része.Google
2. legjobb nekem. Ebben is van IR, működik is. Viszont szerintem kevésbbé áll kézre, mint a Fire távja, minőségi anyag, eddig hibát nem tudok mondani.Xiaomi
Na ez nekem nagyon nem tetszett, pl gombok, túl nagy, nincs IR, kicsit gagyibnak tűnik a fenti kettőhöz képest az anyaghasználat.Amazon Fire-n is megy az appos gépelés és a Xiaomi sticken is a Google TV appal.
(#9897) Fall-N
Én inkább eladom a régieket, megpróbálok egy "platformon" maradni.
Anno 4db Fire sticket rendeltem egyszerre (2db HD és 2db 4K). Ekkor adtam el 1db 905 és 1db 905X boxot, 1db maradt emlékbe.Most meguntam a Fire appos nyavajáit, rendeltem Xiaomi 4K sticket, 3 hónapig bírtam, most adtam el. Csak próbának vettem, pedig M iBoxot akartam anno...
Közben kipróbáltam a Google-t, eddig nagyon tetszik, asszonynak is. Csak fura a távon a hangerő gomb helye.
Ha nem lenne ilyen a Fire, akkor az maradt volna, még a Cube is számításba jött, vagy 4K Max. De ott a Shield is, még nem próbáltam, de most marad a Google. -
sepsi0
őstag
válasz
Hauptmann #9892 üzenetére
Google TV és Fire stick.
Telefon app oda navigálsz ahová tetszik, ha írni kell, akkor telefon billentyűzetén tudsz, kivág/másol/beilleszt is megy. De ott van a Google assziszten is, pl gyári youtube appal magyarul is tökéletes... (írtad, YTra kell)
Persze te tudod mi kell neked.
Sőt Xiaomi sticket is lehet a GoogleTv appon keresztül irányítani, így ott is van bill...Légegér nekem is volt CoreELEC időkben. A projektorom is LG magic remote, de ezekhez nem kell légegér szerintem. De ez az én véleményem.
-
sepsi0
őstag
válasz
Hauptmann #9881 üzenetére
Szia!
Van külön tápjuk a stickeknek. Akkor érdemes boxot venni, ha kell az USB port vagy vezetékes lan.
Én sokat kipróbáltam:
Fire stick hd/4k
S905 Beelink (LibreElec/CoreELEC)
S905 androiddal
Xiaomi Stick 4k
Google TV 4k
Volt épített lejátszóm is pcből, ilyen nas/htpc kombó. Jó ez is, de nem praktikus. Épített NASom most is van...Saját tartalomra CoreELEC kínai box, de nincs normális YouTube...
Online és saját tartalomra pedig Google TV 4k (gondolom a Hd is jó). Van pl AFR, nem kell frekit váltogatni kézzel.
Amit szerettem az a Fire stick volt, de nincs rá normálisan app, szarakodni kell vele, viszont a legjobb a távirányítója.
Amiben nagyot csalódtam, az a Xiaomi 4K stick volt....
Ha kell AFR, akkor Google vagy Fire stick.
Én már csak Google-t fogok venni. Apple biztos nem, pedig állítólag jó.
Nvidia shield is izgatott, de ritkán lehet venni használtan emberi áron (30k).
Én a Google TV sticket ajánlom neked. -
-
válasz
Hauptmann #676 üzenetére
Minden AndridTV box tudja azt amit szeretnél telefon nem kell hozzá,
Sokat emlegetett Amlogic SOC-kal szerelt gépek a legjobb választás. Ott SD kártyáról mehet LibreElec (XBMC/Kodi) azon tökéletesen és gyorsan megy a Youtube. Kore appal telefonnal távirányíthatod, de nem kell hozzá telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fél konfigurációk
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest