- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
Rendben van, azert is jo, ha az ember fia tobb boxot is ki tud probalni, mert akkor rajon, hogy ez nem feltetlen igaz
Nalam ugyanis az Androiddal minden rendben van....
cocka:
jajo
2.5 szobas, de az csak egy dolog...ha szepen vezeted, 4m tavolsagbol is lehet 20 metert csinalni
Itt nalunk minden csatornazva van, fal mellett a padlonal...nehany furassal megusztam amugy...
Okes, hogy vagy egy hetig csinaltam, de megerte, mindenhova CAT5E vezettem, a Gigabites net miatt is, de ez most itt off...Nemregen jott ide a Digi gigas netje, de orulok, hogy ilyen kabelt huztam anno
Igy a digis embernek csak a lakas ajtajaig kell jojjon ..
Majd mar csak jobb router kellene...egyszer...majdDe tuti maradok a LinkSys mellett
kenand:
Elolvastam ami kuldtel kis szerver temaban, de valahogy nem szimpi
Jobb lenne valami mas, amit meg nem tudok mi lenne, de talan olyan file szerver kellene, amit kivulrol is el tudok erni...jojo NAS de ahhoz meg egy szamgep kellene, vagy venni egyet keszen, az sem jarhato ut
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 SSD 256GB RAM 8GB
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900 XTX / 32GB DDR5 RAM / 1TB NVMe SSD konfig eladó
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Közép Kategóriás Gamer Számítógép Újszerű Állapotban
- GAMER PC Intel i7-11700F/Asus PRIME Z590-P/RTX 3060 12 GB/32GB DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Forest Gray - Használt karcmentes, 3 év gari!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest